0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν εκείνες τις ημερομηνίες παίζει η Πανελλήνια Καγκουροσυνάντα!!!! Αν τελικά δεν γίνει θα έρθουμε και εγώ με τον NASSOS!!!!!
Εγώ λέω να φορτοθώ στη Λουκία και σε όλο το ταξίδι να τον ντουμανιάζω κιόλας γιατί ξέρω πόσο του αρέσει
Παράθεση από: Menia στις Ιανουάριος 19, 2011, 15:19Russo, βγάλε εσύ τις διαδρομές κ εγώ θα σου κανονίσω Plasma, κλιματισμό - εξαερισμό και ηχομόνωση σούπερ!!Σούχω έτοιμη διαδρομή !! Για καφεδάκι illy στο καταφύγιο, με cheese cake από τα χεράκια της Μαρίας.Οπότε κανόνισε για plasma θεϊκό. Η ηχομόνωση - εξαερισμός - πυρόσβεση τι χρειάζεται ? θάρθει και ο Μάχος ?
Russo, βγάλε εσύ τις διαδρομές κ εγώ θα σου κανονίσω Plasma, κλιματισμό - εξαερισμό και ηχομόνωση σούπερ!!
Πρόεδρε εμείς (οι άντρες ) θα στήσουμε σκηνές κοντά, άσε τις λούγκρες στα ξενοδοχεία...
Παράθεση από: russo στις Ιανουάριος 20, 2011, 01:02Παράθεση από: Menia στις Ιανουάριος 19, 2011, 15:19Russo, βγάλε εσύ τις διαδρομές κ εγώ θα σου κανονίσω Plasma, κλιματισμό - εξαερισμό και ηχομόνωση σούπερ!!Σούχω έτοιμη διαδρομή !! Για καφεδάκι illy στο καταφύγιο, με cheese cake από τα χεράκια της Μαρίας.Οπότε κανόνισε για plasma θεϊκό. Η ηχομόνωση - εξαερισμός - πυρόσβεση τι χρειάζεται ? θάρθει και ο Μάχος ? Ηχομόνωση κ πυρόσβεση για Μάχο κ εξαερισμός για Chriska
Παράθεση από: Metalaxe στις Ιανουάριος 21, 2011, 17:26Πρόεδρε εμείς (οι άντρες ) θα στήσουμε σκηνές κοντά, άσε τις λούγκρες στα ξενοδοχεία... Παρακάλα να μη βρέχει
Αντώνη κοίτα εδώ τι μας περιμένει με τον Russo και τον Majestix που μου τους έβαλες πλοηγούς και ξανασκέψου φίλε τις σκηνές! Δεν μπαίνεις ρε φίλε εσύ πλοηγός μπας και φάμε και καμιά πάστα της προκοπής...
Αντωνέλο ψήνεσαι για σκηνές,έτσι?Φίλε εγώ δεν βάζω μυαλό ακόμα...με βλέπω με ηχομόνωση,δορυφορική και τζάκι με russo και λοιπούς καθότι θα ακολουθήσουν στην πίτα και η Jimeverου και το Jimeverακι και όπως καταλαβαίνεις πάμε για πολύ πρωινό με πολύ ομελέτα και πολύ μπέικον!
Αντώνη κοίτα εδώ τι μας περιμένει με τον Russo και τον Majestix που μου τους έβαλες πλοηγούς και ξανασκέψου φίλε τις σκηνές! http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,5372.msg82612.html#newΔεν μπαίνεις ρε φίλε εσύ πλοηγός μπας και φάμε και καμιά πάστα της προκοπής...
α) Αντώνη μην κοιτάς αυτά που σου λέει ο κοκοπρόεδρος, γιατί ούτε αυτός θα περάσει από κει. β) Η διοργανώτρια μας, λόγω της φυσικής σου κατάστασης και σαν παστογνώστης, σε έχει επιλέξει να πλοηγήσης συνοδεύσης τις κυρίες και τα παιδιά στην πεζοπορία, στο υπέροχο φυσικό πάρκο των πηγών του Ασωπού !! Και στη συνέχεια στο φυσικό σου περιβάλλον για καφεδάκι-γλυκό-παγωτό !!
1. Menia (Διοργανώτρια) 2. Majestix + Mina 3. Russo + Kranas (GuestStar) 4. Jimever + Aννούλα + Νικόλας. (Πρόεδρος) 5. Admin + Mva 6. venomjimny (εκει θα ειμαι ουτως η αλλως) 7. Metalaxe (ντεμέκ Πρόεδρος) 8. Jimnyrider + Maria 9.10.11.12.