Ας γραψω και με τη σειρα μου το project μου.
Λοιπον...Αφοραει ενα κακομοιρο Suzuki Jimny του 2003 που επεσε στα χερια μου.
Σε αυτο εχω τροποποιησει τα εξης:
Εσωτερικό: Αλλαγη μοκετας-πατακια σε καφε με καλυμματα μαρκε γκρι-καφε.Κλισιομετρο αντι για τασακι και αλλαγη λεβιεδων.
Ηχοσυστημα: Κατασκευες ηχου για διαιρουμενα 10" φωνης, με 5" φωνης & tweeter με ενα 12" subwoofer. Ολα αυτα "παιζουν" με ενα τετρακαναλο ενισχυτη και οδηγουνται απο ενα mp3 usb της LG.
Κινητηρας: Φτιαχτη εισαγωγη αερα με μανιταρι και ελευθερος καταλυτης (ο παλιος εσπασε)
Αναρτηση: Ελατηρια Procomp 2,5" με αμορτισερ Monroe 6cm. Φτιαχτες ρυθμιζομενες παναρ.
Καμπινα: +5εκ. ψηλωμα με τεφλον με μακρυτερα σωληνακια φρενων υψηλης πιεσης αεροπορικου τυπου, και πολυ κοψιμο σε φτερα-προφυλακτηρες-πλαστικους θολους.
Ζαντολαστιχα: Ζάντες 8x15 με -20 offset σιδερενιες με νικελ αποχρωση και 5 εκ. αποστατες τροχων με ελαστικα Goodyear Wrangler 50-50 σε διασταση 235/75/15.
Bonus: Angel eyes με bi-xenon προτζεκτορες κατασκευη στο υπαρχον φαναρι. Πλαινα φλας led Subaru Impreza. Fuel Ex συστημα εξοικονομησης καυσιμου. Δερματινο καλυμμα ρεζερβας, ανεμοθραυστες.
Η συνεχεια θελει hardtop, αντιστρεπτικη πισω αφαιρουμενη,μπλοκε πισω (ισως και μπροστα) και μια τουρμπινα για επιπλεον δυναμη ροπη. Εχουν αγοραστει ηδη τουρμπινα απο Starlet, σκαστρα, μπαρομετρο, σωληνωσεις και intercooler. Μολις εχω ολα τα πραγματα θα ξεκινησει και η τοποθετηση. Το αυτοκινητο ειναι για χρηση 50-50 και το οποιο ως εχει το κανει αρκετα καλα...
επιπλεον φωτο εδω:
http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=39025