Αποστολέας Θέμα: H1N1 - Προσοχή στα εμβόλια  (Αναγνώστηκε 13253 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maestria

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: H1N1 - Προσοχή στα εμβόλια
« Απάντηση #30 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:19 »
Το χειρότερο είναι οτι έχουν αρχίσει να επιβάλλουν τον εμβολιασμό και σε εγκυμονούσες. Ξαδέρφη μας στον 4ο ο γιατρός της, της είπε να πάει να εμβολιαστεί και σε απάντησή της οτι δεν θέλει γιατι το φοβάτε και γενικά θα προσέχει μιας και δεν κυκλοφορεί (αφού είναι σε υποχρεωτική ξεκούραση λόγω επιπλοκών) της είπε ο γιατρός της οτι ειναι δική της η απόφαση και η ευθύνη γιατι άν τύχει και κολλήσει τα αντιβιωτικά που δίνουν μετά ειναι άκρως βλαβερά για το έμβρυο. Και σας ρωτώ εγω με αυτή την ψυχολογική πίεση τι πρέπει να κάνει αυτή η κοπέλα?

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #31 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 10:24 »
Να μη το πάρει maestria....και θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα....εχουμε μπλεξει σε κωλογιατρους μου φαινεται...
Ε,ρε στρωσιμο που θελουν μερικοι..... 0_21 0_21

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #32 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 11:06 »
Το κοινο αντιγριπικο εμβολιο που κυκλοφορει χρονια ειναι αυτο που ολοι αφοβα μπορειτε να κανετε...(vaxigrip)
Μερικοι συναδελφοι ισχυριζονται οτι το στελεχος H1N1 δεν ειχαν προλαβει το βαλουν μεσα στο εν λογω εμβολιο...
Ο εμβολιασμος λοιπον για το στελεχος του σημερινου Η1Ν1 ειναι κατι νεο κατι που μαλλον κερδοσκοπικο χαρακτηρα εχει παρα θεραπευτικο-προστατευτικο...
Πανδημιες γριπης εχουν σημειωθει στο παρελθον με μεγαλυτερη αυτη του 1919...ισπανικη γριπη(καπου στα 40εκατ. νεκρους)
Η σημερινη γριπη ειναι ενας "απογονος" της τοτε γριπης αλλα ειναι ενας ιος γενετικης αναδιαταξης 2 αλλων ιων(της τοτε ισπανικης γριπης + των χοιρων)...

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ Κ ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΧΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΛΠ ΚΛΠ...
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ...ΑΠΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ...

P.S Οτι θελετε κ μπορω φυσικα να σας απαντησω με μεγαλη μου χαρα...
Yπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν...
άνθρωποι που καταλαβαίνουν ότι δεν κατάλαβαν...
και άνθρωποι που δεν θα καταλάβουν ποτέ!!!

Αποσυνδεδεμένος agian

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #33 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 11:59 »
... αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε ενα εμβολιο που θα κανεις 1 φορα...
Η γνώμη μου είναι ότι δυστυχώς δεν θα είναι για μια φορά,του χρόνου που θα κυκλοφορήσει νέος ιός , θα βγουν και θα πουν ότι όσοι έκαναν το έμβόλιο Η1Ν1,έχουν διπλάσιες πιθανότητες να κολλήσουν τον καινούργιο ιό και για αυτό θα πρέπει να κάνουν και το καινούργιο εμβόλιο....

Κάτι τέτοιο άλλωστε δεν είπανε και με το Η1Ν1 όταν κυκλοφόρησε ? όσοι κάνουνε λέει  το αντιγριπικό εμβόλιο το κλασσικό κάθε χρόνο, έχουν διπλάσιες πιαθνότητες να κολλήσουν την Η1Ν1.  0_21
Η πρώτη σκέψη είναι η καλύτερη. Η δεύτερη είναι η πιο φρόνιμη...

Αποσυνδεδεμένος 4kinitos

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #34 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 12:45 »
βρηκα μερικα ωραια πραγματακια σε αυτη την σελιδα http://www.ellhnismos.org/cgi-bin/em/ikonboard.cgi?act=ST;f=23;t=2824;&#top

φωτια στις γραμματειες....

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #35 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 13:07 »
Να μη το πάρει maestria....και θα δεις που ολα θα πανε μια χαρα....εχουμε μπλεξει σε κωλογιατρους μου φαινεται...

Πάντως σε πληροφορώ ότι αν εγώ είχα τέτοιες απόψεις για την ιατρική, δεν θα ζούσα τώρα.
Κάποιοι συγγενείς μου που είχαν τέτοιες απόψεις δεν υπάρχουν πια.
ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΒΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Αν νομίζεις ότι κάποιος γιατρός σου έχει πει κάτι λάθος ρωτά και κάποιον άλλο γιατρό. Αν σου πει το ίδιο άκουσε τον μην κανείς του κεφαλιού σου! ΌΛΑ τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Το θέμα είναι να σταθμιζονται σωστά οι παρενέργειες με τα οφέλη που θα σου προσφέρει κάθε φάρμακο. Εμένα οι γιατροί μου βλέπω ότι αποφεύγουν να χορηγούν οποιοδήποτε φάρμακο ακόμα και αν θέλω να πάρω κάτι, αν δεν είναι απαραίτητο.

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #36 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 13:29 »

Πάντως σε πληροφορώ ότι αν εγώ είχα τέτοιες απόψεις για την ιατρική, δεν θα ζούσα τώρα.
ΤΟ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΒΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. Αν νομίζεις ότι κάποιος γιατρός σου έχει πει κάτι λάθος ρωτά και κάποιον άλλο γιατρό. Αν σου πει το ίδιο άκουσε τον μην κανείς του κεφαλιού σου! ΌΛΑ τα φάρμακα έχουν παρενέργειες. Το θέμα είναι να σταθμιζονται σωστά οι παρενέργειες με τα οφέλη που θα σου προσφέρει κάθε φάρμακο. Εμένα οι γιατροί μου βλέπω ότι αποφεύγουν να χορηγούν οποιοδήποτε φάρμακο ακόμα και αν θέλω να πάρω κάτι, αν δεν είναι απαραίτητο.
Οχι λογο συναδελφικης δεοντολογιας αλλα καθαρα απο θεμα αντικειμενικοτητας πιστευω οτι καποιος συναδελφος μου που ειναι υπερ του νεου εμβολιασμου εχει να παραθεσει κ αυτος τα δικα του επιχειρηματα τα οποια ειναι σεβαστα αλλα οχι απολυτως αποδεκτα....
@eldar
Φιλε μου εχεις δικιο αλλα να σου πω οτι ακομα κ ενα depon που αρκετοι σημερα το παιρνουν με το παραμικρο εχει αρκετες παρενεργειες...
ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑΣ "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ" ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ DEPON ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ...

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #37 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 13:39 »

Εγω δε το παίζω αλάβωτος...αλλα επειδη υπάρχουν γιατροί γιατροί,για σοβαρα θέματα εχω μαθει να ρωταω οχι αλλον ενα,αλλα περισσοτερους...
Ξερεις ποσες φορες σε στενο οικεγενειακο κύκλο,θα είχαμε θρηνησει θύματα αν ειχαμε ακούσει καποιους κομπογιαννητες γιατρούς?Οι οποίοι πολλες φορες ειναι κ πανεπιστημιακοι κ δε ξερω κ εγω τι αλλο??....

Απο εκει κ πέρα,δε τους καταργω,αλλα για σοβαρα θέματα,κάνω το σταυρο μου κ έχει ο Θεος!!
Οτι ειναι για καλο μου,ας στείλει!!

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #38 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 13:48 »
Εγω δε το παίζω αλάβωτος...αλλα επειδη υπάρχουν γιατροί γιατροί,για σοβαρα θέματα εχω μαθει να ρωταω οχι αλλον ενα,αλλα περισσοτερους...
Ξερεις ποσες φορες σε στενο οικεγενειακο κύκλο,θα είχαμε θρηνησει θύματα αν ειχαμε ακούσει καποιους κομπογιαννητες γιατρούς?Οι οποίοι πολλες φορες ειναι κ πανεπιστημιακοι κ δε ξερω κ εγω τι αλλο??....

Απο εκει κ πέρα,δε τους καταργω,αλλα για σοβαρα θέματα,κάνω το σταυρο μου κ έχει ο Θεος!!
Οτι ειναι για καλο μου,ας στείλει!!

Kαι εγω πανεπιστημιακος ειμαι...δεν ειδες την υπογραφη μου σε προηγουμενο post....
Dr.Terzopoulos Anestis Prof. of Michigan Medical School (Ο.Δ)
Ο.Δ ομως...οπως αρκετοι στον Ελλαδικο χωρο μονο που το O.Δ το εφαγε ο δαιμονας του τυπογραφειου... lol lol

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #39 στις: Νοέμβριος 25, 2009, 23:04 »

Και εγω απο ενα γιατρο την πατησα.... ιδιωτη... και μπηκα σε απιστευτη περιπετεια λογω μιας λαθος διαγνωσης. Και τον πληρωνα κιολας..... Γιαυτο λεω να ρωτατε και αλλους γιατρους.

Αποσυνδεδεμένος ath.nasi

• Jimny
« Απάντηση #40 στις: Νοέμβριος 29, 2009, 11:16 »
Σοβαρές παρενέργειες σε 4 Έλληνες από το εμβόλιο της γρίπης

Σε σύνολο 56.000 εμβολιασθέντων για τη νέα γρίπη στην Ελλάδα, τέσσερα άτομα έχουν εκδηλώσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, κυρίως αλλεργικής φύσεως. Συνολικά, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) έχει δεχτεί περίπου 30 αναφορές για παρενέργειες, τις δύο εβδομάδες που υλοποιείται ο εμβολιασμός.

Τα τέσσερα περιστατικά των σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων εμφανίστηκαν σε επαγγελματίες υγείας. Οι εμβολιασθέντες εκδήλωσαν βρογχόσπασμο, λαρυγγικό οίδημα, δύσπνοια, δηλαδή συμπτώματα αλλεργικού σοκ, λίγη ώρα μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Η κατάστασή τους αντιμετωπίστηκε με την έγκαιρη παρέμβαση των συναδέλφων τους.

Από το tvxs
http://www.tvxs.gr/v27243
Στις εκδρομές με το τζιμνάκι,στη δουλειά με το ποδήλατο!

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #41 στις: Νοέμβριος 30, 2009, 21:23 »
Σοβαρές παρενέργειες σε 4 Έλληνες από το εμβόλιο της γρίπης

Σε σύνολο 56.000 εμβολιασθέντων για τη νέα γρίπη στην Ελλάδα, τέσσερα άτομα έχουν εκδηλώσει σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, κυρίως αλλεργικής φύσεως. Συνολικά, ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) έχει δεχτεί περίπου 30 αναφορές για παρενέργειες, τις δύο εβδομάδες που υλοποιείται ο εμβολιασμός.

Τα τέσσερα περιστατικά των σοβαρών αλλεργικών αντιδράσεων εμφανίστηκαν σε επαγγελματίες υγείας. Οι εμβολιασθέντες εκδήλωσαν βρογχόσπασμο, λαρυγγικό οίδημα, δύσπνοια, δηλαδή συμπτώματα αλλεργικού σοκ, λίγη ώρα μετά τη χορήγηση του εμβολίου. Η κατάστασή τους αντιμετωπίστηκε με την έγκαιρη παρέμβαση των συναδέλφων τους.

Από το tvxs
http://www.tvxs.gr/v27243

ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!
Ποσο λοιπον κατι νεο...
Αναφορικα να σας πω οτι τα obama-κια δεν θα εμβολιαστουν....
Γιατι αραγε...;
http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1373:obamas-daughters-are-not-to-get-qswine-fluq-jabs-because-of-risk&catid=1:latest-news&Itemid=64&lang=en

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #42 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 20:21 »
 :o :o :o :o
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος PANOS72

• NewsLetter
  • Jimny
  • Mad for mud
« Απάντηση #43 στις: Δεκέμβριος 01, 2009, 20:52 »
Ενθαρρυντικά νέα: σύμφωνα με το δελτίο της ΝΕΤ (πριν 3 μέρες) 800.000 Έλληνες έχουν ήδη εμβολιαστεί !!!!!!!!!!!!  

Με τον πιο φυσικό τρόπο:  αρρωστήσανε και πλέον έχουν φυσικά αντισώματα. Και η πλάκα είναι ότι πολλοί ούτε καν το ξέρουν !!!!!
 j12
www.youtube.com/user/PanosJimny?feature=mhw4 <Panos72 Youtube channel
www.greektube.org/user/panji                              <Panos72 Greektube channel

Αποσυνδεδεμένος Gagarin

• Jimny
« Απάντηση #44 στις: Δεκέμβριος 02, 2009, 13:41 »
http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_1426.html

Einai ena mhnyma pou kykloforei kairo...
XILIA SYGGNWMI GIA TA GREEKLISH!!!