Αποστολέας Θέμα: 5η ΚΟΠΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙ  (Αναγνώστηκε 65878 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
Απ: 5η ΚΟΠΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ ΜΕ ΦΛΟΥΡΙ
« Απάντηση #45 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 12:08 »
Δεν έχω διαβάσει τίποτα... εκτός απο 1-2 post...

H πρότασεις οι δικές μου είναι :

1. ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ
2. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Εννοείται ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...!!!
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

Αποσυνδεδεμένος tsoula

• Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ"
« Απάντηση #46 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 15:17 »
Χαιρετώ την παρέα! Η πρότασή μου για την πίτα είναι η εξής: double pie cut (=κοπή διπλής πίτας)  j12, δηλαδή να κόψουμε μια πίτα βόρεια και μια πίτα κεντρικά ή πιο νότια.

-3.000

Αν υποψιαστώ ότι θα κόψω μπουγάτσα χωριστά από Μάχο και Γκαμήλα θα κόψω το φρασκόμηλο.

θα έρθω να συμφωνίσω με τον νεαρό κύριο! Η πίτα είναι περισσότερο αφορμή συνάντησης για τους ανθρώπους του φόρουμ!
Πιστεύω οτι στη Κεντική Ελλάδα (που βολέβει σχεδόν όλους) υπάρχουν πολλά μέρη...πχ το καταφύγιο στη Λίμνη Πλαστήρα...με δυνατότητες για βόλτα και στη λίμνη αλλά και στα Αγραφα!!!

"ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ"

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #47 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 17:24 »

1. ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ
2. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1. ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ  :o Κόψαμε πέρσι.

2. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: στα - Πόλη, φανάρια, αποστάσεις για βόλτα προς Χάσια ή Κόζιακα,  στα + πολλά καταλύμματα, τσιπουρερί.
(Με φαντάζεσαι μετά από τσιπουρερί με Μάχο και Κρίσκα στην ανέμη για προσκύνημα στη μονή Βαρλαάμ)  lol lol

Πιστεύω οτι στη Κεντική Ελλάδα (που βολέβει σχεδόν όλους) υπάρχουν πολλά μέρη...πχ το καταφύγιο στη Λίμνη Πλαστήρα...με δυνατότητες για βόλτα και στη λίμνη αλλά και στα Αγραφα!!!

Για λίμνη Πλαστήρα καλή πρόταση, έχει πολλά + όπως θέση, φύση, πολλά καταλύμματα/ταβέρνες, περιοχές για βόλτα.
Αλλά το καταφύγιο ?
1) είναι δύσκολο λόγω πρόσβαση ίσως και αδύνατο αυτή την εποχή από υψόμετρο. (1.536 μ)
2) δεν κάνει για οικογενειάρχες από θέμα δωματίων και περιορισμένη χωρητικότητα.

Υ.Γ. επίσης η πρόταση της Μένιας για Καθαρή Δευτέρα μας βολεύει στο συν μια μέρα, αλλά λόγω τριημέρου θα έχουμε πρόβλημα σε καταλύμματα/ταβέρνες/τιμές και για όσους δεν έρχονται οικογενειακώς.
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #48 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 17:27 »
αποστασεις για βολτα ?

lol lol lol
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος thanasoulas

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #49 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 18:32 »
σε οτι αφορα το καταφυγιο αγραφων η προσβαση πλεον ειναι πιο ευκολη αφου εχει στρωθει ασφαλτος απο την νεραιδα μεχρι το καταφυγιο  φετος το καλοκαιρι.παντως το τριημερο καθαρα δευτερα ο υπευθυνος του καταφυγιου θα φροντισει ο δρομος να ειναι ανοικτος για 4χ4 τουλαχιστον.βεβαια οταν πηγα εγω ειχε παγο κατω η ασφαλτος.η χωρητικοτητα του για διανυκτερευση ειναι πειρπου30 ατομα σε κουκετες των 4 και 6 ατομων.βασικα πιστευω οτι η περιοχη της λιμνης πλαστηρα εχει παρα πολλες διαδρομες αφου συνδεετε και με τα αγραφα και οτι καιρο και να εχει σιγουρα καποιος θα βρει αυτο που ψαχνει.αλλωστε ειχατε κοψη πιτα και ηταν πιστευω απο τις καλυτερες συγκεντρωσεις που εχουν γινει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 10, 2010, 18:36 από thanasoulas »

