Αποστολέας Θέμα: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....  (Αναγνώστηκε 6654 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος galloper

  • Jimny
  • Μηνύματα: 29
ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« στις: Μάιος 02, 2006, 10:25 »
Καλημερα φιλοι μου.
Επειδη τελευταια το βημα μου εχω στο μπρατ εχει συρικνωθει(χτες δεν προλαβαινα να πατησω πληκτρο και εξαφανιζομουνα) πιστευω απο εδω να μπορω να εκφραστω.(Αν συνεχιστει βεβαια αυτη η τακτικη προς το προσωπο μου)
Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 02, 2006, 13:42 »
Σπύρο απο προσωπική εμπειρία ξέρω δεν είναι ευχάριστοι οι τσακωμοί, ...τα πάντα αναλύονται τρώγοντας μια ωραία μπουγάτσα... που λέει και ο gc, όλοι είμαστε εδώ για να περνάμε καλά, διάβασε την αποψη του Teo (που με βρίσκει σύμφωνο) www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,78.0.html , καλό είναι να προσέχουμε τις γραμμές που κινούμαστε, μιας και όλοι μια παρέα είμαστε, και πίστεψε με δεν αξίζει να χαλιόμαστε.

 
Και μια συμβουλή(εαν θέλετε την ακούτε....)
Προσέχετε τι γράφετε στα ποστ που κάνετε.
Στον γραπτό λόγω ακόμα και ενα κόμα μπορεί να δώσει διαφορετικό νόημα απο αυτό που εσείς θέλετε, και συνήθως γράφουμε πράγματα, αρκετά σκληρότερα απο αυτά που θα λέγαμε τετ α τετ.
Μην γράφετε ή ενεργείτε απλά για να την "πείτε" στον άλλο....
Οι admins έχουν ένα δύσκολο έργο, να κρατάνε κόσμιο το site/forum βάσει κάποιον κανόνων. Σεβαστείτε πρώτα τους admins-mods σαν άτομα/φίλους μας και μετά τους κανόνες.
Εκ πείρας δεν μου αρέσουν οι διαμάχες, μιας και χάλασε μια καλή παρέα, προσέξτε τις λεπτομέρειες , μιας και σε αυτές κολάνε όλοι οι άνθρωποι, και κυρίως βλέπετε τα όρια του χιούμορ και του σοβαρού και κρατήστε ενα μέσο όρο.
Προσπαθείστε να μην αφήνετε υπονούμενα, εαν κάτι δεν γράφετε ή δεν μπορείτε εσείς να το γράψετε, μην αφήνετε υπονοούμενο γιατί αρκετές φορές παρερμηνεύονται.
 καλό είναι να εκφράζουμε γνώμη για τα γραφώμενα ιδίως εαν δεν γνωρίζουμε τον συγγραφέα.
Για τους νεώτερους χρήστες, καλό είναι να κρατάνε μια πιο ουδέτερη και χωρίς παρόρμηση στάση, γιατί αρκετές φορές δεν είναι ότι φένεται(που λέει και ο μπάρμπας μου στην εκπομπή του....), και δεν είναι ευχάριστο μετά να μετανιώνεις για κάτι που έχεις γράψει μιας και τα γραπτά μένουν και εαν έχεις επιτεθεί σε κάποιον(και δεν έχεις σχολιάσει κείμενο ή κίνηση...) μετά θα πρέπει να ζητήσεις και συγνώμη.Πείτε τα πράγματα με το όνομα τους, πολλές φορές είναι καλύτερο απο το να κρατάτε ουδέτερη στάση, αλλά με αποδέιξεις και προσέχοντας πως γράφετε...
Και τέλος η βασικότερη ατάκα όλων.....η συγνώμη κύριοι δεν είναι πατάτα να την πετάμε κάθε φορά που λέμε, γράφουμε ή κάνουμε μια παπαριά, ο αριθμός που θα ζητήσει κάποιος συγνώμη έχει τα όρια του(εαν θέλει να χαρακτιρίζεται σοβαρός ο ίδιος) και φυσικά οι άλοι να τον θεωρούν κομμάτι τις παρέας του( εαν ζητάς συγνώμη συνέχεια για κάτι που λές και οι άλλοι σε δέχονται συνέχεια, ούτε εσύ είσαι σοβαρός ούτε οι άλλοι που σε δέχονται).
Και όπως λέγαν οι παλιοί(και μου έλεγε και ο πατέρας μου "η συγνώμη είναι μισό χέσιμο" και "απο τότε που βγήκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο"
