Καλημερα σας..
ΠΛΕΟΝ ΝΟΙΩΘΩ & ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!! Μετα την χθεσινη... κακοστημενη κωμωδια, που εμεινε στα χρονικα ενος «συλλογου», ειχα αποφασισει να μην ξαναασχοληθω με τα συγκεκριμενα προσωπα που αποτελουν τμημα του «συλλογου» αυτου.
Ομως, συναισθηματικοι & λογοι αυτοσεβασμου, δεν μου το επιτρεπουν!
Ζητω προκαταβολικα συγγνωμη για το μακροσκελες μηνυμα, αλλα η
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΔΙΚΙΑ σε βαρος μου, αλλα και εναντιον αλλων μελων οπως jimnys, manolis, jimnyman κλπ (μαλιστα καποιοι απο αυτους δεν εχουν καν μιλησει ποτε, πχ GiwrgosTH), δεν μου το επιτρεπει!!!Σας ανακοινωνω λοιπον, οτι εχθες το βραδυ, κατοπιν
διαταγων (& το εννοω απολυτα), «ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝΕ» εμενα και τον Γιαννη το Δημητρελη. Την προηγουμενη ημερα, ειχαν διαγραψει με συνοπτικες διαδικασιες σε εκτακτη συνελευση του ΔΣ τον jimnyman (Iωσηφ), τον cliff (Γιωργο) και κανα δυο αλλα μελη, που δεν εκαναν τα «κεφακια» των καρεκλοκενταυρων...
Στα μηνυματα που ακολουθουν (δεν εχω αλλαξει ουτε ενα γραμμα), φαινεται η κακοπροαιρετη οργανωση του να με «αποκεφαλισουνε», οπως χαρακτηριστικα γραφει, ο ανεγκεφαλος «ποιητης» του club… Παρατηρηστε τι ειδους λεξεις χρησιμοποιει και ποσο μισος βγαζει με τις εκφρασεις του...:
ΠΕΤΡΟΣΧΧ
Maxi treli . O Sifis to ekapse den adexe afta poy toy eipa kai ipoxorise. Tora menei o apokefalismos toy Nikci . Einai etimoi i gilotina. Molis teliosei o polemos tha toy paro doro pantelonia gia na ginei adras
ΠΕΤΡΟΣΧΧ
Τωρα που ο Νικσι εβαλε και φιμε τον χασαμε σιγουρα . Θα πρεπει να του παρουμε βομβητη οποτε μας χανει να τον βρισκουμε
ΠΕΤΡΟΣΧΧ
Σε εχω βαλει στην λιστα αναπληρωματικων. Εχω βαλει και τον Κωστα .Μην κανεις πισω. Η λιστα ειναι μουφα για να μην ερθουν αλλοι. Εγω σε εχω για σιγουρη
Κατα τα αλλα, μιλαμε για σχεσεις μελων, φιλιες κλπ... Το αστειο ειναι οτι οταν μας εκανε το... κηρυγμα του, μας ειπε: Oooooχι δεν εννουσα αυτο, αλλο εννοουσα με τη λεξη μουφα ειμαι καλο παιδι εγω κλπ κλπ.
Δυστυχως, η μεγαλυτερη εκπληξη μου, ηταν οταν
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ παραδεχεται ο γνωστος... Αμερικανοφασιστας την 2 φορες ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ του συλλογου και κανεις δεν ενοχληθηκε!!! Ουτε βεβαια, οταν ειχε ο ιδιος δημοσιευσει την επιστολη-εγκωμιο στον εαυτο του, που παραδεχοταν οτι για 2 και κατι χρονια δεν τηρουσε το καταστατικο και λυπαται που ειναι αναγκασμενος να το τηρησει τωρα...!!!Μπραβο παιδια, το στησατε πολυ καλα το σκηνικο και σας ευχομαι του χρονου τετοια εποχη να εισαστε (επιεικως βεβαια) πανω απο 20 μελη!!!
Υ.Γ. Αντε βρε, παρτε και αλλο ενα δειγμα γραφης του... «ποιητη» και θαυμαστες για ακομη μια φορα το ηθος του, την ευφραδεια λογου, το επιπεδο και οτι αλλο θελετε εσεις...:
ΠΕΤΡΟΣΧΧ
Στον π**τσο μου σε γραφω και κανω τον Ζωγραφο επανω σε ενα βραχο και αγναντευω τα @ρχ*δι@ μου που ειναι τεραστια και ολους εσας χωρατε να γραφτητε. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
Το καπακι του μολις ανοιξει, ανοιξη για παντα θα μυρισει, μεσα του υπαρχει μια φυλη, διχως αυριο, χωρις φωνη. Στα τοιχωματα του υπαρχει ο μυθος πως βασιλευε εκει μεσα ο τυφος, η χολερα και η αλλεργια, το ζιλμπερι και η λευχαιμια. ο βοθρος ανοιξε και ξανα δεν κλεινει, ο βοθρος ανοιξε και μυρωδιες αφηνει. Εκει μεσα ζει το παρελθον, τα κ*λοχαρτα με τα ταμπον, οι ακαθαρσίες του πωπου και τα υπολείμματα εμετου. Το καπακι του μολις ανοιξει γυρω του θα πεσει σκορτζα, σηψη. Μην τον πλησιαζετε πολύ, σπερνει θανατο ρουφα ζωη.
Στο αφιερωνω με αγαπη ΞΕΦΤΗΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ OFF ROADER ΠΑΛΙΟΚΑΤΗΝΑ
επεξ: οι κακιες λεξουλες...