Εκδηλώσεις αλά..... .COM > Εκδρομές / Εξορμήσεις

ΜΠΑΝΑΚΙ και οχι μονο, στα ΘΑΨΑ (ΕΥΒΟΙΑ)...!!!

<< < (3/16) > >>

NickSi:

--- Παράθεση από: Μπριζολοκομάντο στις Μάιος 27, 2006, 14:31 ---ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΑΛΛΑ ΤΟ BILLIAS ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ. NIKO ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΜΠΑΛΕΣ ΡΑΚΕΤΕΣ ΜΠΙΖΟΛΕΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ΚΑΝΟ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, Α ΚΑΙ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---

Φιλε χαιρομαι που θα εισαι παρεα, το ειχα δει που το εβαλε ο Βασιλης...!! cl

Οσο για το παραπανω που εχω ξεχωρισει... μαλλον αχρηστο θα παει, δυο φορες την "καναμε" αλλα... ματαια!!!  Παιζει τοσο πολυ δαναμιτης εκει, που αμα βουτηξεις με μπουκαλες και κανεις μια βολτα, θα δεις ενα αισχος-νεκρα!!! Ειναι πολυ ηλιθιοι οι ανθρωποι!!! 0_21 0_21 0_21

Υ.Γ. Ισως ο Δημητρης (ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ) και καποιος αλλος "πρωην" φιλος, θυμαται και μια... παρεα που ειχαμε πετυχει περισυ εκει...  ;) ha ha ha 

pepe-caribu:
1. Νιcksi-Eμιλυ
2. bilias_jr-brizolokomado+roymeli power
3. Βαγγέλης Τσούκας - Τούλα
4. Αποστολης-???
5. Chriska
6.ΤΑΞΙΔΙΩΤΗΣ + family (μόνο Κυριακή, έχουμε και το Acropolis)
7. vidas-Χριστίνα
8. Navaraman
9. Metalaxe ?
10. Blackdog ?
11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ + ΒΙΒΙΑΝ
12. Stone με ..., κατα 98,5% και πολλή πολλή οργάνωση!!!

13.
14.
15.

pepe-caribu:
Τι θα λέγατε αν οργανώναμε team για αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα? yah
Να πάμε, να εγκατασταθούμε να  οργανωθουμε?

( εννοείται αν έχουμε τη σύμφωνη γνώμη του αρχηγού ) χωρίς παρεξήγηση... 0_21 Nicksi.

NickSi:
Μια και το "εθιξε" ο Πετρος το θεμα και λογω του γνωστου προβληματος που εχουμε εμεις (εγω & η Εμιλυ εννοω...), ξερετε τωρα... γ@μω τα μαγαζια μου, γ@μω... κλπ, εχω να προτεινω το εξης:
Εμεις θα ξεκινησουμε απο τη γνωστη πλεον ΒΡ (μετα τα διοδια των Αφιδνων), γυρω στις 17:00 με 17:30 το Σαββατο...

Ετσι λοιπον, μια καλη ευκαιρια για καποιους που δε δουλευουν το Σαββατο και θα ηθελαν να πανε απο Παρασκευη απογευμα ή ακομη και Σαββατο πρωι, πολυ ευχαριστως να τους δωσω και το track, για το πως θα βρεθουν στη παραλια, στα Θαψα και εμεις, με οποιον αλλο ξεκινησουμε μαζι, να τους συναντησουμε εκει...
Σιγουρα και δεν υπαρχει καμμια παρεξηγηση, αλλοιμονο... Εγω λοιπον σημειωνω στη λιστα μας και συμπληρωστε οι ενδιαφερομενοι, το πως θα μπορουσατε να "κερδισετε" εστω και μια ωρα στη παραλια... αξιζει σιγουρα...

Πετρο, θυμασαι να πας στα Θαψα (ή και οποιος αλλος ενδιαφερεται...) για να σας δωσω το track για gps...?

Λιστα συμμετοχων.

1. Νιcksi-Eμιλυ    Σαββατο 17:00 στη ΒΡ
4. Αποστολης-???
5. Chriska
7. vidas-Χριστίνα
8. Navaraman
9. Metalaxe ?
10. Blackdog ?
11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ + ΒΙΒΙΑΝ
13.
14.
15.

Apostolis:
Λιστα συμμετοχων.

1. Νιcksi-Eμιλυ    Σαββατο 17:00 στη ΒΡ
4. Αποστολης-Ναταλι + Αγγελος-Γιωτα (ανευ απροοπτου) Σαββατο 17:00
5. Chriska
7. vidas-Χριστίνα
8. Navaraman
9. Metalaxe ?
10. Blackdog ?
11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ + ΒΙΒΙΑΝ
13.
14.
15.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση