0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπόν, εμένα πριν 3 ημέρες που έπιασαν τα κρύα, κατα τις 5.30 το πρωί, βάζω μπροστά, ξεκιινάω κανονικά με σκάλωμα στην αρχή (το είχα πλύνει για αλάτια απο κάτω λόγο φουσκωτού , και δεν το κάνω βόλτα μετά να στεγνώσει, αλλά ο μηχανικός μου είπε για να μην το παθαίνω να έχω το χειρόφρενο off για μια μέρα... ) Τεσπα, ξεκινάω λοιπόν κανονικά και για 10 χιλιόμετρα περίπου ή 15 λεπτά, ανέβαζε στροφές σα να πατινάρει, τι σαν, αυτό εκανε ασχέτου ταχύτητας... Πήρα τηλ. το μηχανικό και μου είπε να το παρακολουθήσω και αν το κάνει μόνο στην αρχή που είναι κρύο το τουτού είναι μάλλον απο τα λεγώμενά μου, δίσκος η/και πλατό, ή/και χτένια και να το πάω μια βόλτα να το δεί....Τι λέτε κύριοι? Υπόψιν απο τότε 2 πρωινά τώρα δεν το ξαναέκανε...
Παράθεση από: 4x4er στις Οκτώβριος 16, 2009, 12:05Λοιπόν, εμένα πριν 3 ημέρες που έπιασαν τα κρύα, κατα τις 5.30 το πρωί, βάζω μπροστά, ξεκιινάω κανονικά με σκάλωμα στην αρχή (το είχα πλύνει για αλάτια απο κάτω λόγο φουσκωτού , και δεν το κάνω βόλτα μετά να στεγνώσει, αλλά ο μηχανικός μου είπε για να μην το παθαίνω να έχω το χειρόφρενο off για μια μέρα... ) Τεσπα, ξεκινάω λοιπόν κανονικά και για 10 χιλιόμετρα περίπου ή 15 λεπτά, ανέβαζε στροφές σα να πατινάρει, τι σαν, αυτό εκανε ασχέτου ταχύτητας... Πήρα τηλ. το μηχανικό και μου είπε να το παρακολουθήσω και αν το κάνει μόνο στην αρχή που είναι κρύο το τουτού είναι μάλλον απο τα λεγώμενά μου, δίσκος η/και πλατό, ή/και χτένια και να το πάω μια βόλτα να το δεί....Τι λέτε κύριοι? Υπόψιν απο τότε 2 πρωινά τώρα δεν το ξαναέκανε... Ε τοτε οταν στο ξανακανει το βλεπεις τις στροφες τις ανεβαζε μονο του ή οταν παταγες το γκαζι ηταν σαν να πατιναρει ?
Δε ξερω τα περι εγγυησεως.Εγω προσωπικα ειχα αλλαξει αισθητηρα εκκεντροφορου επειδη οποτε ζεσταινοταν μου εσβηνε τη μηχανη.Οταν κρυωνε λιγακι,ολα καλα....Μηπως,λεω μηπως,κ σε σενα για καποιο λογο μπερδευεται η κατασταση??
Καλησπέρα παιδιά. Πρίν λίγες μέρες πήρα το νέο μου jimny. Η ένδειξη στο στροφόμετρο βρίσκεται πάντα περίπου στις 900-1000 στροφές όταν είμαι στο ρελαντί.Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα πρέπει να είναι λιγότερες?
Παράθεση από: jimisgr στις Ιανουάριος 20, 2010, 22:02Καλησπέρα παιδιά. Πρίν λίγες μέρες πήρα το νέο μου jimny. Η ένδειξη στο στροφόμετρο βρίσκεται πάντα περίπου στις 900-1000 στροφές όταν είμαι στο ρελαντί.Είναι φυσιολογικό αυτό ή θα πρέπει να είναι λιγότερες? Μήπως όταν ζεσταθεί οι στροφές πέφτουν;
τελικα το προβλημα λυθηκε ............ και μας επεσαν τα μαλλια και τι ηταν ουτε που το φανταζομασταν ο ενας απο τους δυο πολαπλασιαστες εχανε ρευμα οταν εμπενε κανονικα στην θεση του, και ενο εξω εστελνε ρευμα κανονικα στο μπουζι και ειμασταν σιγουροι οτι δουλευει , οταν το βαζαμε επανω ειχαμε διαροη με αποτελεσμα το jimny να ρεταρι........... ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. 160eura -//- ΠΑΛΙΑ ΑΝΤΑΚΤΙΚΑ 40-70eyraΚαι τελικα εβαλα εναν απο Grant Vitara 1600 με 30eyro και δουλευει ρολοι