0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διαδρομή θα είναι δύσκολη απ'οτι λέει ο πλοηγός μας αξιότιμος Κύριος Κύριος Russo αλλά όποιος δεν αντέχει θα περάσει ωραία στην πλατεία της Παύλιανης πίνοντας καφεδάκι και περιμένοντας τους υπολοίπους για φαί.
αφτι την εβδομαδα τα πατε???
Δηλαδη το κοματι που μου ειπες οτι εχει θεμα αν θελουμε να μπουμε Γιωργη στην Παυλιανη για 35 + ,που συγκαταλεγεται στα ευκολα η στα δυσκολα παντως ηταν ολα τα λεφτα (ευτηχως που δεν ειχε βρεξει)
Παράθεση από: iosif- στις Οκτώβριος 13, 2010, 00:09αφτι την εβδομαδα τα πατε???Να υποθέσω ότι θα σου τραβήξει το αφτί ο Jimever ?
Παράθεση από: b00 στις Οκτώβριος 08, 2010, 07:32Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κάθε μέρα βρέχει στην Παύλιανη Έχει να πέσει πολύ λάσπωμα Η αναχώρηση από Αθήνα προβλέπεται για Παρασκευή μεσημέρι?Παρασκευή απόγευμα εγώ, αλλά έτσι κι' αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούμε στο σαλόνι του Πέτρινου.Υ.Γ. Δεν ξέρω πόσο λάσπωμα θα πέσει, αλλά αν κρίνω από τις διαθέσεις του οργανωτή Jimever, θα δουλέψουν εργάτες, τσάπες, γαλότσες, κάτι πήρε το αφτί μου για αγριάδες. (και μην τα φορτώνει σε μένα ο διοργανωτής ε, συνοδηγός θάμαι)
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κάθε μέρα βρέχει στην Παύλιανη Έχει να πέσει πολύ λάσπωμα Η αναχώρηση από Αθήνα προβλέπεται για Παρασκευή μεσημέρι?
Παράθεση από: panosxalkida στις Οκτώβριος 12, 2010, 22:44ή μπήκατε από τη ρεματιά ?Απο την ρεματια..
ή μπήκατε από τη ρεματιά ?
a poly xarhka pou h ekdromh tha ginei sto xwrio mou!!!!!!!!!! Pavliani for ever....
Απο την ρεματια..
giati
Παράθεση από: venomjimny στις Οκτώβριος 13, 2010, 18:54a poly xarhka pou h ekdromh tha ginei sto xwrio mou!!!!!!!!!! Pavliani for ever.... Kαι εμείς θα χαρούμε !! άντε να δούμε και πότε θα μας ξεναγήσης.
Παράθεση από: panosxalkida στις Οκτώβριος 12, 2010, 22:44Απο την ρεματια.. Από ρεματιά για συκωταριά και κάνα παϊδάκι για τον διοργανωτή που γλύτωσε.
Τη να σε κανω που μου κατσε ο Γραμμος τελος του μηνα αλλιως θα τις τρωγαμε της σηκωταριες παρεα