Αποστολέας Θέμα: ΦΟΝΟΣ  (Αναγνώστηκε 3171 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
ΦΟΝΟΣ
« στις: Απρίλιος 12, 2010, 20:51 »
Ένα ακόμη αποτέλεσμα της εγκληματικής μας αδιαφορίας.

http://www.youtube.com/watch?v=7rBzYT9PMrA&feature=player_embedded

Και δυστυχώς για ακόμα μια φορά, σε διάφορες ιστοσελίδες μπορείτε να διαβάσετε περί ατυχήματος, συγνώμες, βαθιές λύπες, συλλυπητήρια, περί κακοδαιμονίας, και φυσικά ότι φταίει ο τάδε και ο τάδε αλλά εμείς όχι.

Ως πότε θα τρώμε τις σάρκες μας ? και θα φταίει η κακή μας τύχη ?
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος agian

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΦΟΝΟΣ
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 13, 2010, 12:18 »
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 13, 2010, 18:52 »
  Πραγματικά κρίμα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 13, 2010, 21:43 »
Συμφωνώ απόλυτα 1000% με όσα προανέφερε ο Γιώργος για το συμβάν,συμφωνώ και με τον Δημήτρη ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Υπάρχει ένα όμως που προσωπικά απο την στιγμή που είδα το βίντεο με βασανίζει.Προσοχή ξερόλας δεν είμαι,προφήτης μετα Χριστόν δεν είμαι,αντιθέτως μάλιστα είμαι ο πιο ΗΛΙΘΙΟΣ και ο πιο ΧΑΖΟΣ του φόρουμ στο οποίο όλοι εδώ ανήκουμε.

Οργάνωση δεν υπήρχε,οργανωτική επιτροπή δεν υπήρχε,ο κριτής του αγώνα έδωσε σήμα να ξεκινήσει ο συγκεκριμένος αγώνας.Σε όλα μαζι σας 1.000.000 φορές αλλά προσωπικά στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ 1.000.000 φορές να με τοποθετούσες για να δώ το συγκεκριμένο θέαμα εγώ θα πήγαινα και θα στεκόμουν αλλού.Συγνώμη δηλαδή αλλά προσωπικά έτσι θα έπραττα.Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρω αν θα έβαζα τον 20 μηνών γιό μου στο συγκεκριμένο σημείο.

Απο κει και πέρα απο την στιγμή που είδα και το video απο την zougla,απλά δεν έχω λόγια.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 13, 2010, 21:46 από jimever »
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 14, 2010, 20:50 »
αλλά προσωπικά στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ 1.000.000 φορές να με τοποθετούσες για να δώ το συγκεκριμένο θέαμα εγώ θα πήγαινα και θα στεκόμουν αλλού.Συγνώμη δηλαδή αλλά προσωπικά έτσι θα έπραττα.

Άμα το ξανασκεφτής με λιγότερο ρατσισμό προς τους αφελείς, μάλλον θα αποφασίσεις ότι δεν θα πρέπει να εκτελούνται.

Άμα το φιλοσοφίσουμε, θα πρέπει να πάμε να σταθούμε σε άλλη χώρα. (κρίμα όμως να την χαλάσουμε και αυτή).
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 16, 2010, 16:32 »
αλλά προσωπικά στο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ 1.000.000 φορές να με τοποθετούσες για να δώ το συγκεκριμένο θέαμα εγώ θα πήγαινα και θα στεκόμουν αλλού.Συγνώμη δηλαδή αλλά προσωπικά έτσι θα έπραττα.

Άμα το ξανασκεφτής με λιγότερο ρατσισμό προς τους αφελείς, μάλλον θα αποφασίσεις ότι δεν θα πρέπει να εκτελούνται.

Άμα το φιλοσοφίσουμε, θα πρέπει να πάμε να σταθούμε σε άλλη χώρα. (κρίμα όμως να την χαλάσουμε και αυτή).

Aφελή άνθρωπο,φίλε Γιώργο,προσωπικά θα πώ έναν άνθρωπο ο οποίος χάνει τα κλειδιά του συνεχώς,το πορτοφόλι του κτλ.Εδώ όμως μιλάμε οτι χάθηκε μια 8χρονη ζωή!!!

Προσωπικά το ονομάζω εγκληματική αμέλεια.

Με λίγα λόγια λοιπόν,αφελείς ανθρώπους,δεν θα πώ τους ανθρώπους οι οποίοι όταν γίνεται το ράλλυ Ακρόπολις πηγαίνουν και στέκονται για να παρακολουθήσουν τον αγώνα στο μνήμα που πριν κάποια χρόνια χάθηκαν 9 ζωές.Καλύτερα να μην τους ονομάσω...

Το πρωί είδα πάλι κάτι και συγχύστηκα...Ένας τύπος είχε μετατρέψει το σκούτερ του σε...σχολικό!!! Δηλαδή ΑΜΑΝ!!!Ούτε λίγο,ούτε πολύ είχε φορτώσει 3 παιδιά,ηλικίας απο 3 εώς 7 ετών...

Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αποφασίζει για την τύχη του και εκείνος ξέρει...
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος agian

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 16, 2010, 17:02 »
Αφελής μπορει να γίνει ο καθένας μας κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες,είναι απλά θέμα συγκυριών, θα πρέπει όμως αυτοί που λέγονται διοργανωτές αγώνων να έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ,γιατί και ο συγκεκριμένος  μπορεί να βρέθηκε εκεί από άγνοια ή απλώς να περνούσε εκείνη την στιγμή ή... πολλά μπορεί ,κανείς δεν ξέρει γιατι βρέθηκαν στο σημείο αυτο,αν όμως ο διοργανωτής είχε απαγορεύσει την πρόσβαση θεατων στις στροφές της πίστας ,τίποτα δεν θα είχε συμβεί.
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος JM

• Jimny
  • η αλλιως johnmlrs...!
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 16, 2010, 21:52 »
Αφελής μπορει να γίνει ο καθένας μας κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες,είναι απλά θέμα συγκυριών, θα πρέπει όμως αυτοί που λέγονται διοργανωτές αγώνων να έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ,γιατί και ο συγκεκριμένος  μπορεί να βρέθηκε εκεί από άγνοια ή απλώς να περνούσε εκείνη την στιγμή ή... πολλά μπορεί ,κανείς δεν ξέρει γιατι βρέθηκαν στο σημείο αυτο,αν όμως ο διοργανωτής είχε απαγορεύσει την πρόσβαση θεατων στις στροφές της πίστας ,τίποτα δεν θα είχε συμβεί.

+1000

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
« Απάντηση #8 στις: Απρίλιος 18, 2010, 22:38 »
  Το μόνο σίγουρο (δυστυχώς) είναι ότι οι πραγματικοί ένοχοι θα την βγάλουν καθαρή.