Αποστολέας Θέμα: Για μπλουζάκια jimnyclub.com...  (Αναγνώστηκε 25887 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Για μπλουζάκια jimnyclub.com...
« Απάντηση #105 στις: Απρίλιος 06, 2011, 08:00 »
Πάρε τηλέφωνο, μήπως δεν έχω προλάβει...

Αποσυνδεδεμένος panosd

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #106 στις: Απρίλιος 13, 2011, 13:24 »
Μετα απο μια βδομαδα αναζητησης του κυριου με τα μπλουζακια μολις τωρα καταφερα να ερθω σε επικοινωνια μαζι του.

Βρισκοταν εξωτερικο.

Λοιπον εχουμε κ λεμε,

1ον) για να γινει η μακετα με το σημα του club που θα μπει πισω στην πλατη απαιτουνται 40ε. Το ποσο αυτο θα διαιρεθει με τον αριθμο των ατομων που θα λαβουν μερος στην παραγγελια. Συμφωνα με την μεχρι τωρα λιστα το ποσο που βαρενει τον καθενα ειναι 2,857142857euro

2ον) για αυτους που θελουν να γραψουν το ονομα τους στο στηθος υπαρχει μια επιβαρυνση 10,0ε για να γινει η μακετα. Μετα μπορει να χρησημοποιηθηει σε οσα κομματια παραγγειλει ο καθενας.

3ον) για αυτους που θελουν το σημα του φορουν στο στηθος εμπρος , δυστηχως δεν γινεται γτ το σημα του φορουμ εχει πολυ λεπτομερεια κ δεν θα βγει καλο αλλα μπορει να μπει το jimnyclub.com με τα γραμματα του logo. σε αυτη την περιπτωση το κοστος της μακετας διαιρηται με τον αριθμο οσων το επιλεξουν , δλδ 10ε/.....   

4ον) αν καποιος θελει να προσθεσει κατι εξτρα στο μπλουζακι η το μανικι υπαρχει δυνατοτητα κ το κοστος ειναι αναλογο της ευκολιας που εχει το σχεδιο που θελει ο καθε ενας ,  πχ μια Ελληνικη σημαια στο μανικι κοστιζει 1,50ε

5ον) ο συνδιασμος που εχει αποφασιστει ειναι μαυρο μπλουζακι-φουτερ- t-shirt - με πορτοκαλι σταμπα

6ον) κ βασικοτερο οι τιμες εχουν ως εξης για οποιον δεν γνωριζει , φουτερ 15ε , t-shirt 8,0e , polo 10e

7ον) απο την στιγμη που θα παραλαβει ο Απολλωνας την παραγγελεια θελει μια εβδομαδα για να την ετοιμασει.

Εχω ετοιμασει μια λιστα σε excel με οσους εχουν δηλωσει μεχρι τωρα. Αν καποιος δεν επιθυμει η θελει να προσθεσει κατι ακομα στο/στα μπλουζακια του να το πει.

Προτεινω να βαλουμε μια ημερομηνια μεχρι την οποια θα πρεπει να εχουν δηλωσει οσοι θελουν , αυτο που θελουν οπως το θελουν
ωστε να κανουμε την παραγγελια.

Ο τροπος που θα ηταν καλυτερο να δηλωσει καποιος ειναι :

ΟΝΟΜΑ-ΤΥΠΟΣ/ΜΕΓΕΘΟΣ-ΣΤΑΜΠΑ ΕΜΠΡΟΣ - ΣΤΑΜΠΑ ΠΙΣΩ - EXTRA LOGOS

1)panosd - 2polo large , 2 polo medium - panosd gia to large/giannisd gia to medium - logo jimnyclub.com - Ελληνικη σημαια στο μανικι
Το βαζω στα τεσσερα (4χ4) και αργα (LOW) για να μην κολλαω πουθενα.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #107 στις: Απρίλιος 13, 2011, 13:56 »
Μάστορα, πες του τύπου οτι κλέβει.... επειδή είμαι στο χώρο της δουλειάς αυτής το λέω.
Δεν θέλω να αναλάβω να το φτιάξω εγώ, για ευνόητους λόγους....φιλίας.... (πέρα αυτού, δεν έχω λιανική, αλλά μόνο χοντρική)

Ομως μπορώ να σας στείλω σε πελάτη μου, που ούτε 40 ευρώ θα χρεώσει για τη μακέτα, ούτε 10 ευρώ μακέτα για το κάθε όνομα..... τι κουλό είναι αυτό ? Δηλάδη πατώντας με το δάκτυλο ένα-ένα πλήκτρο το όνομα, χρεώνει και ευρώ ? (για 10 γράμματα....),

Και για να λέει οτι δε μπορεί να πετύχει λεπτομέροια, έχει ένα απλό κοπτικό, και πουλάει τρέλα... Το όνομα στήθους εγώ το δίνω 1 ευρώ, με τρελό κέρδος.... (άνω του 2000 % --- σοβαρά μιλάω)

Και για να συγκρίνετε τιμές, τα μπλουζάκια (t-shirt) κοστίζουν το πολύ 3,5 ευρώ, στην καλύτερη ποιότητα.....

