0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ψήφισα ( ναι, ναι ... ξέρω , ξέρω ... ) ... καλαμπάκα . ο Δημήτρης όλο και κάτι καλό θα έχει να μας συστήσει εκεί γύρω και θα είναι και μια ευκαιρία να τραβήξουμε και το cherokee από καμιά "γούρνα" εκτός και μας συνοδεύσει με το samurai ... ... ( μήτσε ο ομόσταυλος κωμμωτής από την λειβαδιά περιμένει λέει τηλ σου να πάει να δει τον ... "γερό-ινδιάνο" )... ... αλλά θάναι και ο russo μαζί άρα: ... μήτσε με το samurai , που μπορεί και ακολουθεί παντού τις εμπνεύσεις του γιώργου
Παράθεση από: baba στις Ιανουάριος 13, 2010, 15:58ψήφισα ( ναι, ναι ... ξέρω , ξέρω ... ) ... καλαμπάκα . ο Δημήτρης όλο και κάτι καλό θα έχει να μας συστήσει εκεί γύρω και θα είναι και μια ευκαιρία να τραβήξουμε και το cherokee από καμιά "γούρνα" εκτός και μας συνοδεύσει με το samurai ... ... ( μήτσε ο ομόσταυλος κωμμωτής από την λειβαδιά περιμένει λέει τηλ σου να πάει να δει τον ... "γερό-ινδιάνο" )... ... αλλά θάναι και ο russo μαζί άρα: ... μήτσε με το samurai , που μπορεί και ακολουθεί παντού τις εμπνεύσεις του γιώργου ο κιουφουριστας το εχει καψει λεμε...απο την ωρα που του ειπα για τον " γερο-ινδιανο" με εχει τρελανει στα τηλεφωνα..< καλη επιλωγη...θα το χαρεις...αντε ακωμη ενας στην παρεα> και αλλα τετοια.....
....και θα είναι και μια ευκαιρία να τραβήξουμε και το cherokee από καμιά "γούρνα" ... ...
Μιλαμε παντα για το τριημερακι καθαροδευτερας?Εχει σημασια ως προς το που... Αντε δεν κρατιεμαι Για καθαροδευτερα ψηφισα Καλαμπακα που εχει διαδρομες σχετικα κοντα,ακομα και Ελατη(30χλμ αν δεν κανω λαθος)Γρεβενα ειναι πολυ μακρια για τα γαϊδουρακια μαςΛ.Πλαστηρα ειναι ο Νο1 προορισμος αλλα οπως ειπε κι ενας το ιδιο "γρηγορος"με μενα,αν τελικα βρουμε καπου να μεινουμε ολοι,θα το πληρωσουμε στη ΔΙΠΛΗ ΤΙΜΗ.
εσυ μη μιλας γιατι ουτε το καλοκαιρι δεν θα βγεις απο εκει.......
Καλη η ιδεα για Καλαμπακα αλλα δεν θα ηταν καλο να ημασταν καπου ισως στην Ελατη η στην ευρυτερη περιοχη του Περτουλιου σε καποιο χωριο για να ημαστε και διπλα στις διαδρομες για περισοτερο και ποιο κοντινο off road?
η ημερομινια δεν εχει αλαξει....
6-7 Μαρτίου