Για άλλη μια φορά,ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία της αδελφής πλέον λέσχης Εύριπου,για την παρέα όλων και ελπίζουμε σε περισσότερες κοινές συναντήσεις στο προσεχές μέλλον!
Τέτοιες εκδηλώσεις θεωρώ οτι μόνο σε κέρδη μπορούν να σε οδηγήσουν και ποτέ σε ζημιά,επειδή γνωρίζεις νέους φίλους τους οποίους σιγά-σιγά τους μαθαίνεις και σε μαθαίνουν,τους ακούς και σε ακούνε,παρατηρείς τον τρόπο σκέψης τους και παρατηρούν τον δικό σου,τους πείθεις και σε πείθουν,....,....,...., και αφού τελειώσουν όλα αυτά στο τέλος σου λένε "Φίλε ελπίζουμε να τα ξαναπούμε γρήγορα" και σου πιάνουν το χέρι και σε χαιρετάνε και τους χαιρετάς και εσύ,σφίγγοντας πλέον το χέρι σου πιο δυνατά απ'οτι το έσφιγγες πρίν τους γνωρίσεις,για εμένα όλο αυτό το πακέτο μου δημιουργεί ψυχικό κέρδος και αυτό που καταφέρνω είναι,το ποτήρι να το βλέπω μισογεμάτο και όχι μισοάδειο γιατί έτσι είναι η ζωή κύριοι,μισογεμάτη και όχι μισοάδεια!
Τέλος πάντων,προσωπικά σας ευχαριστώ όλους μέσα απο την καρδιά μου είτε jimnyclub.com λέγεστε,είτε λέσχη Εύριπου λέγεστε,είτε όπως θέλετε να λέγεστε...Είναι τιμή μου όλοι εσείς να μου πιάνετε το χέρι και να με χαιρετάτε...Μου είχε λείψει στην ζωή μου αυτό και όλοι εσείς μου το θυμίσατε ξανά!
Να είστε όλοι καλά και με το καλό και στα επόμενα!