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 13, 2011, 13:59 από Χάρης »

Αποσυνδεδεμένος panosd

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #108 στις: Απρίλιος 13, 2011, 14:51 »
Χαρη κ εμενα μου φενονται πολλα αλλα υποθετω οτι λογω της κεντητης σταμπας ανεβαινει τοσο η τιμη.

Με θερμοκολληση ειναι σαφως πιο φτηνα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #109 στις: Απρίλιος 13, 2011, 15:27 »
Πανούλη εγώ δυστυχώς θα αποσυρθώ και ο λόγος είναι οτι το logo ήθελα να είναι με το βουνό και οχι απλά το URL.Θέλω όμως να σε ευχαριστήσω για το τρέξιμο σου φίλε και για το ενδοιαφέρον σου να πάρω και εγώ μαζί με τους άλλους μπλουζάκια.Σου ζητώ χίλια συγνώμη... >0007< >0007< >0007<
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος YannisS

• Jimny
  • Το καλύτερο και πιο οικονομικό 4x4 ever
« Απάντηση #110 στις: Απρίλιος 13, 2011, 15:57 »
Μήπως έχει νόημα να μας κάνει προσφορά ο πελάτης του Χάρη???
Panosd, ελπίζω να μη σου χαλάω το ποστ. Απλά, προσπαθώ να βρώ (όπως όλοι) μια οικονομική και ποιοτική λύση, η οποία μπορεί (λόγω μειωμένου κόστους) να προσελκύσει και άλλα παιδιά....

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #111 στις: Απρίλιος 13, 2011, 18:49 »
Πάνο, sorry,  δεν κατάλαβα οτι μίλαγες για κέντημα...

Οποιος θέλει να αναλάβει να τον στείλω στον πελάτη μου, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Οπως είπα, δεν αναλαμβάνω εγώ.... Εχουν ειπωθεί πολλά στο παρελθόν και έχω βαρεθεί....

Αποσυνδεδεμένος sokrates

• Jimny
« Απάντηση #112 στις: Απρίλιος 13, 2011, 19:17 »
Πάνο, sorry,  δεν κατάλαβα οτι μίλαγες για κέντημα...

Οποιος θέλει να αναλάβει να τον στείλω στον πελάτη μου, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Οπως είπα, δεν αναλαμβάνω εγώ.... Εχουν ειπωθεί πολλά στο παρελθόν και έχω βαρεθεί....

Εγώ θα έλεγα να ξεβαρεθείς λίγο, είναι ξεκάθαρη η θέση σου. Θα φας όμως τρέξιμο με τα κανονισματα.
Αν ήθελες εγγύηση, ας έπαιρνες τοστιέρα. Κ.Ι.

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #113 στις: Απρίλιος 13, 2011, 20:05 »
Εχω τις μακέτες και φτιάχνω και οτι αλλο θέλετε δωρεαν. Τις δινω στον πελατη μου για να μη σας χρεώσει ουτε ευρω και άπο κει και περα μιλατε μαζι του.

Αποσυνδεδεμένος panosd

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #114 στις: Απρίλιος 13, 2011, 20:43 »
Το logo που θα μπει πισω ειναι κανονικα με το βουνο jimever. Για οσους δεν θελουν να βαλουν ονομα μπροστα κ θελουν το logo εκει δεν γινετε. Πισω μπαινει κανονικα.

Δεν μου χαλατε το τοπικ το οποιο δεν ειναι κ δικο μου. Ο jimever το εχει αρχισει απλα το ανελαβα μετα απο προτροπη του jimever  ha

μιας κ ειχα παρει το κολλαει μετα απο την παραγγελια των snorkel.  yah yah

K εμενα μου φενετε λιγο τσιμπιμενη η τιμη.

Εχω γνωστο κ μπορω αυριο να παρω τιμες για θερμοκολληση με βαση την ισχυουσα λιστα. Σε αυτον οι τιμες ειναι αναλογα της ποιοτητας του T-shirt , polo , fouter.

