Αποστολέας Θέμα: Χειροκινητος Εργατης  (Αναγνώστηκε 19593 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanasoulas

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Χειροκινητος Εργατης
« στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 14:33 »
εχει κανεις χειροκινητο εργατη?αξιζει?σκεφτομαι να αγορασω αλλα δεν ξερω αν αξιζει για την χρηση που το θελω.τραβηγμα απο κολληματα. t4

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
Απ: Χειροκινητος Εργατης
« Απάντηση #1 στις: Σεπτέμβριος 16, 2009, 20:16 »
  Το κρικοπάλαγκο εννοείς χειροκίνητο εργάτη; Πόσο τον βρίσκεις;

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #2 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 13:54 »
320E 1.6t.τελικα το σκεφτομαι για εργατη.450Ε εργατης 200Ε μπαταρια και θα δω με την τοποθετηση.

Αποσυνδεδεμένος greenjimny

• Jimny
  • "JIMNY" nothing more, nothing less!!!!
« Απάντηση #3 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 15:50 »
Σκεψου το καλα παντως, ο εργατης δεν θεωρω οτι ειναι απαραιτητος.Οποιοι βαζουν εργατη σε jimny τον βαζουν για να τραβανε τους αλλους που κολλανε.Μια καλη αναρτηση και μια τετραδα λαστιχα ειναι αρκετα.
Πηγα μια βολτα προχτες με το ΚΙΑ club και με το μαμα jimny μου περασα απο απιστευτα κομματια που δεν το φανταζομουν.Απο τα 13 αυτοκινητα που ημασταν, μονο 3 ηταν μαμα και παλι δεν κολλησαν πουθενα.
Nobody is perfect...except the captain!!!!

Αποσυνδεδεμένος lker

• Jimny
« Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 17:13 »
Σκεψου το καλα παντως, ο εργατης δεν θεωρω οτι ειναι απαραιτητος.Οποιοι βαζουν εργατη σε jimny τον βαζουν για να τραβανε τους αλλους που κολλανε.Μια καλη αναρτηση και μια τετραδα λαστιχα ειναι αρκετα.
Πηγα μια βολτα προχτες με το ΚΙΑ club και με το μαμα jimny μου περασα απο απιστευτα κομματια που δεν το φανταζομουν.Απο τα 13 αυτοκινητα που ημασταν, μονο 3 ηταν μαμα και παλι δεν κολλησαν πουθενα.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω ... το γεγονός ότι μια διαδρομή βγήκε χωρίς κόλλημα δεν καθιστά την τοποθέτηση εργάτη περιττή. Είναι ένα εργαλείο το οποίο μπορεί να μας "βγάλει" από πολύ δυσάρεστες καταστάσεις ασχέτως αν τραβάμε εμάς ή κάποιον άλλο. Καταστάσεις που ένας ή και περισσότεροι ιμάντες δεν αρκούν.   
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 17, 2009, 17:14 από lker »
Είμαι και εγώ από το Τζιτζικόνι ...

www.brat.gr

Always groovin 4WD moving!!!

http://www.youtube.com/watch?v=TpqueuIiWZk

Αποσυνδεδεμένος Majestix

• NewsLetter
  • Jimny
  • Les Gaulois..
    • www.gaulois4x4.com
« Απάντηση #5 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 17:15 »

Το αν είναι απαραίτητος έχει να κάνει με τις διαδρομές που κάνεις... και αν θές να είσαι σίγουρος οτι θα γυρίσεις το βράδυ με το αυτοκίνητο σπίτι...
Απο την στιγμή που βγαίνεις εκτός δρόμου... σε μή ελεγχόμενα εδάφη δεν ξέρεις που μπορεί να βρεθεί το αυτοκίνητο σου και δεν ξέρεις αν θα έχει ο φίλος σου για να σε ξεκολήσει....

Οχι τα Jimny δεν τον βάζουν για να τραβάνε τους αλλους.... ειναι πολύ ικανά εκτός αλλα.....

