Καλημέρα σε όλους παιδιά...
Καινούργιος στο Φόρουμ και ίσως και μόνιμος! Και αυτό γιατί δεν είμαι ακόμα κάτοχος ενός Jimny. Ψάχνω αρκετό καιρό αυτοκίνητο και πραγματικά έχω πελαγώσει.
Ξεκίνησα με μικρά οικονομικά και αξιοπιστα Γιαπωνεζάκια (Yaris, Getz κλπ) και μετά από κάποιες ακόμα "ιδιαίτερες" επιλογές κατέληξα σε τζιπάκι 1300. Δηλαδή JIMNYή TERIOS. Μιλάμε για μοντέλα δεκαετίας φυσικά, λόγω κόστους απόκτησης. Ζω σε νησί (αντίο Αθήνα) και πραγματικά αν και η κατανάλωση που (δυστυχώς) με ενδιαφέρει θα είναι αυξημένη με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, πιστέυω ότι αξίζει τον κόπο. Απλά και μόνο η διαδρομή για το σπίτι μου, είναι ικανή να "σπάσει" οποιοδήποτε αυτοκίνητο πόλης... Δεν έχω ιδιαίτερες οδηγικές απαιτήσεις ούτε στον δρόμο αλλά ούτε και στο χώμα (ακόμα...) 'Οπως καταλάβατε με νοιάζει η αξιοπιστία και η μικρή συχνότητα παρουσιασης βλαβών. Και η κατανάλωση φυσικά... αφού σύντομα εδώ η βενζίνη θα φτάσει το 1,5 ευρώ.....!!!!!! Αυτά πάνω κάτω για την ιστορία... Το αυτοκίνητο θα το πάρω από μαντρά κατα πάσα πιθανότητα και θα πάω με εναν φίλο κυνηγό που ασχολείται με τζιπ. Η γνώσεις και η συμβουλές σας θα μου είναι σημαντικές. Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων...
υ.γ. Δεν ξέρω αν έχω βάλει το θέμα στην σωστή ενότητα...