Καλησπέρα, κ συγνώμη για την παρέμβαση. Μια γνώμη να πω, εντελώς προσωπική, κ δεν θέλω να παρεξηγηθώ από κανέναν.
Πολύ καλά κάνατε κ θέσατε συγκεκριμένο αριθμό, εφόσον πιστεύετε οι πιο έμπειροι πως μετά δυσκολεύουν τα πράγματα με πιθανές συνέπειες σε ασφάλεια κτλ κτλ... Προσωπική πρόταση είναι τα τίθεται περιορισμός σε αυτοκίνητα, ενώ ταυτόχρονα να δηλώνονται σε άλλη λίστα αριθμός ατόμων που θα ήθελαν να έρθουν είτε με το δικό τους αυτοκίνητο είτε ως συνοδηγοί, εφόσον ο οδηγός κ ιδιοκτήτης το επιθυμεί. Έτσι, κ άλλα άτομα μπορούν να κάνουν τα πρώτα βήματα στο βουνό μαζί σας, χωρίς να δυσκολέψουν την όλη παρέα (ίσα ίσα, περισσότερα χέρια για σκάψιμο
)
Από τη άλλη, είδα δεν είδα προϋποθέσεις αυτοκινήτων σε αναρτήσεις, λάστιχα, μπλοκέ κτλ κτλ... Μπορεί να μην χρειάζονται, αλλά το λέω γιατί θεωρώ πως δεν είναι αυτονόητο πως ούτε ότι μαμά θα μπορούσαν να ακολουθήσουν (κάπου διάβασα για Barbarians
) , αλλά ούτε κ είναι δεδομένο ότι είναι όλοι εξοπλισμένοι με αναρτήσεις, ελαστικά, μπλοκέ, κτλ...
Ο λόγος που λέω τα παραπάνω είναι πολύ απλός αλλά δυστυχώς έχει αποδειχθεί στο παρελθόν πως δεν είναι αυτονόητος! Όσοι διαβάζουμε (είτε έχουν δηλώσει, είτε σκεφτόντουσαν να δηλώσουν, είτε έχουν στο μυαλό τους να δηλώσουν κάποια στιγμή στο μέλλον) δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο, ούτε γνώσεων, ούτε εμπειρίας, ούτε εξοπλισμού αυτοκινήτου. Αποτέλεσμα αυτού, κάτι δεδομένο για κάποιους, είναι άγνωστο για κάποιους άλλους. Εν ολίγοις, δεν μπορούμε πάντα να πηγαίνουμε όλοι παντού!!!! κ είναι λογικό, σεβαστό κ επιθυμητό!!! (τι να κάνει πχ ο Χάρης ή ο Χρήστος σε κάθε βόλτα μαζί μου, που όπου εγώ ζορίζομαι οι ίδιοι δεν κουμπώνουν ούτε 4χ4
, αλλά ταυτόχρονα δεν έχει ποτέ πει όχι ούτε σε βοήθεια ούτε στο να ακολουθήσουν... άρα όταν θα θέλει να πάει κάπου για να ζοριστεί ο ίδιος καταλαβαίνω πως η δική μου θέση είναι είτε συνοδηγός κάπου είτε σπίτι μου κ να αναμένω τις φώτο)
Προσωπικά, έχοντας γνωρίσει αρκετούς από εσάς σε πιο light βόλτες (που δεν ήθελαν κ πολύ να καταλήξουν σε
), θέλω να επικροτήσω τους περιορισμούς κ να πω μπράβο που δεν λέτε όχι ούτε στις light βραδυνές αλλά ούτε κ στα βάρβαρες βόλτες!
Να περάσετε όμορφα κ να επιστρέψετε με ασφάλεια, γεμάτοι εικόνες κ καλές αναμνήσεις!!!