Πάρτε και το τελευταίο δικό μου ποστ στο .gr στην Παιδική Χαρά...
Χτες όσοι ήσασταν στη ΓΣ θα ακούσατε τον πρόεδρο να με κατατάσσει σε ομάδα (αυτοί οι πέντε στη γωνία…) που δυσφημεί το σύλλογο. Τον προκάλεσα να μου πει πότε και με ποιον τρόπο, αλλά δεν πήρα απάντηση. Όσοι με γνωρίζουν κάπως καλά θα ξέρουν ότι σε ΟΛΑ τα forum που μετέχω είμαι πάντα με το ίδιο nick και δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να δει έστω και ένα post μου σε αυτά τα forum που να στρέφετε εναντίων του συλλόγου ή μελών του. Αντίθετα θα δει σαν υπογραφή μου το logo του Jimnyclub και στη ρεζέρβα μου το κάλυμμα με επίσης το logo του συλλόγου. Καθημερινά γράφω σε διάφορα forum και κάνω τουλάχιστον 70 χλμ την ημέρα, οπότε καταλαβαίνετε πόσοι βλέπουν καθημερινά από μένα το logo του συλλόγου. Αν αυτό είναι δυσφήμιση, τότε πάω πάσο!
Επίσης δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος μέσα από τα 800 περίπου post που έχω στο forum του συλλόγου να έχει διαβάσει κάτι άσχημο από μένα, είτε προς το σύλλογο, είτε προς άλλα μέλη του.
Φυσικά μετά από αυτό δεν έχω θέση στο σύλλογο, για τον απλούστατο λόγο ότι τα μέλη που δεν με ξέρουν καλά και είναι τα περισσότερα, θα με βλέπουν σαν ένα μέλος που θέλει να κάνει κακό στο σύλλογο και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου!
Θα ήθελα όμως να θέσω κάποια ερωτήματα που ελπίζω να σας προβληματίσουν λίγο και να τα σκεφτείτε για το καλό του συλλόγου.
1)Όσοι από εσάς (οι περισσότεροι αν όχι όλοι) ψηφίσατε υπέρ της διαγραφής του Jimnys (εγώ έριξα ένα τσαλακωμένο χαρτί γιατί δεν μου αρέσουν τα στημένα παιχνίδια) με τι καρδιά το κάνατε? Ξέρετε τους αγώνες του Γιάννη για το σύλλογο? Γνωρίζετε ότι πονάει το σύλλογο όσο όλοι σας μαζί και γνωρίζετε τους λόγους που τον οδήγησαν σε παραίτηση, ή απλά σας πέρασαν αυτή τη γραμμή και τη δεχτήκατε χωρίς να προβληματιστείτε?
2)Δεν αναρωτηθήκατε γιατί ο Πέτρος (δεν έχω τίποτα μαζί σου Πέτρο και σε συμπαθώ) μασούσε τα λόγια του για τους λόγους που έκανε την πρόταση μομφής κατά των Jimnys και Nicksi και είχε σαν δικηγόρο-υποβολέα τον ΙΚΕ? Δε σας φάνηκε πάρα πολύ στημένη αυτή η μομφή?
3)Γιατί άραγε δεν συζητήθηκε και η πρότασης μομφής κατά του Πέτρου από τον Nicksi? Και ο Nicksi είχε ένα μάτσο χαρτιά με υβριστικά μηνύματα προς αυτόν και χωρίς υποβολέα! Από τη στιγμή όμως που ο Nicksi διαγράφηκε δεν θα μπορούσε να καταθέσει τη μομφή του. Μήπως θα έπρεπε και οι δυο μομφές να συζητηθούν και να ψηφιστούν παράλληλα?
4)Αναρωτηθήκατε άραγε γιατί παραμονή της ΓΣ συνεδρίασε το ΔΣ μόνο και μόνο για να διαγράψει κάποια μέλη? Δεν υπήρχαν άλλες μέρες? Δεν σκέφτηκε κάποιος από το ΔΣ ότι θα μπορούσαν κάποια από τα μη ταμιακώς εντάξει μέλη να έρθουν στη ΓΣ και να ανανεώσουν τη συνδρομή τους?
5)Κάνατε ποτέ σαν μέλη του συλλόγου παρατήρηση στον ΙΚΕ (Γιάννη ούτε με σένα με χωρίζει κάτι), ο οποίος θα είναι μέλος του συλλόγου και του ΔΣ για 2-3 μέρες ακόμη αφού δεν έχει πλέον Jimny, που όταν κάποιος γράφει ότι αποχωρεί από το σύλλογο (βλ. πρόσφατα cliff) αντί να προσπαθήσει να τον κρατήσει στο σύλλογο όπως έχει υποχρέωση, να τον ειρωνεύεται?
6)Στην ψηφοφορία για την έγκριση του προϋπολογισμού ψήφισα όχι. Όχι από αντίδραση ή ότι δεν συμφωνώ, αλλά όπως είπε και ο Πάνος στο τέλος της ΓΣ, αυτό το ΔΣ έχει ζωή μέχρι την 31/12/2005. Μετά αναγκαστικά θα διαλυθεί, αφού αποχωρεί ο ΙΚΕ και θα μείνει με 3 μέλη. Οπότε ποιος ο λόγος να εγκριθεί ο προϋπολογισμός του 2006 λίγες μέρες πριν διαλυθεί το ΔΣ? Μήπως, λέω μήπως, αυτή η ΓΣ είχε σαν μοναδικό σκοπό την διαγραφή των Nicksi, Jimnys? Εγώ αυτό κατάλαβα!
7)Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλά από τα παλιά μέλη έχουν χαθεί από το forum και τις εκδηλώσεις του συλλόγου και αρκετοί την κάνουν σιγά σιγά? Και μάλιστα χωρίς να έρθουν σε αντιπαράθεση με κάποιους? Μήπως είναι αρκετά σοβαροί για να ασχοληθούν με πμ, forum κλπ και φεύγουν?
Αυτά τα λίγα, ελπίζω όσοι μείνετε να προσπαθήσετε να κάνετε το καλύτερο για το σύλλογο, γιατί πραγματικά αξίζει σαν προσπάθεια, να το δείτε σαν μια καλή παρέα και τίποτα περισσότερο και να αφήσετε τις αντιπαραθέσεις μέσα από το forum και όλα όσα νομίζετε ότι σας χωρίζουν να τα συζητάτε από κοντά!
Χάρηκα που μετείχα σε αυτή την προσπάθεια για ενάμιση χρόνο περίπου, έμαθα αρκετά πράγματα για το αυτοκίνητό μου και την εκτός δρόμου οδήγηση, χάρηκα που γνώρισα πραγματικά αξιόλογους ανθρώπους (χωρίς καμία εξαίρεση και ακόμη και αν ο Πάνος και αυτά που είπε είναι ο λόγος που αποχωρώ δεν του κρατάω καμία κακία και σέβομαι και κατανοώ τη θέση του) και πιστεύω ότι με τους πιο πολλούς από σας θα τα πούμε σε κάποιο βουνό.
Να έχετε όλοι σας μια καλή χρονιά και πάντα με υγεία.
Φιλικά Γιώργος.
Υ.Γ.: Το γράφω εδώ γιατί δεν μπορώ να γράψω στα τακτικά μέλη, βάλτε το στα αρχείο μαζί με τα άλλα…