Το μοντέλο για το οποίο θα σου πω την εμπειρία μου είναι η overland της εταιρείας Maggiolina. Στο jimny δεν μπορώ να την τοποθετήσω γιατί έχω το ανοικτό αλλα την κουβαλάει άλλο αμάξι. Η διάσταση της σκηνής είναι κλειστή 1,60χ1,10 με πάχος 0,25 και γίνεται ανοικτή 1,60χ2,20.Ζυγίζει 75 κιλά και δεν είδα καμία διαφορά στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου κινούμενος πάντα στο δρόμο με 100 km .Ειμαι σίγουρος ότι ούτε και το jimmy θα καταλάβει κάτι .Το αφρολέξ που βάζει η εταιρεία είναι 5 εκατοστά μα μαλακό και αν είσαι βαρύς φαίνεται στα κοκαλάκια σου. Η αλλαγή με ένα ποιο σκληρό σίγουρα βελτιώνει την άνεση σου. Από ζεστή το καλοκαίρι δεν είχα προβλημα. Δεν την έχω μόνιμα στο αμάξι αλλά στην αρχή την έβαζα πάντα με βοήθεια λόγω όγκου παρά βαρους. Τωρα την έχω κρεμάσει στην οροφή του γκαράζ και την κατεβάζω εύκολα όπως κατεβάζεις την τέντα σπίτι σου.
Χειμώνα δεν την έχω χρησιμοποιήσει Με τρώει η ιδέα να την βάλω σε τρειλερ γιατί στα camping χρεώνεται σαν τροχοσκηνη και ας είναι πάνω στο αμαξι. Ότι άλλο θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω