Αποστολέας Θέμα: Suzuki Jimny  (Αναγνώστηκε 10983 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
Suzuki Jimny
« στις: Απρίλιος 09, 2011, 14:20 »
Αν, λέω αν, υποθέσουμε ότι θέλω να δώσω το Jimny, γιατί, (υποθετικά πάντα  ::)) α) είναι το κύριο αυτοκίνητό μου και κάνω κάθε μέρα 35 χιλιόμετρα για τη δουλειά οπότε τα 10,2 λίτρα κατανάλωση μου πέφτουν πολλά, β) δεν έχω την πολυτέλεια να το σκίζω όσο θα ήθελα εκτός γιατί δε με παίρνει να μείνω χωρίς αμάξι, γ) δε μπορώ να κουβαλάω το σκύλο μου εύκολα γιατί αφενός θέλω ράμπα για το βάλε-βγάλε (είναι 55-56 κιλά γαϊδούρι και το jimny είναι αρκετά ψηλό για να πηδήξει) και αφετέρου δε μπορώ να πάρω μαζί μου δεύτερο άτομο γιατί μου κλείνει όλο το αυτοκίνητο σχεδόν, δ) έρχετια καλοκαίρι και ούτως ή άλλως το off-road τελειώνει σχεδόν για εμένα μέχρι τον Οκτώβρη και τέλος ε) έχω αρκετούς τετρακίνητους φίλους οπότε θα μπορώ να έρχομαι συνοδηγός για όσο διάστημα χρειαστεί (ελπίζω να διορθωθούν στο μέλλον τα πράγματα και να ξαναπάρω φυσικά τετρακίνητο), πόσο θα μπορούσα να το δώσω, δεδομένου ότι ως γνωστόν είναι ειδική περίπτωση - δεν έχει πίσω καθίσματα (υπάρχουν αλλά για να μπουν θέλει καινούργιοις πείρους γιατί τους έκοψα), τα πλαστικά του χώρου αποσκευών τα έχει "περιποιηθεί" λίγο ο "μικρός", έχει 169,000 χιλιόμετρα (έχει γίνει επισκευή στο πάνω μέρος του κινητήρα λόγω σπασμένης βαλβίδας πάντως πριν από μερικούς μήνες και είναι τζάμι), έχει τα χτυπηματάκια του και τις σκουριές του από κάτω (όχι σάπια), είναι ταλαιπωρημένο το χρώμα - ΑΛΛΑ είναι σε άριστη μηχανική και περιφερειακή (αναρτήσεις, διαφορικά, σασμάν, σαλόνι κλπ) κατάσταση και έχει πάρα πολλά έξτρα ??

Γράφω όσα θυμάμαι ότι έχω αλλάξει στο αυτοκίνητοι αυτή τη στιγμή:

- Κομμένος μπροστινός προφυλακτήρας για μεγάλη γωνία προσέγγισης
- Εργάτης T-Max 6500 lbs
- Μπροστινοί ενισχυμένοι γάτζοι της T-Max
- Αλουμινένια ποδιά προστασίας μπροστά by jini
- Αποσπώμενη ζαμφόρ με πείρο
- Μπαταρία Maxxima Exide 900DC
- Φίλτρο αέρα K&N
- Αναπνοές διαφορικών εμπρός-πίσω
- Σωληνάκια αεροπορικού τύπου (μακρύτερα) μπροστά-πίσω
- Λάμπες Osram cool blue (δεν μπλεδίζουν και έχουν καλύτερη απόδοση από τις μαμίσιες)
- Ρυθμιζόμες πανάρ εμπρός-πίσω (jimnybits.co.uk)
- Μπράτσα μπροστινά DGTunning (τα ενισχυμένα)
- Πίσω επάνω "ημιμεταλλικά" σινεμπλόκ της APIO με 13 μοίρες flex
- Αμορτισέρ τιμονιού αζώτου της Fox
- Αμορτισέρ αζώτου της Fox (emulsion) μπροστά-πίσω πλήρως ρυθμιζόμενα και επισκευάσιμα, δεν τα πετάς ποτέ
- Ελατήρια +10 cm της Top-R, τα μπροστινά για εργάτη
- Ποδιά transfer του Ξανθού
- Πίσω air locker του Μιχάλη (amorgianos)
- Λάστιχα Malatesta kobra Trac NT 205/70-R15 στις μαμίσιες ζάντες
- Δεύτερη τετράδα ζαντολάστιχα (μαμίσιες ζάντες με Malatesta Kaiman 195R15)
- Αποστάτες τροχών 1" της H&R
- Ενισχυμένες δέστρες πίσω (κολλημένες πάνω σε κοιλοδοκό)
- Προστατευτικές βάσεις μπράτσων μπροστά-πίσω by Jini
- Πίσω κώνοι ανάρτησης από τεφλόν για να μη ξεκουμπώνουν τα ελατήρια
- Αντιηλιακές μεμβράνες LLumar (εκτός από παρμπρίζ)
- Επένδυση τιμονιού με δερματίνη (ραφτό)
- Καινούργια εμπρός καθίσματα από το VVT
- Δισκόπλακες Brembo
- Τακάκια όχι μαμίσια (δε θυμάμαι τώρα τη μάρκα, πάντως τα φρένα είναι τέλεια)

Να σημειώσω ότι ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση (δεν είναι καθόλου εύκολο για μένα), απλά κάνω μία έρευνα αγοράς να δω τι παίζει και σε τι τιμή μπορώ να το δώσω αν και εφόσον το αποφασίσω τελικά...
Το αυτοκίνητο είναι μεν στημένο για μεικτή χρήση (on-off) αλλά με σαφώς περισσότερο εκτός δρόμου προσανατολισμό.
Φυσικά είναι προφανές ότι απευθύνεται σε "ειδικό" και "ψαγμένο" κοινό...
Τιμή δεν έχω σκεφτεί ακόμα γιατί πραγματικά δεν ξέρω, αν και όταν υπάρξει κανένας ενδιαφερόμενος το συζητάμε... :D

ΥΓ. Μη βαράτε όλοι μαζί, ένας-ένας... :)
B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
Απ: Suzuki Jimny
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 09, 2011, 15:01 »
Αστο Αντώνη δεν αξίζει να το δώσεις... πίστεψε με...
Θα  πιάσεις 7-8Κ μετα βίας και θα πάρεις τι??

Τόσο κάνουν τα αξεσουάρ που φοράς...

Η καλύτερη μετατροπή που μπορείς να κάνεις αν θέλεις οικονομία είναι να του χώσεις ένα αέριο...
Ζαγοροχώρια - Αθήνα μου έλεγε χθες ο Jini έκαψε γύρω στα 35 ευρώ...
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 09, 2011, 15:14 »
Παιδιά βαράτε τον...αλλά όλοι μαζί!!! 0_21 0_21 0_21

ΥΓ Εγώ σου δίνω 235 € για τα αμορτισέρ...το υπόλοιπο δεν το θέλω...κράτα το! lol ha lol ha
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 09, 2011, 15:31 από jimever »
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος JM

• Jimny
  • η αλλιως johnmlrs...!
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 09, 2011, 15:33 »
αντωνη σιγουρα για να το σκεφτεις να το δωσεις θα υπαρχει λογος!

συμφωνω ομως απολυτα με τον χρηστο οτι τωρα δεν ειναι καιρος για να το πουλησεις!!θα χασεις πολλα χρηματα και δεν αξιζει.. :-[ :-[

παντως αν τελικα το δωσεις(και σου ευχομαι οτι καλυτερο) θα ειναι πολυ τυχερος αυτος που θα το παρει!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.μηπως ειναι καλυτερα να ερθεις αυριο στη βολτα,μπας και το μετανιωσεις????? :D :D

φιλικα..

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 09, 2011, 18:04 »
Αστο Αντώνη δεν αξίζει να το δώσεις... πίστεψε με...
Θα  πιάσεις 7-8Κ μετα βίας και θα πάρεις τι??
Τόσο κάνουν τα αξεσουάρ που φοράς...
Η καλύτερη μετατροπή που μπορείς να κάνεις αν θέλεις οικονομία είναι να του χώσεις ένα αέριο...
Ζαγοροχώρια - Αθήνα μου έλεγε χθες ο Jini έκαψε γύρω στα 35 ευρώ...
Χρήστο τα αξεσουάρ δεν τα πληρώνεσαι ποτέ όπως ξέρεις πολύ καλά, ούτε περιμένω να πάρω τα χρήματα που έχω δώσει πίσω.
Υγραέριο δε γίνεται γιατί όλος ο πίσω χώρος είναι του σκύλου όπως γνωρίζεις, μετά δε θα χωράει με τίποτα, άσε που θα τη φάει τη μπουκάλα... lol lol
Απλά, ελπίζω ότι θα μπορέσω κάποια στιγμή να ξαναπάρω Jimny, μακάρι να τα καταφέρω σύντομα, τόσο το καλύτερο για μένα.
Προσανατολίζομαι σε κάποιο οικονομικό (μεταχειρισμένο φυσικά) 1400άρι δεν ξέρω ακόμα...
Παιδιά βαράτε τον...αλλά όλοι μαζί!!! 0_21 0_21 0_21
ΥΓ Εγώ σου δίνω 235 € για τα αμορτισέρ...το υπόλοιπο δεν το θέλω...κράτα το! lol ha lol ha
Όξξξωωω ρεεεεεεεεε.... 0_21 :D :D :D
συμφωνω ομως απολυτα με τον χρηστο οτι τωρα δεν ειναι καιρος για να το πουλησεις!!θα χασεις πολλα χρηματα και δεν αξιζει.. :-[ :-[
παντως αν τελικα το δωσεις(και σου ευχομαι οτι καλυτερο) θα ειναι πολυ τυχερος αυτος που θα το παρει!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ Γιάννη, δεν είναι καθόλου εύκολη απόφαση πίστεψέ με... :-[

Δεν ξέρω, πιστεύω ότι κάπου 6.000 είναι καλή τιμή, τι λέτε ?

B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος anixneftis

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 09, 2011, 18:15 »
TA 6000 EINAI ONΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ (ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ)ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΣ!!!! ;D ;D ;D ;D
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΥΤΟ.....ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ??? ;) ;)ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Legend

• Jimny
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 09, 2011, 21:18 »
Αν, λέω αν, υποθέσουμε ότι θέλω να δώσω το Jimny, ...........

Αίσχος!!!!! Διαγράφεσαι!!!!!!
Να πας σε άλλον συνοδηγος ρε!!!!!! Προδότη  0_21 0_21 lol lol

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 09, 2011, 21:39 »
Αντώνη μας δουλεύεις μου φαίνεται... με 6000 θα πάρεις ενα χρέπι...
κράτα το και λίωστο... υπάρχει τρόπος για γκάζι ακόμα και με τον σκύλο... θα τα πούμε τηλεφωνικά....

Ο jini με την τεράστια μπουκάλα κουβαλάει το doberman που είναι τέρας άνετα....

Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 09, 2011, 23:44 »
Ξέχασα, έχει και cb President Billy με κεραία και χειροκίνητες πλήμνες AVM... :D :D :D
Χάρη άσε τα σάπια θα με χρεωθείς με 108... :D :D :D
Χρήστο, το doberman είναι 40 κιλά με το ζόρι, ο δικός μου ο βούδας είναι 55-56 και θα φτάσει αισίως καμιά 60αριά, συν του ότι η ράμπα για να τον ανεβοκατεβάζω μου πιάνει όλο τον υπόλοιπο χώρο... >:( ;D ;D ;D
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΓΟΥ ....ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΥΤΟ.....ΒΡΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ??? ;) ;)ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ :) :) :)
Σαφώς και προϋποθέτει "ειδικό" αγοραστή, ρώτα τον γιό σου και αν το θέλει θα του κάνω δώρο και 3 ιμάντες με ναυτικά κλειδιά για να παίζει... lol lol lol lol
B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος YannisS

• Jimny
  • Το καλύτερο και πιο οικονομικό 4x4 ever
« Απάντηση #9 στις: Απρίλιος 11, 2011, 13:40 »
Χρήστο, το doberman είναι 40 κιλά με το ζόρι, ο δικός μου ο βούδας είναι 55-56 και θα φτάσει αισίως καμιά 60αριά, συν του ότι η ράμπα για να τον ανεβοκατεβάζω μου πιάνει όλο τον υπόλοιπο χώρο... >:( ;D ;D ;D

Απευθύνσου σε κάποιον καλό διατροφολόγο, για να κάνει δίαιτα στο σκύλο σου, να "ελαφρύνει" και να χωράει άνετα πίσω..... lol lol
Πιο οικονομικά θα σου έρθει........
Κρίμα βρε Αντώνη να το δώσεις.........

