0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για να δούμε...όλο λόγια είσαστε εσείς και ο Πρόεδρος σας...Και που'στε εαν κανονίσετε κάτι προσέξτε σας παρακαλώ δίπλα στις σκηνούλες να έχει ξενοδοχείο με πρωινό και δορυφορική για Jimever,Russo,Majestix,Αννούλα-Νικόλα και λοιπούς.Και που 'στε μην ανησυχείτε,κανονίστε εσείς 2ημερο και το πρωινό θα σας το φέρνω εγώ στις σκηνές...
Πολύ όμορφα ήταν... όλη η παρέα καταπληκτική....J-Land και Κλαούντια περιμένουμε φώτος...
ποια ήταν η Κλαούντια
Παράθεση από: J-Land στις Δεκέμβριος 14, 2010, 15:49ποια ήταν η Κλαούντια Λάζαρε, είναι αυτή που σπρώχνουν τα παλικάρια. Έχει αδυναμία στο σσσσπρωκτό και στη τσοκολάτα.
Επίσης, ξέχασα, έχω σπίτι ένα πλαστικό μαρσπιέ (αυτόν που είναι στο κάτω μέρος της μπροστινής πόρτας), από κάποιον είχε πέσει έξω από το εκκλησάκι (πριν την "έξοδο" του los στο χαντάκι), όποιος τον έχασε να σηκώσει το χέρι...
εγω εχασα αντωνη το εσωτερικο,οταν ανοιγεις την πορτα του οδηγου.
Βρε σείς δεν παίζεστε με τίποτα έτσι...? Λοιπόν για κοιτάχτε λίγο εδώ για μελλοντική εξόρμηση. http://www.aspropotamos.org/introduction.htm Δε ξέρω εαν έχετε tracks αλλά οι φωτό του link είναι χίλιες λέξεις. RussoMajestixmetalaxeΧάρης και τα λοιπά και τα λοιπά για δείτε το λίγο σοβαρά. Πηγή link: Δημήτρης 4x4er
Παράθεση από: JM στις Δεκέμβριος 15, 2010, 23:55εγω εχασα αντωνη το εσωτερικο,οταν ανοιγεις την πορτα του οδηγου.Αυτόν ακριβώς λέω, θα τον έχω μαζί μου τα Χριστούγεννα που θα έρθω Πετριές, να κανονίσουμε να βρεθούμε να στον δώσω...