0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βαλβιδα 4κινησης λεγεται??!δεν ειμαι σιγουρος...Ευχαριστω..!
Παράθεση από: PEACERMAN στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 12:06Βαλβιδα 4κινησης λεγεται??!δεν ειμαι σιγουρος...Ευχαριστω..!Δεν ξέρω πως λέγεται αλλά σίγουρα θέλεις πλύσιμο σασί...!!!
Πάρε τη φωτογραφία μαζί σου.....
Παράθεση από: PEACERMAN στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 12:06Βαλβιδα 4κινησης λεγεται??!δεν ειμαι σιγουρος...Ευχαριστω..!Σωστός! Είναι η βαλβίδα τετρακίνησης, έχει και άλλη μία στο μπροστά μέρος του τρανσφερ
Παράθεση από: SAV στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 16:19Παράθεση από: PEACERMAN στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 12:06Βαλβιδα 4κινησης λεγεται??!δεν ειμαι σιγουρος...Ευχαριστω..!Σωστός! Είναι η βαλβίδα τετρακίνησης, έχει και άλλη μία στο μπροστά μέρος του τρανσφερΕυχαριστω..!!Δηλαδη θα παω να τους ζητησω μια μπροστινη βαλβιδα 4κινησης ??
Παράθεση από: PEACERMAN στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 17:09Παράθεση από: SAV στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 16:19Παράθεση από: PEACERMAN στις Σεπτέμβριος 30, 2009, 12:06Βαλβιδα 4κινησης λεγεται??!δεν ειμαι σιγουρος...Ευχαριστω..!Σωστός! Είναι η βαλβίδα τετρακίνησης, έχει και άλλη μία στο μπροστά μέρος του τρανσφερΕυχαριστω..!!Δηλαδη θα παω να τους ζητησω μια μπροστινη βαλβιδα 4κινησης ??οχι, θα ζητήσεις μία κάτω βαλβίδα τετρακίνησης (πιθανόν να είναι και ίδιες)
Για ποιον λογο να αλλαξεις τν παραπανω βαλβιδα, τι παρουσιασε?