Παρα τα οσα εχουν ειπωθει μεταξυ μας Νικο, λυπηθηκα πραγματικα για το ατυχημα-τουμπα που ειχες.
Περαστικα σε εσενα και στο θυριακι σου και μακαρι να μην ξανασυμβει σε κανεναν( και εμενα προχθες σε μια βραδυνη με κρατησε ενα καλο κουνουπακι που προγειωθηκε στον καθρεφτη μου απο το να τουμπαρω)
Προσοχη οι υπολοιποι......
Θοδωρη καλημερα και σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου...
Αυτα συμβαινουν, οταν οι ρυθμοι που ακολουθουμε στα... παιγνιδια μας, ειναι σε αυτα τα επιπεδα και ειδικα οταν εχεις κανει και παρεα με το Κωστα το Συρρο...
Πολυ δε περισσοτερο, οταν εχεις μαθει και καποια πραγματα απο αυτον...
Θελω να ξερεις (και το εννοω αυτο που σου λεω...), οτι μεταξυ
ΜΑΣ, δεν εχει συμβει & δεν εχει ειπωθει, απολυτως τιποτε!!!
Καποιες... μικροεντασεις, ειναι στο προγραμμα & παντα συμβαινουν...
Οτι εχει γραφτει (απο εμενα τουλαχιστον) σε αυτο εδω το forum, αλλα και στα διαφορα αλλα fora, αφορα συγκεκριμενα ατομα, μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ & ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!!!
Ξερεις πολυ καλα πως ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα προσωπικα μαζι σου, οπως και εσυ μαζι μου...
Αυτα ολα, τα "δημιουργησε" καποιος (δυστυχως που τον γνωρισα καποια στιγμη στη ζωη μου) τυπος, τον οποιο ευτυχως καποιοι απο ολο το χωρο της τετρακινησης τον πηραν χαμπαρι, με αφορμη τα δικα "μας" γεγονοτα, τοτε...
Παντα ημουν & θα ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος και δεν ενοχλησα κανεναν πρωτος... Ισα ισα, προσπαθω να μην συμβαινουν αδικιες και νομιζω οτι και αυτο θα πρεπει να το ξερεις...
Φιλικα & παρεϊστικα,Νικος...