Για εμένα αν κάνεις πολύ χαλαρές διαδρομες σκέψου για ενα φορητό ηλεκτρικό ποθ σε συνδιασμό με ράουλο κάνει θάυματα.. ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 17, 2009, 17:18 από Majestix »
Majestix

Better 2 be Proactive... than Reactive....

http://www.gaulois4x4.com

• Jimny
« Απάντηση #6 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 18:25 »
Εχω φορητο εργατη της gorilla αλλα δεν τον χρειαστηκα ακομη.Τον εργατη θα τον χρειαστεις αν υπερτημησεις τις δυνατοτητες σου και του αυτοκινητου σου.
Μπορει καποιος να θελει να περναει απο κατσαβραχα ενω υπαρχει μονοπατι, ε τοτε ναι ας βαλει εργατη.
Ο εργατης προσθετει βαρος στο αμαξι.
Επισης δεν υπαρχει λογος να καταπονεις το αμαξι σε σημειο που να κολλησει γιατι σχεδον σε ολες τις διαδρομες υπαρχει και ευκολος δρομος για να κανεις τη βολτα σου.
Υπαρχει διαφορα οταν πηγαινεις σε μια διαδρομη για βολτα και οταν πας για να ξεπερασεις τα ορια σου.
Θα εβαζα εργατη στο αμαξι μου μονον αν το ειχα σαν δευτερο και για αποκλειστικη χρηση στο βουνο.

Αποσυνδεδεμένος Setteras

• Jimny
« Απάντηση #7 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 20:11 »
320E 1.6t.τελικα το σκεφτομαι για εργατη.450Ε εργατης 200Ε μπαταρια και θα δω με την τοποθετηση.
Κοίταξε επειδή το΄χω ψάξει και εγώ αρκετά, χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός, ένα απλό κρικοπάλαγκο δεν κάνει πάνω από 100 ευρώ και έχω βρει φορητό εργάτη με 240 ευρώ στις 6000lbs o οποίος όμως από τα καλώδια και μόνο δεν μου πολυγέμιζε το μάτι, όμως μπορεί αύριο αν περάσω από εκεί κοντά να του ξαναρίξω μία ματιά. Εσύ τι από τα δύο εννοείς; Η τοποθέτηση από μαγαζί που ασχολείτε με 4χ4 για τον εργάτη, που πιστεύω ότι θα σου κάνουν και την καλύτερη δουλειά, πηγαίνει ταρίφα 300 ευρώ. Εκτός όμως από τα πιο πλεονεκτήματα θα πρέπει να συνυπολογίσεις και τα αρνητικά που για εμένα είναι  1) το μόνιμο βάρος που θα έχεις στο αυτοκίνητο για να τον χρησιμοποιήσεις και αν 1 φορά τον χρόνο  2) οι μη αναστρέψιμες μετατροπές που θα γίνουν στο αυτοκίνητο το οποίο αύριο μπορεί να πουλήσεις 3) το γεγονός ότι εργάτης μπορεί να σε ξεκολλήσει κινούμενος μόνο προς τα εμπρός και κάτι άλλο που τώρα έχω κολλήσει και δεν θυμάμαι. Να τονίσω ότι έχει και πολλά πλεονεκτήματα εκ των οποίων κάποια έχουν αναφερθεί.

• Jimny
« Απάντηση #8 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 20:16 »
Παιδια δεν τρεχουμε και σε αγωνες, ενας φορητος ειναι πολυ καλη λυση.Για να βαλεις εργατη θελει ολοκληρη διαδικασια, μπαταρια, καλωδια κλπ και απαγορευεται κιολας.

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #9 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 20:44 »
βασικα το αυτοκινητο δεν υπαρχει να πουληθει στα επονεμα 15 χρονια.η ουσια ειναι οτι δεν θελω να παω απο το ευκολο δρομο αλλα απο τον δυσκολο που μπορει να κολλησω roc2.εχω τρελα τι να κανω.

