Άλλος ένας πρώην Jimny με LC90 πια.
Το έχω από τις 20-12-09 και έχω κάνει 5000 χλμ.
Είναι το KDJ (D4D μοτέρ) 3000κυβικά πετρέλαιο.
Το Jimny μου πρώτο χέρι μου έκανε παρέα 3,5 χρονάκια με πολλα χωμάτινα χλμ.
OME ανάρτηση, πίσω μπλοκέ Amorgianos, λαστιχάκι 195/80/15 πέλμα τύπου Simex και διάφορα άλλα καλούδια.
Ήμουν πολύ μα πολύ ευχαριστιμένος σε όλους τους τομείς εντός εκτός δρόμου και βέβαια στο κόστος του (σε όλα τοθ τα έξοδα)
2 πραγματα όμως δεν ξεπερνιούνται. Οι χώροι...και το ταξίδι, ειδικά τα πολλά χλμ.
Το LC μου φοράει ΟΜΕ ανάρτηση, λαστιχάκι 265/75/16 malatesta cobra (μέτριο στα εκτός μαλλόν θα πειραματιστώ με τύπου simex πάλι) και έχει μπλοκέ πίσω μαμα.
Θα σου πω τα εξής 2 ρητά που πιστεύω πως ταιριάζουν.
1. Ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή την ζωή! (και αφού τα LC τα πέρνουμε και μετ/μένα σε τιμή κάτω από ένα Jimny.... εεεεε!!!)
2. Μην μπερδεύουμε τιν βούρτσες με τις....π...τσες.
Το ένα είναι ενα τιμιότατο!!!!και καθ'όλα ικανό παιχνίδι και το άλλο είναι αμάξι που σου δίνει την αίστθηση πως το καβαλάω, το φορτώνω και πάω στην άκρη του κόσμου. Από όποιο terrain...
Με το Jimny περνούσα σημεία που τα LandRover ta 110 φτιαγμένα κολλούσαν και τα έβγαζα φωτό...για να πειράξω απλά τον φίλο μου τον Γιάννη που τα έχει. Δεν σημαίνει κάτι αυτό...νομίζω;
Για μένα υποκειμενικά πάντα μιλώντας αγάπησα πολύ το καλό μου, το πιστό μου Jimny...και έμαθα πολλά εκεί πάνω για την εκτός δρόμου οδήγηση...ανέξοδα και πολύ εύκολα.
Αλλά όταν ανεβαίνω χαλαρός με λιγότερα έξοδα Κερκίνη (σε euros), φορτωμένος όλη μου την προίκα και αν θέλω παίρνω και κάνα φίλο για παρέα σαν 3 επιβάτη, φτάνω και είμαι ξεκούραστος και έτοιμος για τζιπάδα ή όποια δραστηριότητα (δεν λέω το γρηγορότερα για μένα είναι ανόητο αυτό, μπορει να κατούριεσαι πιο συχνα από μένα βρε αδερφέ, αλλλωστε ταξίδι κάνουμε όχι rally), και κάνω το ίδιο...μα το ίδιο παιχνίδι που έκανα και με τον παλιο μου φίλο το Jimnaki...και μεταξύ μας αλλό θαύμα της μηχανικής είναι να περνάει ένα εμπόδιο 1 τονος και αλλιώς 2 τόνοι!
Και άν δεν περάσω και 1 ή 2 εμπόδια...τι έγινε;
Όλα λοιπόν είναι στο τι ψάχνεις να κάνεις, και στο πώς. Εγώ ταξιδεύω και ταξιδεύω από πολλά terrain.
Μου αρέσουν οι...κρουαζιέρες παντώς εδάφους...
και ως τωρα είμαι super ευχαριστιμένος!