Ελπίζω να μας βοηθήσει να γίνουμε όλοι καλύτεροι.
Σε ενα forum οι γραμμές και οι ισσοροπίες είναι λεπτές, πρέπει να προσέχουμε όλοι μας, τι γράφουμε, πως το γράφουμε, που το γράφουμε, και εαν αντιλαμβανώμαστε στημένες παγίδες, ή να τις παρακάμπτουμε ή να τις παραθέτουμε(απλά και χωρίς σχολιασμό με ένα απλό τι ενοείς μπορεί να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα)
Επίσης σεβόμαστε τα άντερα που έχει κάποιος να γράφει απροκάλυπτα την γνώμη του, γιατί είναι καλύτερο να ξέρεις την γνώμη κάποιου παρά να πληροφορεί(προμοτάρει...είναι και της μοδός :lol: ) υπογείως .....
Ολο το παιχνίδι(μιας και παιχνίδι είναι και να είμαστε ευτιχισμένοι που καθόμαστε απέναντι απο ενα pc και γράφουμε, άλλοι δεν έχουνε δουλειά....) είναι στον τρόπο έκφρασης, εαν θέλετε να βρίσετε κάποιον, κάντε το ευγενικά :lol:  ίσως έτσι καταλάβει, μιας και αν τον βρίσετε(χειρότερα λόγω Ελληνικών γονιδίων...) θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.
Η διαχωριστική γραμμή μεταξύ απλού συγγραφέα, moderator, administrator, είναι λεπτή, αγαπάτε και σεβαστείτε αλλήλους
Φιλικά
Γιάννης
Tο έβαλα και στο brat, το βάζω και εδώ, για να το διαβάσουμε και να καταλαβουμε κάποια πράγματα πιστεύω....
Εμείς όλοι, οσοι τέλος πάντων δεν έχουν προσωπική φιλοδοξία, ματαιοδοξία, ή βλέπουν τα foroum σαν το παιχνίδι τους, μπορούν να καταλάβουν΄....
Η προσωπική μου άποψη είναι , οτι το brat είναι ενα αρκετά δημοκρατικό foroum, τώρα για τα σβησμένα πόστ, δεν φέρω άποψη μιας και δεν τα διάβασα , αλλά εμμένω στις απόψεις μου πως μπορείς ευγενικά να περάσεις οποιοδήποτε νόημα θέλεις, άνευφ παρεξηγήσεως, ε και για να τα σβήσουν, θα τα έχωσες και εσύ χύμα σε άλλο χρήστη του foroum.
Φαντάσου πως ,ενώ ήμουν στον Σύλλογο που ήμουν, είχε πει ο εκεί γενικός υπεύθυνος, σε αδμιν του brat να μην μας αφήνει να γράφουμε, ότι έχει σχέση με Συλλογικά θέματα.
Οπως ήταν φυσικό , ο αδμιν του brat δεν μάσησε, του είπε δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ελευθεροι άνθρωποι είμαστε σε δημοκρατική χώρα...
Την πορεία την ξέρεις, θα έλεγα να πάμε στου Μπάκα για γλυκό all together......
Aγάπη....το 2Χ1Χ1 είναι πολύ μικρός χώρος, αυτόν πέρνουν όλοι στο τέλος, και είναι κρίμα να σκοτιζόμαστε..

Και εαν πει κάποιος ότι το παρόν είναι προσωπική επίθεση www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,467.0.html να του θυμίσω οτι χρήστης ΙΚΕ δεν υπάρχει στο foroum μας .......

« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2006, 13:55 από Ironman »
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος apostolosnt

  • Jimny
  • Μηνύματα: 20
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 02, 2006, 15:53 »
Μπορεί οι τσακωμοί να μην είναι ευχάριστοι αλλά από την μικρή εμπλοκή μου στα forum του χώρου (4 τον αριθμό) έχω δει αρκετούς έτοιμους να ρίξουν "το γάντι" (δηλ τη ..λακια τους) και άλλους τόσους με το χέρι στη σκανδάλη να τους απαντήσουν. Μετά έχουμε τους υποστηρικτές των δύο πλευρών να μπαίνουν δυνατά και πριν το καταλάβεις μιλάμε για γενική σύρραξη!

Ξεκαθαρίζω εδώ ότι λόγω αυτων που είδα και διαβασα στα forum δεν έγινα ούτε θα γίνω ποτέ μου μέλος κάποιου "στρατόπεδου" (club) παρότι ασχολούμε με 4χ4 με πολύ όρεξη, οπότε δεν γράφω για κανέναν συγκεκριμένα ούτε και για κανένα club. Έτσι κι αλλιώς ξέρω πολύ λίγους που είναι σε αυτά τα club κλπ και εδώ είναι το τρελό της υπόθεσης:

Όσα παιδιά έχω γνωρίσει δείχνουν πολύ καλά παιδιά με ενδιαφέρον στο χώρο και όρεξη/μεράκι για το 4χ4! Τι τρέλα βαράει τον κόσμο? ή το κάνει χειρότερο και η "ανωνυμία" που σου δίνει ένα forum για να κάνεις το μάγκα? Πάντως είναι τουλάχιστον γελοίο και λυπηρό σε τόσο λίγους να γίνεται τέτοιος χαμός. Σε λίγο θα μπουν και χαρακώματα μεταξύ των μαγαζιών, των club, των αγωνοενδιαφερομένων κλπ να πάσει και το σχετικό mustard gas να γίνει τζερτζελές!

Τα έγραψα αυτά τα λίγα μια και δεν ξέρω τα "κόλπα" και τα "πρόσωπα" και είπα μήπως ενδιαφέρει κάποιον η γνώμη ενός ουδέτερου έτσι για το γ@μώτο!
Απόστολος Τσιμόγιαννης

Αποσυνδεδεμένος galloper

  • Jimny
  • Μηνύματα: 29
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 15, 2006, 11:51 »
Καλημερα σε ολα τα παιδια του φορουμ .
Επειδη ισως θα ειδατε την διαγραφη μου απο το φορουμ του BRAT απλα ηθελα να ενημερωσω οτι επειδη πραγματικα δεν αξιζει να κανω καταχρηση της φιλοξενιας σας με το θεμα για το οποιο ανοιξα το ποστ, ειμαι σιγουρος οτι με πολλους απο εσας θα  βρεθουμε στο βουνο .
Τους χαιρετισμους μου.
Βασιλειαδης Σπυρος.

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 16, 2006, 00:01 »
Να είσαι καλά Σπύρο και όλα τα άλλα δεν έχουν τόση σημασία. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα ξαναβρείτε, αλλά και αυτό να μη γίνει υπάρχουν τόσα νέα άτομα στο χώρο, που νέες φιλίες θα υπάρξουν.

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 16, 2006, 08:21 »
Καλημερα σε ολα τα παιδια του φορουμ .
Επειδη ισως θα ειδατε την διαγραφη μου απο το φορουμ του BRAT απλα ηθελα να ενημερωσω οτι επειδη πραγματικα δεν αξιζει να κανω καταχρηση της φιλοξενιας σας με το θεμα για το οποιο ανοιξα το ποστ, ειμαι σιγουρος οτι με πολλους απο εσας θα  βρεθουμε στο βουνο .
Τους χαιρετισμους μου.
Βασιλειαδης Σπυρος.

Σπυρο καλη σου μερα...
Ειμαι σιγουρος και ετσι τουλαχιστον θελω να ελπιζω, οτι καποια στιγμη ολα τα προβληματα θα λυθουν...
Μη ξεχνας οτι και εμεις (σχεδον) ολοι περασαμε και ζησαμε καποια στιγμη απο αλλους χωρους, στους οποιους με καποια ατομα δεν τα "βρηκαμε"...
Δε μπορω να διαννοηθω οτι θα χαλασει ετσι μια τετοια παρεα, οπως το BRAT!!!
Eξαλλου, δεν θα ηθελα να βγει "αληθινος" ο γνωστος πλεον αμερικανοφασιστας, ο οποιος ειχε πει οτι το BRAT θα διαλυθει καποια στιγμη!!!
Σε οτι αφορα το βημα που εχεις εδω, σιγουρα το εχεις, οπως ξερεις πολυ καλα... το μονο που θα ηθελα να επισημανω σε ολους τους φιλους μας που γραφουν εδω, ειναι το οτι ειμαι τελειως αντιθετος στην "κακη" εννοια της λεξης moderator, δηλαδη του να κανουμε εμεις επεμβασεις σε γραφομενα αλλων... Αυτο προυποθετει ομως σεβασμο απο τους χρηστες και κυριως ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ή "ΧΥΜΑ" προσωπικες επιθεσεις...
Ειλικρινα, εδω ειναι ενας χωρος που το moderating ειναι απλα τυπικη υποθεση!!!

Οσο για τα βουνα... ξερεις πολυ καλα οτι ειναι τα κοινα σημεια που ολους εμας... "ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ"!!! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 16, 2006, 08:23 από nicksi »
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 16, 2006, 20:20 »
..........
Σε οτι αφορα το βημα που εχεις εδω, σιγουρα το εχεις, οπως ξερεις πολυ καλα... το μονο που θα ηθελα να επισημανω σε ολους τους φιλους μας που γραφουν εδω, ειναι το οτι ειμαι τελειως αντιθετος στην "κακη" εννοια της λεξης moderator, δηλαδη του να κανουμε εμεις επεμβασεις σε γραφομενα αλλων... Αυτο προυποθετει ομως σεβασμο απο τους χρηστες και κυριως ΟΧΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ή "ΧΥΜΑ" προσωπικες επιθεσεις...
Ειλικρινα, εδω ειναι ενας χωρος που το moderating ειναι απλα τυπικη υποθεση!!!
....

Εδώ οι moderators έχουν περάσει από ειδική σχολή και έχουν παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά μαθήματα.


Παράθεση από: gc
Ταυτοτητα των mods.

Οι mods δεν επιλεχθηκανε λογω φιλιας (οκ, βγαζω τον κεχα διοτι εκλαιγε συνεχεια και απειλησε με direct hit!)... :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Ο καθε ενας/μια επιλεχθηκε λογω εμπειριας του/της στη συγκεκριμενη  θεματική ενοτητα. Δεν τον υποχρεωνουμε να γινει mod... Εννοειται οτι αν δεν θελει, το λεει... κανενα προβλημα ;)

Ο ρολος των mods σε αυτο το φορουμ δεν ειναι για να βαλει σε ταξη τους "κακους"... σιγα, μια παρεα ειμαστε, οι "κακοι", αν υπαρξουν που δεν το βλεπω να υπαρξουν, θα φυγουν μονοι τους, διοτι δεν θα αντεξουν την τρελα μας!
Αρα, ο ρολος του/της ειναι περισσοτερο συμβουλευτικος... βασει εμπειριας παντα.
Δεν θελω να θιξω ή να ριξω κανεναν/καμια... ολοι εχουμε εμπειρια σε κατι στο 4x4...

Ειμαστε υπευθυνοι, και καποιο τροπο ειμαστε mod του εαυτου μας, σε αυτα που ποσταρουμε. Δεν κυνηγαμε κανεναν... γραψτε οτι θελετε, αλλα αντιστοιχα περιμενετε να κριθειτε και κρινετε και εσεις αναλογα.

Μην ξεχνατε οτι το φορουμ αυτο ειναι ελευθερο να το βλεπει ο καθενας, και ολες οι ενοτητες ειναι ξεκλειδωτες.

Δεν λοκαρουμε τιποτα, πλην ισως καποιο θεμα πχ βιβλια τεχνικα, που δεν θα σηκωνε ουτως ή άλλως καποια απαντηση, οποτε δεν γινεται κακοπροαιρετα, απλα το κραταμε καθαρο, για να διαβαζεται απο ολους/ες

Μπαν, δεν κανουμε... δεν υπαρχει λογος... ειπαμε, ο καθενας κρινεται και κρινει.

Ολες οι ενοτητες ειναι ανοιχτες για ολους-ες. Τεχνικα θεματα, γενικα θεματα, ολα...

Ελπιζω οτι αυτη η διαχειριση θα βοηθησει καλυτερα στη λειτουργια του φορουμ...

ολες οι ιδεες δεκτες...


Α δε θέλω τέτοια.
Οι moderators να καθήσουν στα θρανία αρχίζει το μάθημα.
Κάναμε διδακτορικό στο moderating μη μας φτύνεις έτσι.
Αρχίζουμε παρακαλώ.

Μαθήματα για moderating:

Μάθημα πρώτο:


Κλειδώνω
Κλειδώνεις
Κλειδώνει
Κλειδώνουμε
Κλειδώνετε
Κλειδώνουν

Μάθημα δεύτερο:

Προειδοποιώ
Προειδοποιείς
Προειδοποιεί
Προειδοποιούμε
Προειδοποιείτε
Προειδοποιούν


Μάθημα τρίτο:

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ένσταση ή απορία απευθυνθήτε στο ΔΣ μέσο e-mail ή τηλ.



Μάθημα τέταρτο:

Τα πόστ που γράφτηκαν από τον χρήστη ......... εδώ μεταφέρθηκαν στο Αρχείο

Το φόρουμ δεν είναι μέρος συζήτησης θεμάτων που αφορούν τον σύλλογο. Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες λειτουργίας. !

Για οποιαδήποτε απορία σας επικοινώνηστε με τον συντονιστή με π.μ.

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με θέματα που αφορούν τον Σύλλογο επικοινωνήστε με email ή τηλέφωνο

Μάθημα πέμπτο:


Το φόρουμ δεν μπορεί να είναι πεδίο συζήτησης για τα ακόλουθα θέματα:

- Αποφάσεις ΔΣ
- Αποφάσεις διαχειριστών/Συντονιστών του φόρουμ
- Θέματα οικονομικής διαχείρησης
- Θέματα προγραμματισμού και οργάνωσης δραστηριωτήτων του συλλόγου (πχ εκδρομών)
- Θέματα διοίκησης και οργάνωσης του συλλόγου.

Οποιοδήποτε μέλος θέλει να θίξει κάποιο απο τα παραπάνω μπορεί να το κάνει ακολουθώντας τις ενδεδειγμένες διαδικασίες.




Μάθημα έκτο:




Χρήστη ..........................έχετε πάρει την πρώτη σας προειδοποίηση. Τα μηνυματά σας κρίθηκαν απο τους συντονιστές αντίθετα με τους Κανόνες
λειτουργίας του φόρουμ.




Μάθημα έβδομο: (Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν παραλλαγή του τρίτου)

Παρακαλούμε για οποιαδήποτε διευκρίνηση, ένσταση ή απορία απευθυνθήτε στο ΔΣ είτε μεσο e-mail είτε σε ανοιχτή ΓΣ




Μάθημα όγδοο:



Χρήστη ……………… έχεις πάρει την δευτερή σου προειδοποίηση. Τα μύνηματά σου κρίθηκαν απο τους συντονιστές ώς αντίθετα με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ.

Σε ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που μύνημά σου κριθεί ξανά ώς αντίθετο με τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ θα σου επιβληθεί επταήμερος αποκλεισμός δημοσιεύσεων κατά την διάρκεια του οποίου θα μπορείς μόνο να διαβάζεις το φόρουμ.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινώνησε με τον συντονιστή ή με το ΔΣ με π.μ. ή μέσο e-mail.



Τέλος μαθήματος. Τώρα μπορείς να κάνεις Βan σε οποιονδήποτε.

Μεταπτυχιακό Μάθημα

Μεταφέρουμε όσα μυνήματα δε μας αρέσουν στην ενότητα ΑΡΧΕΙΟ όπου τη βλέπουμε μόνο εμείς.

Κάθε moderator που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να έχει
Α. Τουλάχιστον δύο κλειστές ενότητες που θα βλέπει μόνο μαζί με τους άλλους moderators.
B. Να έχει κάνει ban ή απειλήσει με ban τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.
Γ.Να στέλνει p.m υβριστικά με απαιτούμενες λέξεις :

Από: ΠΕΤΡΟΣΧΧ
Προς: nicksi
Δημοσιεύθηκε: Παρ Δεκ 16, 2005 7:18 pm
Θέμα: Re: ΞΕΦΤΙΛΑ... Στον π8υτσ8 μου σε γραφω και κανω τον Ζωγραφο επανω σε ενα βραχο και αγναντευω τα @ρχιδι@ μου που ειναι τεραστια και ολους εσας χωρατε να γραφτητε. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Το καπακι του μολις ανοιξει, ανοιξη για παντα θα μυρισει, μεσα του υπαρχει μια φυλη, διχως αυριο, χωρις φωνη. Στα τοιχωματα του υπαρχει ο μυθος πως βασιλευε εκει μεσα ο τυφος, η χολερα και η αλλεργια, το ζιλμπερι και η λευχαιμια. ο βοθρος ανοιξε και ξανα δεν κλεινει, ο βοθρος ανοιξε και μυρωδιες αφηνει. Εκει μεσα ζει το παρελθον, τα κωλοχαρτα με τα ταμπον, οι ακαθαρσίες του πωπου και τα υπολείμματα εμετου. Το καπακι του μολις ανοιξει γυρω του θα πεσει σκορτζα, σηψη. Μην τον πλησιαζετε πολύ, σπερνει θανατο ρουφα ζωη.
Στο αφιερωνω με αγαπη ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ OFF ROADER ΠΑΛΙΟΚΑΤΗΝΑ


Αποσυνδεδεμένος cliff

  • Jimny
  • Μηνύματα: 102
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 16, 2006, 20:47 »
 lol

Αποσυνδεδεμένος galloper

  • Jimny
  • Μηνύματα: 29
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 16, 2006, 22:17 »
Ναστε ολοι καλα παληκαρια μου , τιποτα δεν εχω να βρω με τους τυπους που διοικουν αυτο το φορουμ, δεν υπαρχουν καν για μενα.
Βεβαια μπρατ δεν ειναι το φορουμ ,για μενα ειναι 3-4 φιλοι που βρεθηκαμε μαζι στο βουνο και περασαμε ομορφα και μ αυτους θα εξακολουθησω αν και οποτε βρεθουμε να ανταλαξω δυο κουβεντες.
Σιγουρα στον χωρο(του 4χ4) υπαρχουν αξιολογα ατομα και σιγουρα με καποιους απο αυτους θα κανουμε παρεα τις βολτιτσες μας.
Ναστε και παλι καλα και πιστευω οτι με καποιους απο εσας θα βρεθουμε εις τα ορη, και ισως σε καμμια παλιοταβερνα :D :D :
Υ.Γ.  Αν νομιζεται οτι κατι εθιξα κακως σβυστε το.

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 17, 2006, 08:43 »
Ναστε ολοι καλα παληκαρια μου , τιποτα δεν εχω να βρω με τους τυπους που διοικουν αυτο το φορουμ, δεν υπαρχουν καν για μενα.

Φιλε Σπυρο, διαφωνω καθετα μαζι σου στο συγκεκριμενο θεμα...
Ειναι ολοι ατομα με ενδιαφερον, ο καθενας βεβαια με το δικο του τροπο και δε νομιζω για εναν ή δυο ανθρωπους, να πρεπει να "χαρακτηρισουμε" και να παρει η μπαλλα ολους... Νομιζω, οτι επιβαλλεται να τα ξαναβρουν ολοι με (σχεδον) ολους!!! ;)


Βεβαια μπρατ δεν ειναι το φορουμ ,για μενα ειναι 3-4 φιλοι που βρεθηκαμε μαζι στο βουνο και περασαμε ομορφα και μ αυτους θα εξακολουθησω αν και οποτε βρεθουμε να ανταλαξω δυο κουβεντες.
Σιγουρα στον χωρο(του 4χ4) υπαρχουν αξιολογα ατομα και σιγουρα με καποιους απο αυτους θα κανουμε παρεα τις βολτιτσες μας.
Ναστε και παλι καλα και πιστευω οτι με καποιους απο εσας θα βρεθουμε εις τα ορη, και ισως σε καμμια παλιοταβερνα :D :D :

Ειναι σιγουρα σωστα αυτα που λες...


Υ.Γ.  Αν νομιζεται οτι κατι εθιξα κακως σβυστε το.

Ρε παλιοσπυρε, το προβλημα δεν ειναι να σβησουμε ή οχι καποια γραφομενα σου ή οποιου αλλου φιλου...
Το θεμα ειναι να μπορεσουμε παλι ολοι μαζι, να ζουμε τις ωρες που εχουμε συνηθισει, με τα καλαμπουρια μας και με τα ωραια μας στα βουνα...  cl
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

Αποσυνδεδεμένος galloper

  • Jimny
  • Μηνύματα: 29
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 17, 2006, 18:40 »
Νικολα μου πολυ καλα κανεις και διαφωνεις ,αυτο ελειπε να συμφωνουμε ολοι με ολους :)
Εγω δεν ειπα προς θεου να μη τα βρουν οποιοι θελουν μεταξυ τους,απλα οτι δεν υπαρχουν αυτοι που ανεφερα για μενα.
Αυτα,για να μη γινομαι κουραστικος τελειωνω με αυτο το θεμα,ευχαριστω.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ


kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 17, 2006, 19:05 »
Νικολα μου πολυ καλα κανεις και διαφωνεις ,αυτο ελειπε να συμφωνουμε ολοι με ολους :)
Εγω δεν ειπα προς θεου να μη τα βρουν οποιοι θελουν μεταξυ τους,απλα οτι δεν υπαρχουν αυτοι που ανεφερα για μενα.
Αυτα,για να μη γινομαι κουραστικος τελειωνω με αυτο το θεμα,ευχαριστω.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ



Είναι ώρα να αλλάξεις και τον τίτλο του Θέματος: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....

Γράψε: ΒΡΗΚΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...  :-*

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 17, 2006, 19:14 »
Γράψε: ΒΡΗΚΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ...  :-*

Κώστα η ελεύθερη έκφραση είναι σχετικό, ξαναδιάβασε εαν θές το δευτερο πόστ του συγκεκριμένου τόπικ....για να μην παρερμηνεύετε η ένοια του ελευθερος....
Εαν και πάλι δεν το καταλάβεις, διάβασε το μιξαρισμένο ποίημα του καθόλα ελεύθερου και εκφραστικού φίλου κολητού σου που σου παραθέτω παρακάτω....

Δεν φταίω εγώ αλλά το θυμήθηκε ο Αρχίατρος, και λέω ....αρχειοθέτησε το τέκνον μου Ιωάννη lol j12

Από: Γνωστό νεοεραφρολαικό βάρδο πεζοδρομιακής χιπ χοπ
Προς: nicksi
Τιτλος ποιήματος : ΞΕΦΤΙΛΑ

zdoup zdoup parazdoup...
zdoup zdoup parazdoup...
Στον π8υτσ8 μου σε γραφω
και κανω τον Ζωγραφο
επανω σε ενα βραχο

zdoup zdoup parazdoup...
και αγναντευω τα @ρχιδι@ μου
που ειναι τεραστια και ολους εσας
χωρατε να γραφτητε.

zdoup zdoup parazdoup...
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Το καπακι του μολις ανοιξει, ανοιξη
για παντα θα μυρισει,
μεσα του υπαρχει μια φυλη,
διχως αυριο, χωρις φωνη.

zdoup zdoup parazdoup...
Στα τοιχωματα του υπαρχει
ο μυθος πως βασιλευε εκει μεσα
 ο τυφος,
η χολερα και η αλλεργια,
το ζιλμπερι και η λευχαιμια.

zdoup zdoup parazdoup...
ο βοθρος ανοιξε και ξανα δεν κλεινει,
 ο βοθρος ανοιξε και μυρωδιες αφηνει.
Εκει μεσα ζει το παρελθον*,
τα κωλοχαρτα με τα ταμπον,
οι ακαθαρσίες του πωπου
και τα υπολείμματα εμετου.

zdoup zdoup parazdoup...
Το καπακι του μολις ανοιξει
γυρω του θα πεσει σκορτζα, σηψη.
Μην τον πλησιαζετε πολύ,
σπερνει θανατο ρουφα ζωη.
Στο αφιερωνω με αγαπη
ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ OFF ROADER
ΠΑΛΙΟΚΑΤΗΝΑ,
ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΄ΓΩ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
zdoup zdoup parazdoup...
zdoup zdoup parazdoup...
zdoup zdoup parazdoup...
zdoup zdoup parazdoup...


*Προφητικό τον βλέπω lol lol lol lol lol
 lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Γιάννης Δημητρέλης

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 18, 2006, 00:19 »
......
ΕΝΑΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΄ΓΩ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
.........

OEO OEO

Αποσυνδεδεμένος galloper

  • Jimny
  • Μηνύματα: 29
Απ: ΨΑΧΝΩ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.....
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 23, 2006, 10:27 »
ΛΟΙΠΟΝ νεωτερα απ το μετοπο
Στην πρωτη σελ του φορουμ του μπρατ υπαρχει το ποιοι ειμαστε,εκει λοιπον ειχα και εγω τη θεση μου (στα ψηλα δεν λεω......περιοπτη) ολος τυχαιως εξαφανιστηκα,ουτε στοιχεια ουτε τιποτα ,σαν να μην περασα καθολου!!!!!!!!!!!!!!
Θα μου πειτε...........
Απλα το αναφερω σαν γεγονος...τα σχολια δικα σας
Ωραια πραματα.........ε?