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #50 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 18:56 »
αποστασεις για βολτα ?

lol lol lol

Αναμένω προτάσεις και τρακς.
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #51 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 19:01 »
Χαιρετώ την παρέα! Η πρότασή μου για την πίτα είναι η εξής: double pie cut (=κοπή διπλής πίτας)  j12, δηλαδή να κόψουμε μια πίτα βόρεια και μια πίτα κεντρικά ή πιο νότια.

-3.000

Αν υποψιαστώ ότι θα κόψω μπουγάτσα χωριστά από Μάχο και Γκαμήλα θα κόψω το φρασκόμηλο.

Καλέ, δεν εννοούσα να κόψουμε χωριστά (δηλ. να πάνε κάποιοι μόνο στη μια κ κάποιοι μόνο στην άλλη) δυο πίτες!! Απλά να το κανονίζαμε έτσι ώστε να κάλυπτε και τις ανάγκες κάποιων που λόγω υποχρεώσεων δε θα μπορούσαν να έρθουν πολύ βόρεια. Anyway.. εμένα εξάλλου όλες οι προτάσεις με καλύπτουν  ;D
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #52 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 19:07 »

1. ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ
2. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

1. ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ  :o Κόψαμε πέρσι.

2. ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: στα - Πόλη, φανάρια, αποστάσεις για βόλτα προς Χάσια ή Κόζιακα,  στα + πολλά καταλύμματα, τσιπουρερί.
(Με φαντάζεσαι μετά από τσιπουρερί με Μάχο και Κρίσκα στην ανέμη για προσκύνημα στη μονή Βαρλαάμ)  lol lol

Εκτός από αυτά, προτείνω και Γρεβενά. Δείτε κ εδώ: http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=5170&postdays=0&postorder=asc&start=45
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #53 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 20:14 »
Εκτός από αυτά, προτείνω και Γρεβενά. Δείτε κ εδώ: http://vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=5170&postdays=0&postorder=asc&start=45

8) Φλεβάρη αντίσκηνο με plasma στο αρκουδόρεμα ??  :o :o
Το κακό είναι ότι θάχουν κατέβει τα αρκούδια για μήλα, στη κοιλάδα της Πορτίτσας και δεν θα μας ζεσταίνουν με τα χνώτα τους, άσε που δεν φέρνει και τα ρακιά ο γκαμήλας.
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος pointer

• Jimny
« Απάντηση #54 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 20:43 »
Για Γρεβενά προτείνω και εγώ.Έχει ωραία μέρη,καλό φαγητό και μπορείς να βρείς εκτός δρόμου διαδρομές.
Πάρε πετρέλαιο να σωθείς και άμα ξανα ανέβεις σε βενζίνης γράψε με!!

Αποσυνδεδεμένος woody

• Jimny
« Απάντηση #55 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 22:22 »
Κι εγώ προτιμώ να βρέθούμε όλοι μαζί σε ένα μέρος όπου κι αν είναι αυτό μια και προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να κάνω χιλιόμετρα (αν και καταλαβαίνω ότι γι'αυτούς που έχουν υποχρεώσεις, οικογένεια κ.λ.π. είναι ζόρι). Πάντως για το τριήμερο Κ.Δευτέρας το βρίσκω λίγω δύσκολο γιατί αν δεν κάνω λάθος μένει σχεδόν ένας μήνας και δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να βρούμε καταλύματα. Για να μην πω ότι ορισμένοι ήδη θα έχουν κάνουν το πρόγραμμά τους μιας και τα 3ήμερα είναι είδος προς εξαφάνιση.

