0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Οταν βαζω μπροστα το κινητηρα, ακουγεται μεσα απο τη μηχανη ενας ενοχλητικος θορυβος για λιγο. Αυτο συμβαινει μονο οταν η μηχανη ειναι κρυα. Οταν ζεσταθει δεν το κανει.(αν σβησω και ξαναβαλω μπροστα δηλαδη.) Τι να ειναι αυτο αραγες? Να ειναι κανενας ιμαντας?.. Να ειναι η μιζα?.. Ε?..
Αν σου κάνει έναν "ανατριχιαστικό " ήχο, παρόμοιο με αυτό που κάνουν τα λουριά, πιθανόν να προέρχεται από την μίζα (να θέλει καθάρισμα από λάσπες κλπ). Παλαιότερα μου τό έκανε σε κρύα εκκίνηση (όπως το περιγράφεις).
Σε εμένα όταν το έκανε μου βρήκαν ότι είχε χαλάσει-χαλαρώσει(?) το λαστιχάκι και κατάφερε να μπει λάσπη μέσα στο δυναμό MIZA.
κανε ενα πλυσιμο στη μηχανη αν εχει λασπες,και παρε ενα σπρευ για ιμαντες και βαλε λιγο στον ιμαντα του δυναμου...''ανατριχιαστικος''ηχος μαλλον ιμαντας ειναι...
με το σπρέυ δεν λύνεις το πρόβλημα... θέλει έλεγχο οπτικό κ σφίξιμο, κ ενδεχομένως αλλαγή... καλό είναι να βλέπουμε αν δυναμό κ κομπρέσορας του aircondition είναι οκ από θέμα βάσης (μην έχει αρχίσει κ τρώγονται οι βίδες που τα συγκρατούν, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον μπόσικα, οπότε κ από εκεί προέρχεται η χαλάρωση των ιμάντων)
Παράθεση από: verse στις Φεβρουάριος 28, 2011, 22:15με το σπρέυ δεν λύνεις το πρόβλημα... θέλει έλεγχο οπτικό κ σφίξιμο, κ ενδεχομένως αλλαγή... καλό είναι να βλέπουμε αν δυναμό κ κομπρέσορας του aircondition είναι οκ από θέμα βάσης (μην έχει αρχίσει κ τρώγονται οι βίδες που τα συγκρατούν, με αποτέλεσμα να έχουν πλέον μπόσικα, οπότε κ από εκεί προέρχεται η χαλάρωση των ιμάντων)ενταξει οι βιδες δεν τρωγονται ετσι ευκολα...απλα θεωρω οτι εχει πιασει λιγο βρωμα απο λασπη η ακομα οπως λες να θελει και αλλαγη ο ιμαντας.ολα αυτα χωρις να ειναι κανενας απολυτος γιατι αν δεν το δεις απο κοντα δεν μπορεις να σιγουρευτεις!