0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dimis στις Φεβρουάριος 18, 2010, 13:30Παράθεση από: whirlygr στις Φεβρουάριος 18, 2010, 12:03Μπράβο παιδιά πολύ καλές φωτογραφίες και φυσικά βόλτα. Pana έχεις καμία φώτο απο την εγκατάσταση του εργάτη σου; Πολύ καλή δουλειά. Φιλε μου με το ζορι γραφει ενα απλο μηνυμα εδω μεσα,μη περιμενεις και φωτογραφια...Δεν τα παει καλα με την τεχνολογια ο ανθρωπος(ΠΑΝΑΣ).......Κουμπάρε προσπαθώ να προσαρμοστώ στη νεα τεχνολογία φωτο θα βάλω σύντομα γιατι είμαι ακόμα στο στάδιο να βρώ πως θα τις ανεβάσω στο site.Αναμείνατε λοιπόν..
Παράθεση από: whirlygr στις Φεβρουάριος 18, 2010, 12:03Μπράβο παιδιά πολύ καλές φωτογραφίες και φυσικά βόλτα. Pana έχεις καμία φώτο απο την εγκατάσταση του εργάτη σου; Πολύ καλή δουλειά. Φιλε μου με το ζορι γραφει ενα απλο μηνυμα εδω μεσα,μη περιμενεις και φωτογραφια...Δεν τα παει καλα με την τεχνολογια ο ανθρωπος(ΠΑΝΑΣ).......
Μπράβο παιδιά πολύ καλές φωτογραφίες και φυσικά βόλτα. Pana έχεις καμία φώτο απο την εγκατάσταση του εργάτη σου; Πολύ καλή δουλειά.
Ο Panas θες να πεις ηταν ο εργοδηγος κι εσεις τα μουτσουλια που κανατε ολη την δουλεια!! Μην λερωσει και της γοβες......