0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιάννη όλα τα κουτιά που βλέπεις κατά καιρούς είναι ιδιοκατασκευές, δε γνωρίζω να υπάρχει κάτι έτοιμο για το Jimny, πάρε πάντως μια γεύση από το δικό μου, http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=36231 το οποίο προσεχώς θα αντικατασταθεί με άλλο πιο καλό και λειτουργικό...
Όσον αφορά καλώδια εκκίνησης μπαταρίας,καθώς και κομπρεσέρ αέρα για τα λάστιχα δεν κάνει και το "μπρούστερ" ή όχι? Ρωτάω γιατί έτσι κι αλλιώς το χω για το ψάρεμα...
Παιδιά να ρωτήσω κάτι... εκτός του μεγάλου ιμάντα που έχουμε απ'οτι βλέπω χρειάζεται και ένας δίμετρος? Και εαν ναί για πόσα κιλά?Επίσης για πέστε μου και για ναυτικά κλειδιά τι ακριβώς χρειαζόμαστε?
Επίσης για πέστε μου και για ναυτικά κλειδιά τι ακριβώς χρειαζόμαστε?
Παράθεση από: jimever στις Ιούνιος 09, 2010, 17:05 Επίσης για πέστε μου και για ναυτικά κλειδιά τι ακριβώς χρειαζόμαστε? Γιάννη, με τα κλειδιά των 3 και 1/4 τόνων με το κόκκινο πύρο, είσαι κομπλέ. Από τη PEDMA. 4-6 ευρώ έκαστο. Εχω 4 μόνιμα στις δέστρες και 2 έξτρα για τους ιμάντεςΙμάντας πράσινος, καλό να είναι να υπάρχει ένας 2μετρος και ένας 5μετρος. (Προαιρετικά και ένας 20μετρος - Και τους 3 τους έχω σαν στανταρ στο αμάξι)Επίσης, καλό είναι στη παρέα, να υπάρχει τουλάχιστο 1 Snatch block. Δε χρειάζεται συχνά, αλλά σώνει καταστάσεις ..... Εκεί ήσουν... έπαιξες NINTENDO... δεν ξέρω αν το είδες πως δουλεύει...
Και ο 2μετρος για πόσα κιλά πρέπει να είναι?Και ο 20μετρος?