0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απ' ό,τι καταλαβαίνω η πλειοψηφία γουστάρει Καλαμπάκα;! Why not.. Εμένα έτσι κ αλλιώς με βολεύει το μέρος, μιας κ μένω κ στα Τρίκαλα πού κ πού. Θα ψηφίσω Καλαμπάκα λοιπόν, παρόλο που έχω πάει άπειρες φορές κ θα προτιμούσα να δω κ καμιά άλλη περιοχή, αλλά κατανοώ ότι αυτό εξυπηρετεί τους περισσότερους. Εξάλλου, ποντάρω κ στη δημιουργική φαντασία του wolf όσον αφορά τις διαδρομές - για να δούμε τι θα δούμε
Λιμνη Πλαστηρα και η Μενια θα μας ξεναγησει!!!
Παράθεση από: alex στις Ιανουάριος 22, 2010, 11:19Λιμνη Πλαστηρα και η Μενια θα μας ξεναγησει!!! Αγαπητέ alex, βλέπω το έχεις καημό να κάνουμε παρέα μια ολοκληρωμένη βόλτα στη Λίμνη Αλλιώς δεν εξηγείται η διπλή αναφορά στα θέματα Πάντως, αν τελικά φηφιστεί η Πλαστήρα, προτείνω να κάνουμε αυτή τη διαδρομή που είχαμε ξεκινήσει παρέα προς εκείνο το δασικό χωριό κ μετά προς Μάραθο, όπου την άφησα στη μέση
an telika er8oun oloi autoi pou exoun psifisei 8a einai 8avma pantws,prosopika den vlepw na exoume panw apo 30 autokinita.makari na er8oun oloi
Παράθεση από: ΜΟΓΛΗΣ στις Ιανουάριος 23, 2010, 14:27an telika er8oun oloi autoi pou exoun psifisei 8a einai 8avma pantws,prosopika den vlepw na exoume panw apo 30 autokinita.makari na er8oun oloi 30 λες εσυ εγω λεω 15.......
εγω ?αν το λες σε μενα να δω πρωτα ποσοι ειναι οι ωργανωμενοι και μετα....και αν θες βαζουμε και στοιχημα για τα ποσα ατομα θα ερθουν.......