Αν θελετε πειτε μου. Ειναι στο δρομο μου για την δουλεια το πρωι.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #115 στις: Απρίλιος 13, 2011, 21:22 »
Οκ,Πανούλη,λάθος κατάλαβα εγώ.Και πάλι συγνώμη! Λοιπόν ότι αποφασίσουν οι πολλοί (θέλετε Χάρη μέσα,θέλετε κεντητό μέσα,θέλετε απο τον γνωστό του Πάνου μέσα...το μόνο που με νοιάζει είναι στο πρώτο πλύσιμο να μην χαθούν όλα και να μην με τσιμπάνε οι μπλούζες... lol lol lol)

ΟΝΟΜΑ-ΤΥΠΟΣ/ΜΕΓΕΘΟΣ-ΣΤΑΜΠΑ ΕΜΠΡΟΣ - ΣΤΑΜΠΑ ΠΙΣΩ - EXTRA LOGOS

1)panosd - 2polo large , 2 polo medium - panosd gia to large/giannisd gia to medium - logo jimnyclub.com - Ελληνικη σημαια στο μανικι
2)jimever: 2 Polo Μέγεθος L + 1 Φούτερ Μέγεθος L + 2 T-Shirt.Μπροστά να γράφει jimever και πίσω το λογ/πο με το βουνό.Eλληνική σημαία στο μανίκι.Πάντα μαύρα με πορτοκαλί γράμματα!

Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Jimny
  • Jimny me!
« Απάντηση #116 στις: Απρίλιος 13, 2011, 22:26 »
2)jimever: 2 Polo Μέγεθος L + 1 Φούτερ Μέγεθος L + 2 T-Shirt.Μπροστά να γράφει jimever και πίσω το λογ/πο με το βουνό.Eλληνική σημαία στο μανίκι.Πάντα μαύρα με πορτοκαλί γράμματα!
3)Kostas7: 1 φουτερ Μεγεθος L+ 1 Polo Μεγεθος L. Μπροστα να γραφει Kostas7 και πισω το λογ/πο με το βουνο. Ελληνικη σημαια στο μανικι.
Think positive!

Αποσυνδεδεμένος PATELIS

• Jimny
  • mud needs you
    • patelis.gr
« Απάντηση #117 στις: Απρίλιος 13, 2011, 22:49 »
3)Kostas7: 1 φουτερ Μεγεθος L+ 1 Polo Μεγεθος L. Μπροστα να γραφει Kostas7 και πισω το λογ/πο με το βουνο. Ελληνικη σημαια στο μανικι.
4)PATELIS:1 φουτερ μεγεθος XL+2 t-shirt μεγεθος XL.Mπροστα να γραφει PATELIS και πισω το λογ/πο με το βουνο.Ελληνικη σημαια στο μανικι, χρωμα μαυρο-πορτοκαλι.
Give Love, Feel Better! !!!

Αποσυνδεδεμένος sotos

• Jimny
« Απάντηση #118 στις: Απρίλιος 14, 2011, 00:44 »
1 Polo L + 1 Polo S +2 T-Shirt τα ιδια νουμερα. Το L να γραφει μπροστα Sotos και το S να γραφει Fenia. Το λογοτυπο με το βουνο πισω και πορτοκαλι με μαυρα γραματα. Ελληνικη σημαια στο μανικι.
4)PATELIS:1 φουτερ μεγεθος XL+2 t-shirt μεγεθος XL.Mπροστα να γραφει PATELIS και πισω το λογ/πο με το βουνο.Ελληνικη σημαια στο μανικι, χρωμα μαυρο-πορτοκαλι.
sotos

Αποσυνδεδεμένος DinDin

• NewsLetter
  • Jimny
  • jimny4ever
« Απάντηση #119 στις: Απρίλιος 14, 2011, 13:57 »
5)sotos: 1 Polo L + 1 Polo S +2 T-Shirt τα ιδια νουμερα. Το L να γραφει μπροστα Sotos και το S να γραφει Fenia. Το λογοτυπο με το βουνο πισω και πορτοκαλι με μαυρα γραματα. Ελληνικη σημαια στο μανικι.
6)DinDin: 1 Φουτερ L + 1 Polo L + 2 t-shirt L + 1 t-shirt S. Μπροστα logo jimnyclub.com (πισω το λογ/πο με το βουνο). Eλληνική σημαία στο μανίκι.

Κάντε οικονομία στο νερό, πλυθείτε με μία φίλη...