Παιδια οπως καταλαβατε δεν μπορει τιποτα να μας χαλασει την διαθεση και την καλη παρεα.
Μετα απο την χορευτικη φιγουρα του θειου ΝΙΚΟΥ που μας εκοψε λιγο την φορα ...... αλλα τελος καλο ολα καλα τα πραγματα εχουν ......
ΜΑΡΙΕ χαρηκα που σε γνωρισα αλλα ρε φιλε πρεπει να κοψεις τις παλιοπαρεες....
αυτοι η θα σε ταισουν κατι πρασινα καυτερα πραγματα και θα τρεχεις για νερο...
η θα σου λενε οτι δεν μπαινεις στην λιμνη ......λες και εσυ θα κωλλωσεις...
ΑΞΙΟΣ ΒΑΡΒΑΡΙΑΝ
Αμ ο αλλος ο ζηλιαρης
μεσα στην λιμνη ο ΜΑΡΙΟΣ .........απο πισω του ο ΒILLIAS..
απο πανω ο ΜΑΡΙΟΣ .........απο πανω ο ΒΑΣΙΛΗΣ...
απο κατω ο ΜΑΡΙΟΣ..........απο κατω ο ΒΑΣΙΛΗΣ..
μεσα στο ποταμι ο ΜΑΡΙΟΣ ............τον τραβαει με τον εργατη ο ΒΑΣΙΛΗΣ
Αυτος και αν ειναι BARBARIANS
να ειστε καλα ρε παιδια μαζι σας θα εχουμε θεμα παντα.
DOCTOR εχουμε αφησει στην μεση την κουβεντα για την προικα της κορης σου και επειδη μου αρεσε και ο μπαμπας της νυφης
αλλα και τα γυρω πατρια εδαφη να εισαι σιγουρος οτι το πραγμα θα γινει γρηγορα.
ΝΙΚΟ αψογος μας οδηγησες 2 μερες χωρις κανενα λαθος και να ξερεις οτι θα σε ξαναπροτιμησουμε
α ......που ειναι το πρωινο που μου εταξες ρε?
ΑΓΓΕΛΕ ξερεις πια θα ειναι η επομενη δουλεια που θα κανεις? ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ
δεν θα ξεχασω που εμφανιστηκες να τραβας κατι κορμους πισω απο το JIMNY και μιλαμε για κορμους παιδια οχι για οτιδηποτε
ΠΑΙΔΙΑ ευχαριστουμε για οτι κανατε ........
πιστευω οτι ειδατε πια ειναι η καλυτερη παρεα για τα LAND.......... μα βεβαια τα JIMNY.
με στεναχωρησε που ενοιωθε λιγο μειωνεκτικα μαζι μας .... αλλα τι να κανουμε δεν μπορει να ειμαστε ολοι ιδιοι..
καποιος με το ονομα kyr1 δεν θελω ουτε να τον ξερω .....γιατι ηρθε και εστεισε την σκηνη του διπλα μας
και ολο το βραδυ δεν κλεισαμε ματι απο το ροχαλητο του.... και απο καποιους αλλους θορυβους......
και βεβαια ειχαμε και τον πολυχρονεμενο μας τον admin
ο οποιος με απειλησε με ΒΑΝ απεριοριστου χρονου αν δεν λεω τα καλυτερα για αυτον
ετσι λοιπον και εγω θα πω οτι....
........... εισαι παλιοχαρακτηρας
........... εισαι παλιοτομαρο
........... εισαι παλιανθρωπος
........... εισαι..................
...........
...........
........... εισαι βρωμογουρουνο οπως λεει ενας φιλος μας
........... αλλα για ολα αυτα ρε φιλε σ'άγαπαμε
οπως και ολα τα αλλα παιδια που ηταν μαζι μας και μας βοηθησαν να περασουμε ωραια
Τελος θα σας αφησω να νιωσετε πολυ τυχεροι που εισασταν μαζι μου
που μοιραστηκα μαζι σας τις γνωσεις μου
που με αντεξατε για δυο ημερες
και δεχομαι να με ευχαριστησετε που μαζεψα οτι κλαρακι υπηρχε σε ακτινα ενος χιλιομετρου
Για οσους δεν ητανε μαζι μας το μονο που μπορω να πω ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Να ειμαστε ολοι καλα να περναμε παντα ετσι.........................................................