0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδή βλέπω οτι είναι πολύ υποτονικα τα πράγματα σήμερα και επειδή εδώ και τρεις ώρες κανένας δεν έχει γράψει τίποτα και επειδή δεν έχω τίποτα σοβαρό να πω και επειδή λόγω των ημερών δεν χρειάζεται να πούμε κάτι σοβαρό , ξεκινάω αυτό το θέμα μήπως και υπάρξε λίγη κίνηση και ξυπνήσουμε λίγο....... ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........................................................................................Παρακαλώ τους admins αν το θέμα είναι σε άκυρη θέση, να το βάλουν εκεί που πρέπει.ΩΧ! Αυτό ακούστηκε λίγο αισχρό και προσβλητικό! Χίλια συγνώμη!!! Επαναδιατυπώνω λοιπόν, Παρακαλώ τους admins αν το θέμα είναι σε άκυρη θέση, να το μεταφέρουν στην σωστή θεματική ενότητα. Κάπως καλύτερα!!! Πείτε κάτι ρε παιδιά, θα κοιμηθούμε σε λίγο..........
KALHMERA APO LEROOOOOOOOOOOOO
Παράθεση από: lucifer08 στις Δεκέμβριος 30, 2009, 12:45KALHMERA APO LEROOOOOOOOOOOOOΕυτυχώς φίλε cookman που απάντησες γιατί μόλις τώρα έψαχνα να δω τι μ@λ@κι@ έκανα και δεν έπερνα τα μηνύματα . Τόσο άσχημα τα πράγματα σήμερα!!!!Αντε ρε παιδιά........
Και εγώ αύριο θα φύγω να πάω στο χωριό και θα δοκιμάσω επιτέλους το πίσω μπλοκέ.
Παράθεση από: Setteras στις Δεκέμβριος 30, 2009, 14:48 Και εγώ αύριο θα φύγω να πάω στο χωριό και θα δοκιμάσω επιτέλους το πίσω μπλοκέ. Από ποιο χωριό αν επιτρέπεται;;
Γιατί απόψε έχει αποστολή