μετα απο αρκετο καιρο και παρα πολλες δοκιμες βγηκαν καποια συμπερασματα
ωστε να αλλαχτουν καποια πραγματακια επανω στο αυτοκινητο
ξεκηνω με το roll cage που μετα απο μια τουμπα γερη αποδειχτηκε οτι επανω στον ουρανο του αυτοκινητου το σχημα Η που ειχα κανει δεν ηταν ασφαλες βεβαια δεν επαθα το παραμικρο οπως ουτε και το αυτοκινητο και την βγαλαμε μονο με ενα καθρεφτη συνοδηγου και ενα παμπριζ
ετσι αφαιρεσα ολο το επανω κομματι και το επανασχεδιασα και κατασκευασα οπως δειχνουν οι φωτο παρακατω
υστερα πηρε ποδι το ντεποζιτο του για 3 λογους
α:γιατι ειναι χαμηλα και το εχω χτυπησει κανα 2-3 φορες χωρις ομως να τρυπησει
β:γιατι στην θεση του θα γινει το καινουργιο στυσημο της πισω αναρτησης και
γ:γιατι σε θελω σε ενα αγωνα να μπορω να φουλαρω μονο μια φορα ποτε δεν ξερεις τι γινετε
δυστηχως δεν βρηκα τις φωτο με τα εσωτερικα τοιχωματα ωστε να μην με κουναει το καυσιμο
τα στοιχεια του τα αρχικα ηταν 65χ65χ50 με αποτελεσμα να παιρνει 107 λιτρα και καπου 230 ευρω για να φουλαρει
απαγορευτικο ποσο και αχρειαστο καυσιμο ειπαμε αγωνα θα τρεξιμε οχι να παμε στο φεγγαρι
οποτε κοπηκε ξανα σε διαστασεις 50χ50χ30 που ειναι 75 λιτρα απο τα 38 που εχει αρχικα και καπου 110 ευρω βενζινα
αντλια και δεικτης μπηκαν παλι τα ιδια απο το jimny
το παχος της λαμαρινας ειναι μολις 2 mm και βαρος αδειο καπου 17,5 κιλα
και το επομενο κομματι ειναι οτι ξαναστυνω το αυτοκινητο απο την αρχη ωστε να παρουμε και αλλη διαδρομη στην αναρτηση
για την ωρα ξεκηνησα με την πισω
μερικες φωτο
εδω εκοψα τα μπραστα που ειδη ειχα γιατι τα σινεμπλοκ σε παραληλη θεση δεν αφηνουν να εχει η αναρτηση μια σχετικη ελευθερια τα βαζουν οι κατασκευαστες ετσι ωστε να γλιτωνουν τον περιτο κοπο για να σχεδιασουν την αναρτηση με αλλου ειδους π.χ. 4 link οποτε κοπηκαν
αφαιρεθηκε ο πισω αξονας να τροχιστουν καποια πραγματακια που περισευαν
το στυσιμο που εχω ξεκηνησει για να κανω ειναι τυπου A bar ωστε να φυγει και η παναρ απο πισω και αυτο γιατι το εχω δει απο κοντα σε καποιους φιλους με τα ιδια πραγματα με εμενα και μου αρεσε οπως δουλευε η αναρτηση οποτε μιας και ειναι δοκιμασμενο δεν υπαρχει λογος να δοκιμαζω κατι αλλο
φωτο με την υπολοιπη δουλεια μολις μπορεσω και σταματησει βασικα να βρεχει χαχαχαχαχα
αυτα τα ολιγα για την ωρα