H βόλτα ήταν καλή,όμως πρέπει να την κάνουμε πιο συχνά για να την δαμάσουμε...
Αγριεύεσαι βρε παιδί μου στο Αέριο...μια λές "τώρα θα γλιστρύσω και θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια"...την άλλη λές "πως θα ανέβω αυτήν την ανηφόρα" και πάει λέγοντας...Η παρέα βέβαια μετράει και όλα τα άλλα ξεπερνιούνται.
Προσωπικά θεωρώ την συγκεκριμένη διαδρομή αν όχι την πιο δύσκολη τουλάχιστον απο τις πιο δύσκολες που μας παρέχει η Αττική.Βέβαια οι παλαιότεροι μπορεί και να με διαψεύσουν...
Και βέβαια ευχαριστούμε και τoυς κατόχους των LC-Χρήστο,Κώστα και Σταμάτη-που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Για τον Σπύρο δεν λέω γιατί είναι πάντα μαζί μας.
ΥΓ1 Η ζημιά μάλλον είναι πάρα πολύ μικρή (γύρω στα 75 € μου είπε ο φαναρτζής) σε σχέση με την χθεσινή μου τσαντίλα που ενώ όλοι οι spotters μου έχουν επισημάνει οτι στο συγκεκριμένο εμπόδιο η έξοδος είναι δεξιά ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...γιατί απο αριστερά θα βρείς κάτω και όπως έγινε δηλαδή.
ΥΓ2 Συμφωνώ απόλυτα με τον Κώστα με αυτό που επισημαίνει και γι'αυτό ζητώ δημόσια, μέσα απο το φόρουμ,συγνώμη που δεν ήρθα για φαγητό απο την τσαντίλα μου και μόνο...διότι οι ζημιές είναι μέσα στο παιχνίδι...και ειλικρινά δεν θα ξαναγίνει για τέτοιο λόγο.
Δυστυχώς εχθές ήταν απο τις πιο στραβές μου μέρες απο το πρωί...
ΥΓ3 Χάρη νερό δεν είδαμε ούτε για δείγμα.
ΥΓ4 Σε όσους πιστεύουν στο μάτι...Άργησα στο ραντεβού,μου χύθηκε ο καφές και έγινα λούτσα,χτύπησα το κεφάλι μου πάνω στο τιμόνι,μου έπεσε το κινητό απο το χέρι 2 φορές,στο σπίτι όταν έβγαζα την κεραία του cb αντίκρυσα 4 σφίγγες στο πίσω παρμπριζ,πάθαμε 2 αυτοκίνητα ζημιά και... το πρωί που ξύπνησα είδα μια τρύπα στο σορτς μου,απο την καύτρα του τσιγάρου,όσο είναι και η κεφάλα μου...