τα μπανια και η συχνοτητα ειναι κατι σχετικο για το καθενα μας.
προσωπικα δεν ειναι λιγες οι φορες που ειχα κατσει σε παχια λασπη για τοση ωρα ωστε να μου μπει η λασπη μεσα στην καμπινα.
βολτες εγω πηγαινα αν οχι 2 σιγουρα 1 την εβδομαδα.
στην τελικη ας κανει οποιος θελει ενα πειραμα.
μπορει να βαλει το λαστιχο και αν βγει βρωμικο...
φίλε extractor δεν είναι ότι διαφωνώ με αυτά που λες. αλλά ο μάστορας του Σταύρου από τη αρχή δεν μου έχει "κάτσει" καλά από τα λεγόμενά του (όπως τα μεταφέρει ο ίδιος Σταύρος), γι αυτό κ οι πολλές ερωτήσεις μου κ ο αντίλογος ως προς αυτά που λες... για την συγκεκριμένη περίπτωση δεν πείθομαι ότι έγινε λόγω λάσπης... πες με περίεργο αλλά από την αρχή ο άλλος έχει φαγωθεί να κατεβάσει το σασμάν χωρίς να βεβαιωθεί ότι είναι αυτό... δεν είπε ας κατεβάσουμε πρώτα μόνο δίσκο-πλατό κ βλέπουμε, ή ας δούμε πρώτα πως θα βγουν οι βαλβολίνες κ βλέπουμε... με πιάνεις?
(εκτός αν με το "σασμάν" που λέει ο Σταύρος δεν εννοεί κυριολεκτικά το σασμάν, Σταύρο συγνώμη δεν έχω σκοπό να σε θίξω αλλά δεν γνωρίζω σε τι επίπεδο είναι οι γνώσεις σου στα μηχανολογικά)
κατά τα άλλα, extractor είμαι σίγουρος ότι έχεις κάνει άπειρα παραπάνω λασπόλουτρα από μένα κ το σύστημα που προτείνεις είναι δοκιμασμένο... εξέφρασα την αμφιβολία μου,μου απαντήθηκε , πείστηκα.... για την συγκεκριμένη περίπτωση όμως εγώ δεν έχω πειστεί (κ ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να σε πείσουμε? Σωστό κ αυτό !
)