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 21:03 »
Πρεπει να κανεις αλλες μετατροπες πριν φτασεις στον εργατη αν θελεις να πηγαινεις απο τα δυσκολα σημεια.Ουτε εγω θα πουλησω το δικο μου αλλα δεν θα το διαλυσω κιολας ποσο μαλλον το δικο σου που ειναι και καινουριο.

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #11 στις: Σεπτέμβριος 17, 2009, 21:25 »
θα μπουν ome +4cm
             protrack airlocker πισω
             tagom shark 195-80r15 σε ζευγαρι σιδερενιες ζαντες
             και εργατης t-max h smittybilt κρυμενος στο προφυλακτηρα
             πιστευω οτι δεν χρειαζεται να το διαλυσεις για να κολλησεις και αν δεν το σκισω εκτος τωρα που ειναι καινουργιο ποτε θα το κανω αυτο οταν παλιωσει?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτέμβριος 17, 2009, 21:27 από thanasoulas »

Αποσυνδεδεμένος J-Land

• NewsLetter
  • Jimny
  • “ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ” www.escaper.gr
    • www.escaper.gr
« Απάντηση #12 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 08:57 »
Να πω και εγώ την γνώμη μου

το εάν θα βάλεις εργάτη η όχι εξαρτάτε από την χρήση και τον οδηγό δεν είναι απαραίτητο εργαλείο σε απλές διαδρομές  απαραίτητο είναι το φτυάρι ο γρύλος ένας ιμάντας άντε και κάνα «κρικ» με αυτά τα 4 και με δουλεία μπορείς να βγάλεις το αμάξι από παντού και όταν βαρεθείς να σκάβεις τότε βάζεις και έναν εργάτη κανονικό, και όχι ημίμετρα  γιατί καλύτερα να μην τα έχεις πάρα να στήριχθεις επάνω τους.   ;)

κρικ=  http://www.xtreme4x4.gr/products_detail.asp?m=1&e_cat_id=156&e_product_id=26304

“ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ”
www.escaper.gr

Αποσυνδεδεμένος alex

• NewsLetter
  • Jimny
    • http://sial4x4mountainadventures.gr/
« Απάντηση #13 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 10:54 »
θα μπουν ome +4cm
             protrack airlocker πισω
             tagom shark 195-80r15 σε ζευγαρι σιδερενιες ζαντες
             και εργατης t-max h smittybilt κρυμενος στο προφυλακτηρα
             πιστευω οτι δεν χρειαζεται να το διαλυσεις για να κολλησεις και αν δεν το σκισω εκτος τωρα που ειναι καινουργιο ποτε θα το κανω αυτο οταν παλιωσει?

Φιλε θαναση καλημερα! Εδω και καιρο ψαχνω και εγω για το θεμα του εργατη. Με δεδομενο το οτι το τουτουτ μου κανει και πολλα χλμ στην ασφαλτο και δεν το εχω μονο για βουνο κατεληξα στην λυση τυπου αποσπωμενου εργατη μπρος-πισω χωρις να εχω μονιμως τοσα κιλα μπροστα. Ο εργατης μπορει να ειναι TMAX Η SMITTYBUILT που αναφερεις! Πως γινεται αυτο??? Αγοραζοντας τον εργατη και φτιαχνοντας μια βαση η οποια να κουμπωνει στην βαση της αποσπωμενης κοτσαδουρας για πισω ενω μπροστα σε σιδερα μπορει να γινει αναλογη βαση τυπου κοτσαδουρας στο σασι και να προεξεχει μονο η υποδοχη(οπως πισω οταν δεν εχεις την κοστδουρα πανω στην βαση της). Την ποιο πανω λυση την ειδα και σε κλουβα 4χ4 VW(σε καταλογο γερμανικης εταιρειας 4Χ4) αλλα και στο site της Warn με τον 6000lb εργατη παλαιοτερα. ;)

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
« Απάντηση #14 στις: Σεπτέμβριος 18, 2009, 11:11 »
Καμια φωτο εχεις να μας δειξει βρε alex??Ενδιαφερουσα η προταση σου....