Κύριοι μάλλον κανένας δεν διάβασε ουσιαστικά το μήνυμα που έγραψα και προβληματίζομαι οτι κανένας σας δεν γνωρίζει πως σκέφτομαι και πως λειτουργώ...
Βέβαια καλό είναι να διαφωνούμε γιατί ο καθένας έχει την προσωπικότητα του.
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Σωκράτη έχεις δεί ποτέ να γράφω φίλε σε ψηλώματα και σε κοντύματα...? (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κατακρίνω τέτοιου είδους μηνύματα...ο κάθε άνθρωπος έχει τα ενδοιαφέροντα του!) και εαν ναι για δές τι έχω γράψει...καθαρά απορίες για πράγματα που δεν γνωρίζω και που τελικά δεν πρόκειται να μάθω ποτέ γιατί πολύ απλά δεν με ενδοιαφέρουν.Εαν παρατηρήσεις λοιπόν γράφω στην μουσική,στις εκδρομές,σε διάφορα θέματα για να κάνω πλάκα και σε τέτοια θέματα σαν κι αυτό!Άλλωστε το επισημαίνω στο τέλος του μηνύματος οτι τέτοια μηνύματα μόνο καλό μας κάνουν μπάς και βγάλουμε κάποια άκρη στην ζωή και την δούμε λίγο πιο θετικά!
Χάρη,εσύ φίλε μπορείς να νοιώθεις όπως θές και όπως αγαπάς αδερφέ...προσωπικά δεν νοιώθω επιχειρηματίας και κουραφέξαλα.Και δεν πιστεύω οτι θα νοιώσω ποτέ άσχετα εαν πετύχω ποτέ στο επάγγελμα μου...και φυσικά δεν εννοώ επιτυχία εαν φτιάξω ενα εξοχικό και εαν έχω κάποιες καταθέσεις αργότερα στο όνομα μου!Για εμένα φίλε επιχειρηματίας είναι δημιουργός και αυτό που κάνει να αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα του και την ιδιοσυγκρασία του.Όνειρο μου είναι απλά εγώ και οι συνάδελφοι μου το πρωί που ξεκινάμε να πάμε στην δουλειά μας να πηγαίνουμε ευτυχισμένοι και όχι μουτζούφληδες!
Ξερόλας δεν το παιξα ποτέ και ούτε θα το παίξω άλλωστε έγραψα οτι ο πρώτος που θέλω format είμαι εγώ!Αυτό δηλώνει οτι είμαι ξερόλας και οτι τα ξέρω όλα με όσον αφορά το επαγγελμά μου?
Όσον αφορά τα σεμινάρια,εαν μάθεις κάτι πές μου!Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ σεμινάριο κοστολόγησης.Αλλά πες μου τι κοστολόγηση να μάθω μέσα σε 16 ώρες εκμάθησης!Η μόνη λύση είναι τα κολέγια που μου έλεγες!
Χρήστο φίλε εσένα δεν κατάλαβα τι σε πείραξε περισσότερο σε αυτά που έγραψα...Μ' αρέσει που μένεις και κορυδαλλό...για πέρνα μια καθημερινή στις 11 το πρωί απο την ελευθερίας ρε φίλε να δείς ποιός δουλεύει και ποιός δεν δουλεύει.Και επειδή θα μου πείς για την ανεργία εγώ θα σε ρωτήσω και πριν 5 χρόνια πάλι η ανεργία έφταιγε που γέμιζε η Ελευθερίας?Εσύ δηλαδή γιατί δουλεύεις και δεν είσαι στην πλατεία.Δεν μου λές...πόσους συμμαθητές έχεις βρε φίλε που δεν έχουν ούτε 1 ένσημο στην πλάτη τους.Προσωπικά έχω 6.Ξέρεις τι μου λένε όταν το θίγουμε το θέμα.Εντάξει μωρέ οι γέροι να 'ναι καλά!
Ξέρεις επίσης οτι στην Σουηδία έδιωξαν υπάλληλο απο εταιρεία διότι τον έπιασαν να παίζει ένα παιχνίδι εν ώρα εργασίας.Εμείς θα είχαμε την διπλάσια ανεργία εαν αποφάσιζαν να μας διώξουν για τον ίδιο λόγο!Τώρα εαν θέλουμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας είναι άλλο θέμα!
Έγραψες για ιερόδουλες της Ευρώπης:Δεν μου λές βρε φίλε όταν όλες οι έρευνες σε βγάζουν πρώτο σε διαφθορά,πρώτο σε μπουζούκια,τελευταίο σε ανάγνωση βιβλίου,πρώτο σε παχυσαρκία,στους πρώτους στο μαύρο χρήμα,πρώτο στην παρακολούθηση τηλεόρασης,εσύ πες μου πραγματικά την κρίση περίμενες για να νοιώσεις οτι είσαι ιερόδουλη της Ευρώπης?
Είπες επίσης κάτι για εκβιαστές...Θυμάσαι στην σύγχρονη Ιστορία μια στιγμή που η Ελλάδα δεν υπηρετούσε εκβιαστές? Το κακό είναι οτι τους εκβιαστές μας τους στηρίζουμε κιόλας!
Είπες για το παληκάρι που έγραψα κάτι για μισθούς της πείνας...Εσύ θεωρείς οτι ένας μισθός της τάξης των 1300 € είναι της πείνας?Ή μήπως δεν ξέρεις πόσο παίρνουν οι γραφίστες?
Τώρα για το πόσο δουλεύουν οι υπόλοιποι λαοί λίγο με σκοτίζει...Εμένα με ενδοιαφέρει να λύνω τα προβλήματα του δικού μου σπιτιού...για των άλλων δεν μπορώ να κάνω κάτι!
Τέλος ο φίλος μου ο Γιώργος...Το να διαφωνείς μαζί μου είναι απόλυτο δικαίωμα σου...αλλά βρε φίλε δεν αναφέρθηκα απο καμία δική μου πλευρά... δεν είμαι με κανενός την πλευρά και το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη...Συμφωνώ απόλυτα για κάποια απόβλητα επιχειρηματίες οτι τώρα βρίσκουν ευκαιρία για να πατήσουν όσο μπορούν...Εσύ δεν δέχεσαι οτι υπάρχουν και απόβλητα υπάλληλοι?
Επίσης βρε αδερφέ,ειλικρινά με αυτά που έγραψα κατάλαβες οτι κουτσή Μαρία λέω τους υπαλλήλους...ή μήπως τους επιχειρηματίες?Όχι τίποτα άλλο απλά να σου λύσω και την απορία...
Τέλος πάντων εγώ σας αγαπάω όλους!