0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χμμμμμμ, αν δε ξενυχτίσω πολύ το Σάββατο, count me in.....
Ρε παλιοπαραλία, άλλα μου έλεγες χτες.... κανόνισε να μην ξενυχτήσεις ρε, χαμένε...
Εγώ ψάχνω για ξενοδοχείο...Γιώργο βρήκες τίποτα? Γιατί αυτοί είναι άντρες...εγώ δεν το αντέχω...θέλω πάπλωμα και δορυφορική!
Παράθεση από: jimever στις Δεκέμβριος 07, 2010, 09:20Εγώ ψάχνω για ξενοδοχείο...Γιώργο βρήκες τίποτα? Γιατί αυτοί είναι άντρες...εγώ δεν το αντέχω...θέλω πάπλωμα και δορυφορική! Επειδή είσαι άρχοντας, σου προτείνω το Μουσικό Πανδοχείο, που έχει και δορυφορική !! Έχω μείνει. Τα Σάββατα, διοργανώνει και μουσικές βραδιές.Φίλος έμεινε στον ξενώνα Βασιλική και είχε και αυτός πολύ καλές εντυπώσεις.Αν και απ' ότι βλέπω, μάλλον πρέπει να βγάλεις στον ήλιο και να αερίσεις το σλίπινγκ μπάγκ σου.....
χαλαρώστε λίγο και ξεκαβαλήστε το καλάμι, οι διαδρομές δεν "ανήκουν" σε κανέναν,
Ευτυχώς που ο Ρούσος δεν είναι "γριά μάγισσα" και δεν έχει σκουπόξυλο να καβαλάει....Η διαδρομή πάντως "βρέθηκε" από κει που δεν τη περίμενα. Οποιος τη θέλει του τη στέλνω σε .kml και .tvp
Προς τους φίλους από την Εύβοια (όχι όλους φυσικά, καταλαβαίνουν εκείνοι): χαλαρώστε λίγο και ξεκαβαλήστε το καλάμι, οι διαδρομές δεν "ανήκουν" σε κανέναν, αυτές οι νοοτροπίες μας πάνε πίσω και θυμίζουν σε πολλούς από εμάς δυσάρεστες καταστάσεις και φαγωμάρες από το πρόσφατο παρελθόν.Καταλαβαίνω το σκεπτικό πίσω από αυτό (μιλάω για τη δικαιολογία που αναφέρθηκε σε μένα) και συμφωνώ επί της ουσίας, αλλά υπάρχει και ένα όριο, ο τοπικισμός είναι άσχημο πράγμα και το λέω εγώ που είμαι και από κει και τυχαίνει να γνωρίζω μερικά πράγματα και καταστάσεις...
Ευτυχώς που ο Ρούσος δεν είναι "γριά μάγισσα" και δεν έχει σκουπόξυλο να καβαλάει....
Μα καλά δεν έχεις δει τόσο καιρό το σκουπόξυλο που καβαλάει ;