0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εεεεεε, Αντωνη... επειδη εισαι τοσο πολυ ευχαριστημενος...., μηπως να ανεβαζαμε λιγο τη τιμη? ? ?
Θα σου πρότεινα να σου δώσουνε κανα φράγκο που τους άδειασες την αποθήκη...
Στην τελευταία βόλτα το ΣΚ, ο πύρος της ζαμφόρ μπήκε και βγήκε πολύ εύκολα (μάλλον έστρωσε) και χωρίς να κάνει καθόλου θόρυβο όταν ήταν αποσυνδεδεμένη, δουλεύει άψογα...
Metalaxe φανταζομαι πως για να ξαναμπει ο πυρος πρεπει το αυτοκινητο να παταει απολυτως ευθεια δηλαδη στην ασφαλτο
Παράθεση από: Georg στις Νοέμβριος 16, 2006, 16:42Metalaxe φανταζομαι πως για να ξαναμπει ο πυρος πρεπει το αυτοκινητο να παταει απολυτως ευθεια δηλαδη στην ασφαλτο Γιώργο δεν είναι τόσο τραγικό, όταν έβγαλα τον πύρο ήμουν σε άσφαλτο και όταν τον έβαλα πίσω ήμουν σε πατημένη άμμο. Και στις δύο περιπτώσεις ήμουν σε σχετική ευθεία απ' όσο έβλεπα με το μάτι.
Αντε ασφαλτο, ο θεος να την κανει,εχουμε για να βγαλουμε τον πυρο αλλα μετα πατημενη αμμο που θα βρουμε για να τον ξαναβαλουμε? Μου φαινεται Αντωνη πως η κατασκευη σου ειναι μονο για το καλοκαιρι
Μετάλαχε με μπέρδεψες...¶σπρο γίμνι βλέπω στις φωτό και στο άβαταρ μπλέ και μάλιστα γκάμπριο