0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:50Παράθεση από: apla στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:45Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:27Τι να πω και εγώ που το έχω βάλει πάνω απο το τζάμι??Δεν το βγάζω πάντως, καθώτι απο τα γεγονότα , το έχω ρίξει στο ποτό , τα χάπια, την κόκα κόλα και γενικά με έχει επιρεάσει πολύ στην ιδιωτική μου ζωή επιφέροντας μου μέγάλες ψυχολογικές βλάβες. έχω τη λύση για οτι αυτοκολητο υπάρχει σε τζάμι....το εργαλείο που καθαρίζει την κεραμικη επιφάνεια στην κουζινα σας!Οσοι έχετε αναζητήστε το κ θα πάθετε πλάκα!!!Τα βλάζει όλα για πλάκα!! Ναι και δεν το έβαλα στο τζάμι ο μ@λ@κας ήθελα να το βάλω στην ΄λαμαρίνα απο πάνω για να φένεται καλύτερα..... ωραιος... ειμαστε δυο τουβλα λοιπον... αντε και σε ανωτερα.. να χτυπησουμε και τατοο...
Παράθεση από: apla στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:45Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:27Τι να πω και εγώ που το έχω βάλει πάνω απο το τζάμι??Δεν το βγάζω πάντως, καθώτι απο τα γεγονότα , το έχω ρίξει στο ποτό , τα χάπια, την κόκα κόλα και γενικά με έχει επιρεάσει πολύ στην ιδιωτική μου ζωή επιφέροντας μου μέγάλες ψυχολογικές βλάβες. έχω τη λύση για οτι αυτοκολητο υπάρχει σε τζάμι....το εργαλείο που καθαρίζει την κεραμικη επιφάνεια στην κουζινα σας!Οσοι έχετε αναζητήστε το κ θα πάθετε πλάκα!!!Τα βλάζει όλα για πλάκα!! Ναι και δεν το έβαλα στο τζάμι ο μ@λ@κας ήθελα να το βάλω στην ΄λαμαρίνα απο πάνω για να φένεται καλύτερα.....
Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:27Τι να πω και εγώ που το έχω βάλει πάνω απο το τζάμι??Δεν το βγάζω πάντως, καθώτι απο τα γεγονότα , το έχω ρίξει στο ποτό , τα χάπια, την κόκα κόλα και γενικά με έχει επιρεάσει πολύ στην ιδιωτική μου ζωή επιφέροντας μου μέγάλες ψυχολογικές βλάβες. έχω τη λύση για οτι αυτοκολητο υπάρχει σε τζάμι....το εργαλείο που καθαρίζει την κεραμικη επιφάνεια στην κουζινα σας!Οσοι έχετε αναζητήστε το κ θα πάθετε πλάκα!!!Τα βλάζει όλα για πλάκα!!
Τι να πω και εγώ που το έχω βάλει πάνω απο το τζάμι??Δεν το βγάζω πάντως, καθώτι απο τα γεγονότα , το έχω ρίξει στο ποτό , τα χάπια, την κόκα κόλα και γενικά με έχει επιρεάσει πολύ στην ιδιωτική μου ζωή επιφέροντας μου μέγάλες ψυχολογικές βλάβες.
Είναι πολύ καλά , μπράβο Billia !!!!!!gc-teo τα φέρνει ο Κεχαί
Επιγραφοποιος! Οτι εχει σχεση με οπτικη διαφιμιση το φτιαχνουμε.Φυλλαδια?Φυλλαδια!
Που είναι η ξαδέλφη? οεο που είναι? οεο