Σύμφωνα με αυτά που έγραψε το "μεγάλο φτερό" Russo:
Για τοποθεσίες:
α) Πήλιο: Στα - Δεν ψήνομαι, σχετικά μακριά, Στα + φανταστική φύση, διαδρομές και λάϊτ φυσικού κάλλους για κυρίες και αδυσώπητες για επίδοξους οφρόντερ
( θα δοκιμάσουν αντοχές εαυτών και οχημάτων, πάντος συμφέρει η επιστροφή με την οδική βοήθεια, με τις τιμές της βενζίνης)
β) Πάρνωνας: Στα - Λίγα καταλύμματα, λίγες επιλογές οφρόουντ, Στα + Σχετικά κοντά, πολύ ωραίες λάϊτ διαδρομές στη φύση.
γ) Βαρδούσια - Οίτη: Στα - Έχουμε πάει πολλές φορές, Στα + Κοντά, άπειρες διαδρομές, για όλα τα γούστα από λάϊτ έως τρόφυ.
(Θα πάω ένα Σ/Κ μέσα στον Οκτώβρη άντε Νοέμβρη) δ) Ορεινή Ναυπακτία: Στα - Μακριά, Στα + Θα γυρίσουμε με κάστανα όπως και από το Πήλιο.
ε) Άγραφα
εδώ ο ποιητής εννοεί τα Τζουμέρκα: Στα - Πάρα πολύ μακριά, (μόνο για 28-31 κάνει) Στα + Δεν έχω προσωπική άποψη, δεν έχω πάει. Ψήνομαι.
Προσωπικά,εαν ταιριάξει η ημερομηνία με τα ρεπό της Άννας,είμαστε μέσα σε όλα.Τα πάντα όλα που λένε...
Απλά έχω επισημάνει το
γ που αν και στα αρνητικά είναι οτι έχουν πάει τα παιδιά πολλές φορές δεν έχουν πρόβλημα να ξαναπάνε για άλλη μια φορά για εμάς τους "νέους και άβγαλτους" καθώς η περιοχή καλύπτει τους περισσότερους ως προς την ποικιλία off-road,καταλύματα,φυσική ομορφιά κτλ,κτλ.