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #10 στις: Απρίλιος 11, 2011, 14:04 »
Απευθύνσου σε κάποιον καλό διατροφολόγο, για να κάνει δίαιτα στο σκύλο σου, να "ελαφρύνει" και να χωράει άνετα πίσω..... lol lol
Πιο οικονομικά θα σου έρθει........
Είναι στην ανάπτυξη βρε το παιδί, δε θέλω να του τη στερήσω... :D :D :D

B.R.A.T. President
www.brat.gr

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #11 στις: Απρίλιος 11, 2011, 15:06 »
Δεν κινείται τίποτα στην αγορά τώρα.Όποιος το δώσει χάνει...
Επειδή ψάχνω κάθε μέρα μήπως βρω κάτι αξιόλογο και αλλάξω αμάξι, οι τιμές σε διάφορα που μ'αρέσουν και κοιτάω είναι:
Χ5 από 9000€
mercedes slk (98-02) από 6000€
grand cherokee limited 4.7 v8 από 5000€
suzuki jimny (05-07) από 7500€
cayenne από 16000€
boxter από 11000€
mazda mx5 new 1.8 από 10000€
bmw 318i e46 από 8000€
cherokee 3.7 limited (03-04) από 5500€
bmw 320i e90 (05-07) από 10000€
bmw 325ci (cabrio) e46 (04-06) από 11000€

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρει κάποιος καλό αμάξι αν έχει αποταμιευμένα χρήματα...
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος verse

• NewsLetter
  • Jimny
    • Web Applications & Information Systems
« Απάντηση #12 στις: Απρίλιος 11, 2011, 15:17 »
Συγνώμη, αλλά να μου χαρίζανε τα περισσότερα από τα από πάνω δεν θα το έπαιρνα την δεδομένη χρονική περίοδο... Δεν είναι τόσο τα λεφτά απόκτησης όσο τα έξοδα κτήσης...

Κ ρωτάω φίλε Metalaxe, αν κ είμαι σίγουρος ότι τα έχεις σκεφτεί όλα, just a reminder then  ;)... Το jimny αν δεν το έχεις για καθημερινό αυτοκίνητο, πόσο σου κοστίζει ετησίως? Έστω ότι θα πάρεις (κ στο εύχομαι ολόψυχα) τα τίμια 6000, τι έχεις σκοπό να πάρεις, κ τι έξοδα κτήσης θα έχει? Εννοώ θα πάρεις κάτι που ΚΑΙ βολεύει σε χώρους ΚΑΙ θα είναι κ οικονομικό? Μήπως σε παίρνει να παρκάρεις το jimny, κ να κάνεις την δουλειά σου με κάτι άλλο που θα το έχεις παράλληλα?

Πάντα φιλικά, κ καλοπούλητο το εργαλείο αν συνεχίσεις να είσαι πεισμένος για την επιλογή σου!!

ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο για την ΟΛΗ ειλικρίνεια της αγγελίας! Δεν συναντάμε εύκολα αυτές τις συμπεριφορές...
fanis
www.b2bweb.gr - Web Applications & Information Systems

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #13 στις: Απρίλιος 11, 2011, 15:58 »
Εννοώ θα πάρεις κάτι που ΚΑΙ βολεύει σε χώρους ΚΑΙ θα είναι κ οικονομικό? Μήπως σε παίρνει να παρκάρεις το jimny, κ να κάνεις την δουλειά σου με κάτι άλλο που θα το έχεις παράλληλα?

Πάντα φιλικά, κ καλοπούλητο το εργαλείο αν συνεχίσεις να είσαι πεισμένος για την επιλογή σου!!

ΥΓ: Ένα μεγάλο μπράβο για την ΟΛΗ ειλικρίνεια της αγγελίας! Δεν συναντάμε εύκολα αυτές τις συμπεριφορές...

X 6000
Αν ήθελες εγγύηση, ας έπαιρνες τοστιέρα. Κ.Ι.

Αποσυνδεδεμένος Metalaxe

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #14 στις: Απρίλιος 11, 2011, 22:01 »
Κ ρωτάω φίλε Metalaxe, αν κ είμαι σίγουρος ότι τα έχεις σκεφτεί όλα, just a reminder then  ;)... Το jimny αν δεν το έχεις για καθημερινό αυτοκίνητο, πόσο σου κοστίζει ετησίως? Έστω ότι θα πάρεις (κ στο εύχομαι ολόψυχα) τα τίμια 6000, τι έχεις σκοπό να πάρεις, κ τι έξοδα κτήσης θα έχει? Εννοώ θα πάρεις κάτι που ΚΑΙ βολεύει σε χώρους ΚΑΙ θα είναι κ οικονομικό? Μήπως σε παίρνει να παρκάρεις το jimny, κ να κάνεις την δουλειά σου με κάτι άλλο που θα το έχεις παράλληλα?

Καταρχήν σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Να σημειώσω ότι δε θέλω να κάνω αυτά που δε θέλω να μου κάνουν, συν του ότι θέλω να είμαι σίγουρος ότι, αν τελικά το δώσω, αυτός που θα το πάρει θα γνωρίζει ακριβώς τι παίρνει και κυρίως θα το ευχαριστηθεί.
Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι σαφώς η καλύτερη λύση, αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα ούτε να πάρω δεύτερο αλλά ούτε και να το συντηρήσω (διπλές ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας κλπ).
Προσανατολίζομαι προς το Skoda Roomster, φυσικά θα δώσω και κάτι παραπάνω από τα 6000 αλλά μιλάμε για περισσότερο από 3 λίτρα διαφορά στην κατανάλωση, πολύ περισσότερους χώρους (κυρίως για το σκύλο και τα συμπράγκαλά του), πιο καινούργιο και λογικά με μικρότερο κόστος συντήρησης (με το Jimny όλο και κάτι έξτρα και απρογραμμάτιστο θα βγει, μόνο και μόνο λόγω της χρήσης εκτός δρόμου).
Μακάρι να μπορέσω σύντομα να ξαναπάρω Jimny όταν και εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν, αλλά μέχρι τότε ακόμα και να κόψω εντελώς τις βόλτες πάλι θα ζορίζομαι και λόγω κατανάλωσης και λόγω χώρου όπως είπα.
Στην ουσία αν βρεθεί κάποιος και μου δώσει τα χρήματα που θέλω μάλλον θα το δώσω (με την προϋπόθεση ότι θα βρω ταυτόχρονα κάτι καλό κοντά στα 7000), αν πάλι δε βρεθεί (που είναι πολύ πιθανό λόγω δύσκολων καιρών και ειδικής περίπτωσης) θα το κρατήσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας, απλά θα περιορίσω τις βόλτες και θα κάνω εντατική δίαιτα στο σκύλο για να πηδάει μέσα εύκολα χωρίς τη ράμπα... lol lol lol

ΥΓ. Έτσι για την ιστορία, κοιτούσα μία αγγελία στο car.gr και είδα ένα αυτοκίνητο (από μάντρα στο Γέρακα) με πάρα πολλές φωτογραφίες, όπου νόμιζες ότι ήταν καινούργιο σε έκθεση, πραγματικά πολύ προσεγμένο. Η πρώτη λέξη που έγραφε ο @!%$ στην αγγελία ήταν ατρακάριστο και μετά όλα τα υπολοιπα. Επειδή τυχαίνει να έχω ένα φίλο ασφαλιστή, τον παίρνω τηλέφωνο και του δίνω τον αριθμό να τσεκάρει τι γίνεται.
Όπως μάλλον μαντέψατε, το αμάξι είχε δηλώσει στην ασφαλιστική ολοκληρωτική καταστροφή !!!
Το ίδιο έργο το έχω ξαναδεί όταν έψαχνα για το Jimny, η ιστορία αυτή έχει πολύ πλάκα, από κοντά με όσους βρεθούμε... :D :D

B.R.A.T. President
www.brat.gr