0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: YannisS στις Φεβρουάριος 20, 2012, 16:35
Έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς κ η καλύτερη τιμή μέχρι στιγμής είναι 400 ευρώ με τη ζυγοστάθμιση.@geojimny: ωραία φαίνονται κ αυτά, θα τα δω κ από κοντά, ευχαριστώ. Είναι ανθεκτικά; Στο φρενάρισμα πώς είναι; Πήγες καθόλου off;@YiannisS: δε φταίει η ευθυγράμμιση. Ένας σούπερ λαστιχάς προχθές μου είπε ότι το φαινόμενο λέγεται "πριονωτό φάγωμα" κ συμβαίνει στα λάστιχα που δεν είναι η κίνηση του αυτοκινήτου, δηλ. στο jimny συμβαίνει στα μπροστινά επειδή είναι πισωκίνητο. Το ίδιο μου είπε κ ένας φίλος μου με Wrangler που έχει πάθει το ίδιο. Για να μη συμβεί, ή για να συμβεί ομοιόμορφα, θα πρέπει να αλλάζουμε τα πίσω μπρος συχνά.
Λίγο αργά το είδα το θέμα...Έχω τα michelin latitude cross με 65000κμ χωρίς καμία αλλαγή μπρος πίσω ,και εχουν φαγωθει ομοιόμορφα και τα 4...
Παράθεση από: agian στις Μάρτιος 05, 2012, 15:53Λίγο αργά το είδα το θέμα...Έχω τα michelin latitude cross με 65000κμ χωρίς καμία αλλαγή μπρος πίσω ,και εχουν φαγωθει ομοιόμορφα και τα 4...Δηλαδή πιστεύεις ότι δεν χρειάζεται, να τα αλλάξουμε μπρος πίσω για ποιό ομοιογενή φθορά Θα μου πεις πισωκίνητο είναι (οπότε τρώγονται και τα πίσω αλλά και τα μπροστά λόγω στριψίματος του τιμονιού )...Δεν είναι το ίδιο με το να έχεις ένα προσθιοκίνητο...
σήμερα φορέθηκαν τα latitude cross..επιτέλους...μετά από 39.000 χλμ με τα απαράδεκτα πλέον μετά από 3 χρόνια μαμά λάστιχα είδα ένα άλλο αυτοκίνητο έστω και για τα 12 χλμ που το οδήγησα ελλατώθηκε και το κοπάνημα του κατσικιού..ελπίζω να φανούν αντάξια των προσδοκιών μου..βέβαια ένα αρνητικο... ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ απο βδομάδα στην αν/πεια για διόρθωση του προβλήματος λοιπον..