Αποστολέας Θέμα: hi all.... pls read  (Αναγνώστηκε 3060 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος bosscy

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
hi all.... pls read
« στις: Νοέμβριος 08, 2009, 12:10 »
geia sas olous ts fanatikous filous tou jimny prosopika den exw jimny alla ta prizw t patera m na m gwrasei 1 . 8a ei8ela na t kanw liges metatropes mono k mono gia na min me afisi sti mesi t dromou i tis diadromis :) skeftome na tou alla3w ti stock shocks me pro comp 4 me 2 coils gia pisw k ena allo elastiko gia kalitero kratima gia genikous skopous kai offroad k street mporeite na m dwsete ligo info gia auta p skeftome na kanw? kamia simvouli?

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
Απ: hi all.... pls read
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 13:42 »
Να το ξαναγράψεις στα Ελληνικά να καταλάβουμε τι λες;

Αποσυνδεδεμένος Χάρης

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #2 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 16:21 »
Αν και κατάλαβα τι γράφεις, κατάλαβα επίσης οτι δε ξέρεις τι θες....

Jimny, σηκωμένο, offroad λάστιχα σε συνδυασμό με κρατήματα, ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Επίσης, το να μη σε αφήσει το αμάξι στο δρόμο, δεν εξαρτάται από το λάστιχο και την ανάρτηση αλλά από τη σωστή συντήρηση, "σωστή" οδήγηση και κάποια δόση τύχης.

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
  • You go Faster, I go Everywere...
« Απάντηση #3 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 16:25 »
... και κάποια δόση τύχης.

XAXAXAA!!! Αυτό και αν είναι αλήθεια....
Mountains, seas, somewere in between...

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #4 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 16:57 »
....
Επίσης, το να μη σε αφήσει το αμάξι στο δρόμο, δεν εξαρτάται από το λάστιχο και την ανάρτηση αλλά από τη σωστή συντήρηση, "σωστή" οδήγηση και κάποια δόση τύχης.

>sostos<

Αποσυνδεδεμένος bosscy

• Jimny
« Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 20:16 »
Γεια σας συγνωμη για την προηγουμενη μου γραφη :) Θα ηθελα να πω σε ολους τους φανατικους φιλους του ΤΖΙΜΝΥ γεια σας και καλος σας βρηκα. Προσωπηκα δεν εχω τζιμνυ αλλα τα πριζω του πατερα μου και θα μου το αγωρασει θελει δν θελει . Θα ηθελα να κανω μερικες μετατροπες στο τζιμνυ και αποτι εχω κοιταξει βρηκα σετ 4 πληρος  εξοπλησμος αναρτησεων  της PRO COMP  για στοκ υψος απλος για καλυτερο σουσταρισμα για καμια αναβασουλα που θα παω επησεις θα ηθελα να αλλαξω τα λαστηχα σε ελαχιστα πιο πλατια και με καλητερο κρατημα για δρομο και για χωμα. Μπορειτε να μου δωσετε καμια συμβουλη? Ευχαριστω.

Αποσυνδεδεμένος Μάχος

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 20:35 »
παλι δεν καταλαβαμε τι θελεις να κανεις στο αμαξι σου....
για καντο πιο λιανα....

Αποσυνδεδεμένος bosscy

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 20:41 »
θα αλλαξω τις εργοστασιακες αναρτησεις με καποιες αλλες τις PRO COMP που ειναι πληρες σετ αναρτησεων για το εργοστασιακο υψος που εχει το τζιμνυ και αλλα ελαστηκα για καμια εξορμηση στη φυση απλος. Εχετε καμια συμβουλη να μου δωσετε ή καποιο συγκαικριμενο ελαστηκο να προτιμησω?

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 21:41 »
Μη βιαζεσαι. Πάρε πρώτα το αυτοκίνητο μάθε να το οδηγας όπως είναι και με τον καιρό θα δεις τι θέλει βελτίωση.
Κανένα λάστιχο η ανάρτηση δε θα σε κάνει καλύτερο οδηγό.
Το αυτοκίνητο αυτό έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου ακόμα και όταν είναι «μαμά».
Φαρδιά λάστιχα δεν βοηθάνε, μεγαλύτερης διαμέτρου ίσως.
Μην κοιτάς τι κάνουν άλλοι που έχουν μεγαλύτερη πείρα και στην οδήγηση και στα μηχανολογικα.
Από ότι καταλαβαίνω έχεις σχετικά μικρή ηλικία αφού λες ότι θα σου το αγοράσει ο πατέρας σου.
Πάρτο με το καλό πήγαινε διαδρομές με τα παιδιά, διάβαζε τα άρθρα στο forum και έτσι θα καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.

Αποσυνδεδεμένος apla

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 22:21 »
Θα συμφωνήσω με τον eldar.

