Κύριοι σας ευχαριστώ και μάλλον οτι έγινε θα είναι περαστικό...Το πως έγινε είναι μεγάαααλη ιστορία την οποία θα σας την πω κατ'ιδίαν...Το αποτέλεσμα είναι σχεδόν το ίδιο με έναν άνθρωπο που παθαίνει έμφραγμα...Δόξα τον Θεό,νοσηλεύτηκα μεν μαζί με ανθρώπους που έχουν υποστεί εμφράγματα στην εντατική μονάδα αλλά για διαφορετικούς λόγους (δηλαδή δεν έπαθα έμφραγμα) και
ευτυχώς η καρδιά μου δεν επηρρεάστηκε καθόλου απο αυτήν την ιστορία...Φυσικά μου έκοψαν το τσιγάρο και επειδή έχω την Αννούλα και τον Νικόλα στην ζωή μου μάλλον θα τους ακούσω!!!
Όλα ξεκίνησαν πάντως απο τον πυρετό που είχα απο την Πέμπτη!!!
ΥΓ Χάρη δεν ένοιωσα να κινδυνεύει καθόλου η ζωή μου,απλά επειδή ένοιωσα το γνωστό "κάψιμο" στο στήθος που νοιώθουν και οι άνθρωποι που υπόκεινται σε έμφραγμα, ανησύχησα και περισσότερο λόγω του ιστορικού που έχω απο τον πατέρα μου...
Τέλος θα πρέπει να αναφέρω οτι μαζί με εμένα για τους ίδιους ακριβώς λόγους που νοσηλεύτηκα και εγώ,είχαν νοσηλευθεί και άλλα 2 παιδιά: το ένα 12 χρονών και το άλλο 19 χρονών!!!
Όπως επίσης νοσηλευόταν παληκάρι 37 ετών με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου!!! Για τους γνωστούς λόγους:Διατροφή και τσιγάρο!!!
Αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση όμως ήταν άλλο...Είχε στον όροφο μας μια προτομή του Ιπποκράτη η οποία ανέφερε την γενική θεραπεία που έδινε στους ασθενείς του...Η θεραπεία ανέφερε απλά το εξής: "Το φάρμακο μας?Η τροφή μας".Μεγάλη και σοφή κουβέντα την οποία όσο περνάει απο το χέρι μου θα την τηρήσω για εμένα και την οικογένεια μου!
Να είστε όλοι καλά!