Μετά από επικοινωνία με την Amorteam ο υπεύθυνος αρνείται ότι τα αμορτισέρ λειτουργούν μόνο με 62 και 52 % και η στάση του οφείλεται στο ότι το μηχάνημα που μέτρησα τα αμορτισέρ στην ουσία ΄μετράει την ανάρτηση και δεν έχει κανένα στοιχείο από τον αέρα των ελαστικών , τα ελατήρια και τα αμορτισέρ. Με έβαλε σε αμφιβολίες εκ νέου και μάλιστα με διαβεβαίωσε ότι τα αμορτισέρ μου μπορούν να κάνουν απροβλημάτιστα άλλα 15.000 χλμ τουλάχιστον. Τί να πώ δεν ξέρω, έχει κανείς καμιά ιδέα?
Αυτο που δε μας ειπες τοσες μερες που μας εχεις βγαλει αχρηστα τα Monroe ειναι το πως παει το αυτοκινητο στο δρομο
Εσυ πως το βλεπεις? Σιγουρα δεν ειναι σφιχτο οπως ηταν καινουρια η αναρτηση,αλλα στριβει?
Φρεναρει ευθεια?
Πλεει καθολου?
Δεν έβγαλα εγώ άχρηστα τα Monroe στην suzuki στα Γιάννενα τα βγάλανε, αλλά δε ξέρω βρε φίλε τώρα είμαι επηρεασμένος. Αυτό που είπα από την αρχή είναι ότι δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και τα μέτρησα αλλά τυχαία τα μετρήσαμε.
Μου φαίνεται ότι το αυτοκίνητο γέρνει λίγο παραπάνω στην στροφή και σε μεγάλες ταχύτητες δεν αποσβήνει όπως παλαιότερα τους κραδασμούς του δρόμου.
Ευθεία φρενάρει αλλά έχω ABS, έτσι κι αλλιώς. Αν δεν παλαντζάρεις το τιμόνι δηλαδή στα καλά καθούμενα δεν πλέει. Όπως είπα τώρα είμαι επηρεασμένος.