Αποσυνδεδεμένος camelg4

• NewsLetter
  • Jimny
    • TZAKIA
« Απάντηση #56 στις: Ιανουάριος 10, 2010, 22:42 »
γρεβενα +1

και τσιπουρο για τον γέρο της παρεας απο μενα
www.tsernikoudis.gr

Αιρεύονται γάρ έν αντί απάντων οι άριστοι, κλέος αέναον θνητών οι δε πολλοί κεκόρηνται όκωσπερ κτήνεα.

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #57 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 00:10 »
αποστασεις για βολτα ?

lol lol lol

Αναμένω προτάσεις και τρακς.

για διαδρομες οσες θες....
για διαμονη απειρες επιλογες (οπως και τιμες)
ριχνω και την ιδεα που ειπα και στους braters.....
καταφυγιο Τριγγια....υπνος για 25-30 ατομα.....εσωτερικες τουαλετες (3) ....τζακι κουζινα ( 35 τετραγωνικα) 4 ξεχωριστα δωματια ( 1 δεξια με 5-6 κουκετες 20 τετραγωνικα..... 1 αριστερα παλι με 5-6 κουκετες 20 τετραγωνικα και αυτο ...ενα στη μεση με 2 κουκετες 15 τετραγωνικα ).....
με ρευμα κανονικα και οχι γενητρια...μπορω να αναλαβω για το γενικο καθαρισμο και θερμανση ολου του χωρου αρκει να μου το πειτε 10-15 μερες νωριτερα...ανεβαζω 2 ατομα για καθαρισμα και απολημανση....βαζω θερμανση σε ολα τα δωματια τα οποια μπωρουν να τα μοιρασουν τα γυναικοπεδα το ενα και οι μαντραχαλαδες το αλλο...εαν καποιος θελει να μηνει σε ξενωδωχειο υπαρχει στο χωριο Κλεινος ξενωνας στα 5 λεπτα...η στην Καλαμπακα σε αλλα 15-20 λεπτα....οσο για πιτες φαγητο και οτι αλλο θελησεται τα αναλαμβανω ολα εγω....δεν θα κουβαλισεται τπτ...και τσιπουρακι και κρασακι παραγωγης...και κρεατα...και οτι αλλο θελεται....κουβερτες μαξιλαρια σεντονια θα ερθουν την τελευταια μερα επανω απο το δικο μου ξενωδοχειο....
τωρα για διαδρομες δεν νωμιζω να δυσκολευτιτε και πολλυ...βαλε στο χαρτι < χωριο κλεινος>  < ορος Τριγγια> και θα δεις απειρες διαδρομες....να σου πω μονο οτι εχει ενα <περασμα> απο καταφυγιο για Κιατα Μπραστα που θελεις περιπου 2 ωρες για 8 χιλιομετρα.... ;)

Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #58 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 02:18 »
γρεβενα +1

και τσιπουρο για τον γέρο της παρεας απο μενα

>fl05 σπάταλεεεεεεε χαραμίζεις το τσίπρο για γέρο.
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #59 στις: Ιανουάριος 11, 2010, 03:28 »
Wolf:
Α) όταν έγραψα "αποστάσεις για βόλτα" στην πρόταση για Καλαμπάκα, αυτό που προτείνεις εννοούσα, 60 + km απόσταση για να κάνουμε βόλτα κονβόϊ, δεν γίνεται.
Β) διαμονή κοινόβιο με τόσα ετερόκλιτα άτομα, δεν γίνεται, άσε που είναι και επικίνδυνο. (ονόματα δεν αναφέρω)

Υ.Γ. Η περιοχή Κλεινός - Τριγγιάς που προτείνης να κοιτάξω, είναι σχεδόν αχαρτογράφητη (μέχρι και το googleearth δεν έχει ανάλυση), το δε τοπονύμιο "Κιατα Μπραστα" δεν το βρήκα πουθενά, ελπίζω όταν βρεθώ στην περιοχή να με ξεναγήσης.
Γιώργος Ρούσσος