Αποσυνδεδεμένος bosscy

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 22:49 »
κοιταξε ρε φιλε ειμαι 18 ετων ο πατερας μου ειδη μου πηρε 1 αυτοκινιτο για τα 18 μου αλλα ηταν παλιο αυτοκινιτο για να μαθω καλα και εχει εντωμεταξι εχει 4 χρονια που οδιγαω απο πριν να παρω το διπλομα απλος μου ειπε πως για τα 19 γενεθλια μου θα μου παρει αλλο για να μπορω και γω να κικλοφορω ανετα χωρις να με κοροιδευουν το κατσαριδακι που μου εχει δωσει γιαυτο ... καταλαβες την κατασταση μου τωρα?  ;) ηταν το ονειρο μου αυτο το τζιμνυ απο τον καιρο που βγηκε και αναλογος ειναι φτηνο και γιαυτο του λεω να μου το αγωρασει για να μην ξοδευει λεφτα σε αυτοκινητα που δεν τα παω... και τα εξτρα λεφτα που μενουν θα μου τα δωσει για να τα κανω οτι θελω γιαυτο σας ειπα καμια σιμβουλη :)

Αποσυνδεδεμένος draikos

• NewsLetter
  • Jimny
  • adventure animal!
« Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 23:06 »
...τωρα μπραβο εβαλες τα πραγματα στη σωστη θεση!   lol

Αποσυνδεδεμένος SAV

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 08, 2009, 23:53 »
Μη βιαζεσαι. Πάρε πρώτα το αυτοκίνητο μάθε να το οδηγας όπως είναι και με τον καιρό θα δεις τι θέλει βελτίωση.
Κανένα λάστιχο η ανάρτηση δε θα σε κάνει καλύτερο οδηγό.
Το αυτοκίνητο αυτό έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες εκτός δρόμου ακόμα και όταν είναι «μαμά».
Φαρδιά λάστιχα δεν βοηθάνε, μεγαλύτερης διαμέτρου ίσως.
Μην κοιτάς τι κάνουν άλλοι που έχουν μεγαλύτερη πείρα και στην οδήγηση και στα μηχανολογικα.
Από ότι καταλαβαίνω έχεις σχετικά μικρή ηλικία αφού λες ότι θα σου το αγοράσει ο πατέρας σου.
Πάρτο με το καλό πήγαινε διαδρομές με τα παιδιά, διάβαζε τα άρθρα στο forum και έτσι θα καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεσαι.
+1
Σωστές κουβέντες!!

Αποσυνδεδεμένος eldar

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 09, 2009, 00:17 »
κοιταξε ρε φιλε ειμαι 18 ετων ο πατερας μου ειδη μου πηρε 1 αυτοκινιτο για τα 18 μου αλλα ηταν παλιο αυτοκινιτο για να μαθω καλα και εχει εντωμεταξι εχει 4 χρονια που οδιγαω απο πριν να παρω το διπλομα απλος μου ειπε πως για τα 19 γενεθλια μου θα μου παρει αλλο για να μπορω και γω να κικλοφορω ανετα χωρις να με κοροιδευουν το κατσαριδακι που μου εχει δωσει γιαυτο ... καταλαβες την κατασταση μου τωρα?  ;) ηταν το ονειρο μου αυτο το τζιμνυ απο τον καιρο που βγηκε και αναλογος ειναι φτηνο και γιαυτο του λεω να μου το αγωρασει για να μην ξοδευει λεφτα σε αυτοκινητα που δεν τα παω... και τα εξτρα λεφτα που μενουν θα μου τα δωσει για να τα κανω οτι θελω γιαυτο σας ειπα καμια σιμβουλη :)

Μιλαω παντα για οδηγηση στο βουνο. Μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμος. Τα λεφτα θα τα εχεις να κανεις τις βελτιωσεις που απαιτούνται. Το πιο πιθανο ειναι οταν θα αρχισεις να πηγαινεις χωμα να δεις οτι θα εχεις δωσει τσαμπα λεφτα. Τα πραγματα μπορει να μην ειναι οπως τα φανταζεσαι. Μπορει να θελεις ψηλωμα λιγο η πολυ, μαλακα αμορτισερ η σκληρα η ρυθμιζομενα. Λαστιχα Α/Τ η mud. Πρεπει να μαθεις το συγκεκρινενο αυτοκινητο, τα ορια του και απο εκει και περα θα δεις που θελεις να το βελτιωσεις. Εγω με το αυτοκινητο οπως το πηρα εχω παει σε απιστευτα μερη, που μομιζα πως δεν πηγαινε. Οταν αρχισα να πηγαινω σε ολο και πιο δυσκολα τοτε ειδα τι θα μπορουσε να βελτιωθει και σταδιακα αλλαζω πραγματα.
Οπως βλεπεις οι περισοτεροι που διαβασαν το μήνυμα σου δεν καταλαβαν ποιος ειναι ο στοχος σου. Για απλες βολτες στο βουνο δεν χρειαζεται να αλλαξεις τιποτα.
Οταν ξεκαθαρισουν οι προτεραιότητες σου θα ειμαστε ακομα ολοι εδω να σε βοηθήσουμε.
 :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος bosscy

• Jimny
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 09, 2009, 00:41 »
φιλε ευχαριστο πολυ . η συμβουλες σου ειναι ορθες και μαλλον εχεις δικαιο με παρεσιρε ο ενθουσιασμος :) θα μιλισουμε οταν τελικα το παρω :)