Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω τα συγκεκριμένα λάστιχα. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας μετά από τόσο καιρό χρήσης;
Προσωπικά μέχρι τώρα έχω βάλει τα Cooper Discoverer ATR (πολύ καλά, αλλά κάπως σκληρή γόμα) και τώρα έχω τα Maxxis Trepador. Τα Trepador ενώ ήταν εντυπωσιακά καλά στην αρχή (τα έβαλα τέλος του 2008), τους τελευταίους 6 μήνες περίπου έχω πρόβλημα "περίεργο". Τα δυο πίσω είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση κ αντέχουν κανά χρόνο ακόμα. Τα μπροστινά όμως έχουν λιώσει ως εξής: μια γραμμή "τακούνια" είναι μια χαρά κ η επόμενη είναι λιωμένη μέχρι τη μέση. Αυτό συνεχίζεται σε όλο το λάστιχο, δηλαδή γραμμή παρά γραμμή είναι λιωμένα
Αυτό συμβαίνει και στα δυο μπροστινά λάστιχα
Δεν μπορώ να το εξηγήσω, ούτε κ οι περισσότερο "ειδικοί" από μένα (βλ. μηχανικός). Έχει πάθει κανείς το ίδιο;; Εντωμεταξύ, λόγω της φύσης του προβλήματος, δεν μπορώ να αντικαταστήσω τα πίσω με τα εμπρός, γιατί το αυτοκίνητο θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα στη συμπεριφορά, αφού είναι πισωκίνητο. Το πρόβλημα εννοείται ότι έχει επιδεινώσει το τράνταγμα στην οδήγηση και φυσικά είναι επικίνδυνο σε βρεγμένη άσφαλτο, αφού δεν έχει καλή πρόσφυση και γλυστράει. Αυτά.. είπα τον πόνο μου κ ησύχασα