Παιδια θελω να βαλω και γω υγραεριο στο jimny.Μετα απο μια ερευνα αγορας,σε ολους που πηγα(3) μου ειπαν 1400€.Για ιταλικο συστημα euro4.Με κανεναν δεν μπορεσα να μιλησω αναλυτηκα γιατι ειχαν δουλεια,μπορει καποιος που εχει βαλει να μου τι προσεξω και αν η τιμη ειναι σε λογικα πλαισια?
θα σου πω 2 λογια εγω που εχω βαλει 5ης γενιας και το εχω απο το καλοκαιρι.
Πλεονεκτηματα : 1) Εχει περιπου την ιδια καταναλωση με την βενζινη (λιγο παραπανω)
2) Δεν εχει επιπλοκες με τον εγκεφαλο της μηχανης
3) Δεν μπαινει παραλληλος εγκεφαλος αρα και αντιστοιχος προγραματισμος αυτου για να ταιριαζει στον κινητηρα σου
4)Αν θες το βγαζεις και το βαζεις ολο σε αλλο αυτοκινητο αρκει να ειναι 16βαλβιδο οπως το jimny
5)Εχει πολυ λιγα περιφεριακα
Μειονεκτηματα: 1) Η μπουκαλα που θα εχει πισω πρεπει να ανεβαζει 8bar πιεση πραγμα το οποιο σημαινει οτι εχει τρομπα η οποια κανει καποιο θορυβο (αν την μονωσεις την μπουκαλα καπως βελτιωνεται η κατασταση
2) Σε παρατεταμενη χρηση πολλα χλιομετρα εσθανεσαι καποιο κομπιασμα στον κινητηρα. Ανοιγεις κλεινεις το γκαζι και ολα οπως πριν
3) Το αυτοκινητο δεν εχει καλυτερες επιδωσεις απο την βενζινη
Μπορω να σου πω και αλλα , ακομη και για το 4ης γενιας που το εχει ενας φιλος μου παλι σε jimny παρε με οποτε θες τηλ να σου πω ή αν θες να περασει να τα δεις και ο ιδιος απο κοντα.
το τηλ μου στο εστειλα με pm