Θα συμφωνήσω μαζί σου Κώστα, όμως εκτός από αυτές τις δύο παραμέτρους, θα γίνω γραφικός φαντάζομαι, αλλά off road δεν είναι μόνο τα xtreme μονοπάτια.
Ίσως βέβαια μία βόλτα landscaping άποψης και όχι τεχνικής φύσεως να μην χωρά στο βραδυνό νούμερο, αλλά που ξέρεις..
+1000
Πιστεύω ότι είναι ένας λόγος που πολλά παιδιά δεν έρχονται... Όπως είπε και ο Γιάννης πρώτα η παρέα και μετά το offroad. Πρέπει να ενσωματωθεί και νέος κόσμος σε αυτή την παρέα. Ωραίες και οι xtreme αλλά ωραίες και οι χαλαρές (βράδυ κ' μέρα). Γνωρίζω άτομα τα οποία εμφανίστηκαν ελάχιστες φορές και σταμάτησαν επειδή δεν είχαν αυτοκίνητα έτοιμα για "xtreme" βόλτες. Σαν Club πιστεύω ότι πρέπει να κανονίζονται βόλτες για όλες τις κατηγορίες αυτοκινήτων. Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου να πάω βόλτες με "μαμα" αυτοκίνητα (λες κι εγώ έχω κάνα κτήνος ). Το θέμα είναι να υπάρχουν άτομα νέα και παλιά στις συναντήσεις. Οι συμμετοχές σε κάθε βόλτα είναι σχεδόν πάντα ίδιες και λίγες. Όπως και να 'χει εγώ συνήθως έχω ελεύθερη θέση συνοδηγού...
Υ.Γ. Φίλε Σωκράτη καιρό έχουμε να τα πούμε, για κανόνισε...
Θα σταθώ ΚΑΙ σε αυτά τα δύο..
1) Υπάρχουν βόλτες χαλαρές και βόλτες ζόρικες είτε είναι xtreme είτε landscaping. Ο εξοπλισμός αυτοκινήτου και οδηγού διαφέρει μεν, αλλά η προετοιμασία πάντα χρειάζεται. Αν θέλεις να πας για σπάσιμο και τέντωμα μπορείς να το κάνεις όπου και αν είσαι.. Ακόμα και μπροστά στα σπίτια μας.
Συμφωνείτε?
2) Μία landscaping βόλτα-εκδρομή πάντα χρειάζεται κάτι παραπάνω από ένα ¨μαμα¨αυτοκίνητο. Δεν πάς ούτε με τα michelin, ούτε με ταχυδρομικά περιστέρια, ούτε χωρίς γάντια, ούτε χωρίς φώτα κλπ κλπ κλπ.\
Από την άλλη αν θέλεις να συμμετέχεις σε μία xtreme ή τύπου xtreme βόλτα-εκδρομή, η παρέα μας είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει, να σε συμβουλεψει, να spotarei κλπ κλπ. Είναι δύσκολο όμως να συμμετέχεις με ένα μαμα ύψος, μαμά λάστιχα, χωρίς επικοινωνίες, φώτα ξέροντας ότι από την μία είναι μία ταλαιπωρία από εσένα και μεγαλύτερη καταπόνηση για το όχημά σου, από την άλλη καθηστερείς όλη την παρέα που σε περιμένει.
Συμφωνείτε?
3) Αυτό που μας ενώνει ή μας χωρίζει είναι η
ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ δηλαδή η επιθυμία μας στο ΤΙ θέλουμε από τον εαυτό μας, το αυτοκινητό μας, το παρεάκι μας και φυσικά η αγάπη μας για το θαυματουργό 4τρακίνητο.
Συμφωνείτε?
Από παρέα, προσωπικά, έναν χρόνο και κάτι, έχω κάνει 3-4 φίλους που μπορώ να πάρω ένα τηλ. για βόλτα, για καφέ, για σουβλάκι, για παρέα και σε γενικές γραμμές όλοι μας πιστεύω έχουμε δέσει λίγο πολύ (jimever
i love you).
Έχουμε μία κληρονομιά
, που κάποιοι από εσάς ήταν και οι πρωτομάστορες εδώ μέσα. Μην πάει χαμένη...
Ας συναντηθούμε μία μέρα, να μιλήσουμε να ανταλάξουμε ιδέες και απόψεις.