ειναι πανευκολο στην τοποθετιση του...το εχω 2 χρονια....μπαινει για πλακα...μην τρελαθεις και αρχισεις να τραβας να σφιχνεις και να ξανασφιχνεις....
θα ερθει μονο του....
ΑΛΛΑ........εγω το εβαλα απο την αναποδη...
δλδ...επιδη ηταν δυχρομο και δεν μου αρεσε εκανα μια δωκιμη...το εβαλα απο την αναποδη...το δερμα απο μεσα και το μαυρο απο εξω....το εκανα alcadara δλδ
...χωροις πλακα εγεινε γ@μ@το και εδω και λιγο καιρο αρχισε να <στρωνει> και να γινεται μαυρο δερμα....ειναι ομορφο
[/quote][/i]
σιγουρα προσδιδει πολυ στο αμαξι κ στην αισθηση τιμονευσης.
Το χω ηδη φορεσει επανω στο τιμονι (μπαινει με φοβερο ζορι αφου επελεξα διαμετρο 36 εκ ομως εχει τελεια εφαρμογη) αλλα εκκρεμει το ραψιμο!
Δεν ξερω αν πηρες τον ιδιο τυπο απο μεσα εμενα εχει κι επενδυση με χοντρο λαστιχο πραγμα που προσφερει ''καλο κ γεματο'' κρατημα.
το προβλημα που βλεπω ν αντιμετωπιζω ειναι στο ραψιμο διοτι το δερμα ειναι αρκετα σκληρο κ δυστυχως δεν προυπαρχουν τρυπες για να περασει η βελονα. Πρεπει να φας τα χερια σου ...η να χρησιμοποιησεις δαχτηλυθρα. Καμια καλη ιδεα?
Επιπροσθετα βλεπω οτι οπως εχει κατσει τωρα ελευθερο τα αυτια δεν μπορουν ν αγκαλιασουν ολο το τιμονι (υπολειπονται 1,5 εκ) μαλλον θελει πολυ εγκαρσιο τεντωμα κατα τη διαδικασια της ραφης.