0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα παιδιά, μιας και σήμερα το απόγευμα δεν θα είμαι στην δουλειά είναι ευκαιρία να σας γνωρίσω και από κοντά. Απλά θέλω να μου πείτε κατά πόσο η βόλτα θα είναι εντάξει για μένα, γιατί το μόνο που έχω στο jimny είναι mud λάστιχα. (ευκαιρία να δοκιμάσω και το νέο μου cb)
Πολύ extreme παρέα βλέπω.... Εγώ είμαι για light καταστάσεις... Αλλά οι μυστικές πληροφορίες μου λένε οτι ο Γερο - Russo μελετάει απο εχθές το βράδυ για ΤΡΕΛΛΗΗΗ διαδρομή....
Παράθεση από: jimnyjump στις Ιανουάριος 28, 2010, 12:08Παράθεση από: baba στις Ιανουάριος 28, 2010, 10:521. Majestix - Russo2. SAV3. Jimever Y.Γ. Καλώς όρισες μεγάλε οδηγέ μας.4. manolito5. jimnyjump yeah6. DinDin (με φώτα ή χωρίς 021)7. baba ΜΠΑ;έχεις κάποια ερώτηση να μου κάνεις αγόρι μου ;;;
Παράθεση από: baba στις Ιανουάριος 28, 2010, 10:521. Majestix - Russo2. SAV3. Jimever Y.Γ. Καλώς όρισες μεγάλε οδηγέ μας.4. manolito5. jimnyjump yeah6. DinDin (με φώτα ή χωρίς 021)7. baba ΜΠΑ;
1. Majestix - Russo2. SAV3. Jimever Y.Γ. Καλώς όρισες μεγάλε οδηγέ μας.4. manolito5. jimnyjump yeah6. DinDin (με φώτα ή χωρίς 021)7. baba ΜΠΑ;
Αλλά οι μυστικές πληροφορίες μου λένε οτι ο Γερο - Russo μελετάει απο εχθές το βράδυ για ΤΡΕΛΛΗΗΗ διαδρομή....
Παράθεση από: Majestix στις Ιανουάριος 28, 2010, 13:01Πολύ extreme παρέα βλέπω.... Εγώ είμαι για light καταστάσεις... Αλλά οι μυστικές πληροφορίες μου λένε οτι ο Γερο - Russo μελετάει απο εχθές το βράδυ για ΤΡΕΛΛΗΗΗ διαδρομή.... που να δεις το βραδυ και ποιοι αλλοι θα ειναι μαζι
Θα έρθω και εγώ με το Maverick..... μέχρι τα Goodys, γιατί μετά θα φορτωθώ στον Ντίνο
Παράθεση από: Majestix στις Ιανουάριος 28, 2010, 13:01Αλλά οι μυστικές πληροφορίες μου λένε οτι ο Γερο - Russo μελετάει απο εχθές το βράδυ για ΤΡΕΛΛΗΗΗ διαδρομή.... Ποτάμια να μην έχει και ας είναι όπως να 'ναι
1. Majestix - Russo2. SAV3. Jimever 4. manolito5. jimnyjump6. DinDin 7. baba8. Drimon9.nick jimny