Κοίταζα πριν λίγο το Τοπο για εναλλακτικές στη διαδρομή, για να μη κάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια... Βρήκα κάτι, αντί να πάμε από γερμανικό και κάνουμε 10 ώρες κύκλους για να φτάσουμε ντοματιές, πάμε μέσα από FLAME, Σταμάτα, Αγ. Λουκά, κατεβαίνουμε από Προφ. Ηλία (εγώ δεν έχω ξαναπάει από κει) και είμαστε ακριβώς στην εκκίνηση στις ντοματιές...
Αν γίνει έτσι, το ραντεβού να πάει για Goodys...
Αν πάτε από Σταμάτα, στην πλατεία, αντί για αριστερά (οδός Μεγ. Αλεξάνδρου) πηγαίνεται δεξιά στην οδό Μαραθωνοδρόμου Φειδιππίδου, στα 2,5 Km δεξιά έχει έναν άσφαλτο που στη συνέχεια γίνεται χωματόδρομος (κίτρινος) και μετά παλιόδρομος (λευκός) και βγαίνει στο δρόμο λίγο πρίν από Προφ. Ηλία, στην πίστα των μοντελιστών.
Στην είσοδο στο λευκό είχε παιχνίδι πριν της φωτιές, τώρα δεν ξέρω αλλά πρέπει να αξίζει την παρακαμψούλα.
Υ.Γ. Χάρη, μεταξύ πίστας και Προφ. Ηλία, τον δρόμο αριστερά που ενώνει με ντοματιές ψηλά, μην τον δοκιμάσης, έχει πόρτα ο τύπος με τη φάρμα, καμιά 70-80 μ. μόλις στρίψης.
Μετά τον Προφ. Ηλία, την κατηφόρα χώμα στην άσφαλτο μόλις φτάσεις στην πρώτη διαστάυρωση (70-80 μ) πρέπει να έχει αριστερά φλού μπάσιμο δίπλα στα χωράφια και να ενώνει με το δρομάκι ακριβώς στο τέλος του χωραφιού με τις ντομάτες, ψάξτο.