0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαζω τα παπουτσια μου και σε κυνηγω.Αντε βρε παλιοχαρακτηρες.Ακου εκει τα ζιμνι κρεμασματα.Κρεμασμα θελουν αυτοι που εχουν ζιμνι.
Από την προηγούμενη εβδομάδα είμαι ευτυχής κάτοχος ενός air locker (100%) made by Amorgianos... Δε μπόρεσα να αντέξω το lockright, μάλλον ήθελε καλύτερο "ρύθμισμα" (τρόχισμα ροδέλες, πλάνητες κλπ) αλλά δε μπορούσα και δεν ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με το θέμα... Επίσης ένας άλλος λόγος που δεν ήθελα το lockright είναι ότι σου στερεί τη χαρά του παιχνιδιού όντας μόνιμα μπλοκαρισμένο, με το air locker μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις χωρίς μπλοκαρισμένο διαφορικό, να βρεις τα κατάλληλα πατήματα και γενικά να βελτιωθείς σαν οδηγός, πιστεύω ότι αυτό είναι πολύ βασικό όσο και αν φαίνεται απλό... Στην πρώτη του βόλτα στην οδο Πεντέλη χτες λειτούργησε μια χαρά...
κοιτα να δεις ορθογραφικα λαθη που κανει ο αντωνης.......ευτυχως που προλαβα το κακο....μην γινει καμια παρεξηγηση.....
ουτε με λοκερ μπορεις να 'γιασεις... κοστος?
Αν ειναι για να μπωρεις να το βγαζεις απο το γκαραζ οπως ειπε και ο συμπεθερος μου τοτε παω πασο.....
Το ξερω γι αυτο στην γιορτη σου θα σου κανω δωρο και ενα για μπρωστα .......να βγαινεις στα συγουρα...........