0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: sokrates στις Σεπτέμβριος 28, 2010, 16:18Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 28, 2010, 13:45Παράθεση από: DinDin στις Σεπτέμβριος 27, 2010, 19:20Αμάν, πάει ο αρχηγός.Πάντως εγώ και για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα. Ντινάκο μην μασάς...Εκείνος ο Αρχηγός ήταν 90% σίγουρο να μην ακολουθήσει στην συγκεκριμένη εκδρομή...Μην ξεχνάς οτι τώρα παντρεύτηκε. ΥΓ Χρηστάκοοοοοο,ξέχνα τους γάμους και έλα στην εκδρομή. Εσύ Κυριακές δεν εμφανίζεσαι Μεσιέ Γιάννης? Υποχρεώσεις φίλε...γάμοι,βαφτίσια,ψάρεμα,κυνήγι,τρίμπαλο,5x5,paint-ball,superleague... Εσύ σε εκδρομές δεν εμφανίζεσαι Μεσιέ Σωκράτης?
Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 28, 2010, 13:45Παράθεση από: DinDin στις Σεπτέμβριος 27, 2010, 19:20Αμάν, πάει ο αρχηγός.Πάντως εγώ και για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα. Ντινάκο μην μασάς...Εκείνος ο Αρχηγός ήταν 90% σίγουρο να μην ακολουθήσει στην συγκεκριμένη εκδρομή...Μην ξεχνάς οτι τώρα παντρεύτηκε. ΥΓ Χρηστάκοοοοοο,ξέχνα τους γάμους και έλα στην εκδρομή. Εσύ Κυριακές δεν εμφανίζεσαι Μεσιέ Γιάννης?
Παράθεση από: DinDin στις Σεπτέμβριος 27, 2010, 19:20Αμάν, πάει ο αρχηγός.Πάντως εγώ και για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα. Ντινάκο μην μασάς...Εκείνος ο Αρχηγός ήταν 90% σίγουρο να μην ακολουθήσει στην συγκεκριμένη εκδρομή...Μην ξεχνάς οτι τώρα παντρεύτηκε. ΥΓ Χρηστάκοοοοοο,ξέχνα τους γάμους και έλα στην εκδρομή.
Αμάν, πάει ο αρχηγός.Πάντως εγώ και για το επόμενο ΠΣΚ είμαι μέσα.
Παράθεση από: YannisS στις Σεπτέμβριος 28, 2010, 17:12Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 28, 2010, 16:31Μεσιέ Γιάννης? Μεσιέ Σωκράτης? Όλοι σας Μονεγάσκοι.......Να υποθέσω Αρσάκειο και Ανώτερο δίπλωμα στο πιάνο???
Παράθεση από: jimever στις Σεπτέμβριος 28, 2010, 16:31Μεσιέ Γιάννης? Μεσιέ Σωκράτης?
Μεσιέ Γιάννης?
Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά κάθε μέρα βρέχει στην Παύλιανη Έχει να πέσει πολύ λάσπωμα Η αναχώρηση από Αθήνα προβλέπεται για Παρασκευή μεσημέρι?
Δεν ξερω τι θα κανω