0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απο το 1999 η mercedes καθώς επίσης και η jaguar έβαλαν το μπροστινό σηματάκι του καπώ στον προαιρετικό εξοπλισμό σε κάθε νέο αυτοκίνητο αφήνωντας τον πελάτη να επιλέξει αν θα το προτιμήσει διότι είχαν αναφερθεί περιστατικά όπου πεζοί έπεσαν πάνω σε τέτοια οχήματα και υπέστησαν σοβαρές βλάβες.Ο κοτσαδόρος είναι απο πίσω, δεν έχει δουλειά ο πεζός εκεί πίσω.Φίλε KazanisGarage έχεις δει αυτοκίνητο από τρακάρισμα που να μην έχει κοτσαδόρο και ένα που να έχει?Συγκρινε τις διαφορές να δεις ότι κερδισμένος θα είσαι με τον κοτσαδόρο, γιατί αντε ο προφυλακτήρας μπορεί να αντικατασταθεί, έλα όμως που οι ζημιές προχωράνε πολύ πιο βαθία και εννοώ τα πίσω φτερά και τις πόρτες και εκείνα τα σημεια μετά τα κόβεις ή γίνονται παστουρμάς από στόκο.Και πιστεψέ με ότι δεν στραβώνει το σασί τόσο εύκολα, μπορεί να στραβώσει ο κοτσαδόρος μόνο.Ο κοτσαδόρος θα βοηθήσει να συρθεί το αμάξι σου σε μεγάλη σύγκρουση, ενώ ο προφυλακτήρας μπορεί να επιτρέψει στο πίσω όχημα να μπει ολόκληρο μέσα στο δικό σου.
απορια εφοσον αφερειτε μονο η μπιλια λεω εγω τωρα, το σιδερο του κοτσαδορου που πιανει το σασι παλι τον ιδιο κινδυνο δεν εχεις να σου στραβωσει το σασι?απλα οσον αφορα τον πισω σου με την μπιλια του εχεις καρφωσει μεχρι και τα ψυγεια κατευθειαν ενω χωρις μπιλια του τα εχεις σπασει ολα ομοιομορφα εγω παντως πιστευω η ζημεια γινετε στο πισω αυτοκινητο και μονο που εχει αλλος κοτσαδορο με η χωρις μπιλια ,ενω η μπιλια ειναι περισοτερο επικινδυνη για τους πεζους κινδυνος μονο σε ενα παρκαρισμα σε τιποτα αλλοοσο για το αν βλεπεις πισω ειναι αλλη ιστορια εγω κατευαζω στην αθηνας πακιστανο να τους κοβει με κουμπομενη οπισθεν κανω πισω με 18 τονους φορτηγο και οι πεζοι με ενα κινητο στα χερια και τα μηχανακια ακομα περνανε σαν να μην συμβενει τιποτα........αυτα τα ολιγα και απο εμενα